Gość: Trwa pederada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 22:41 Homoseksualni mężczyźni (med. pederaści) mają dokładnie takie same prawa jak każdy inny mężczyzna. Mogą wziąć ślub z kobietą. Jeśli to im nie pasi, mogą zacząć leczyć swoje zboczenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
desunia Re: Za tolerancją przy metrze Centrum 27.05.07, 23:28 Przestań. Jakby tobie ktoś kazał spać z mężczyzną, to nie byłoby ci przyjemnie. Więc nie każ gejowi spać z kobietą, bo to na tej samej zasadzie. Ci heterycy to jacyś tacy napastliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trwa pederada Re: Za tolerancją przy metrze Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 23:40 Co ty nie powiesz? W normalnym, tradycyjnym społeczeństwie nikt nie każe mi spać z mężczyzną. Natomiast społeczeństwo rządzone przez 'tolerantów' niebezpiecznie się do tego przybliża - patrz przypadki, kiedy zakazano jakiejś szkole iść na Romeo i Julię (bo promuje tylko 1 orientację), a z drugiej strony podaje się dzieciom elementy TECHNIK WSPÓŁŻYCIA homoseksualnego (co z równością i tolerancją nie ma nic wspólnego, bowiem w szkołach nie uczy się technik współżycia heteroseksualnego). Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Za tolerancją przy metrze Centrum 28.05.07, 13:01 No co Ty nie powiesz. W normalnym, tradycyjnym spoleczenstwie nie wolno Ci tez spac z kobieta. Ty masz uskuteczniac PROKREACJE nie czerpiac z tego przyjemnosci. Tak to juz jest w tradycyjnych spoleczenstwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trwa pederada Re: Za tolerancją przy metrze Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 13:08 Buhahaha, o których społeczeństwach mówisz? Ale konkretnie, bo że w każdym narodzie jakiś Rydzyk się znajdzie, to jeszcze niczego nie dowodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Za tolerancją przy metrze Centrum IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.05.07, 01:01 desunia napisała: > Przestań. Jakby tobie ktoś kazał spać z mężczyzną, to nie byłoby ci przyjemnie. Skad wiesz? Ja akurat przypuszczam, ze on jest jednym z tych "krypto" ktorzy mowia co innego na zewnatrz a co innego robia wewnatrz. Pewnie nie tylko "byloby" mu przyjemnie z mezczyzna ale pewnie "bylo" mu juz z nim przyjemnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trwa pederada Re: Za tolerancją przy metrze Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 10:52 > Ja akurat przypuszczam, ze on jest jednym z tych "krypto". Śnij dalej. Strasznie macie uproszczony obraz świata i proste myślenie. Jak komuna w ZSRS: u dysydentów orzekano chorobę psychiczną o nazwie 'schizofrenia bezobjawowa' i pakowano ich do psychiatryka. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Za tolerancją przy metrze Centrum 28.05.07, 13:02 A Ty z kolei pakowalbys gejow do szpitala. Czym sie roznisz od komunistow w ZSRS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płyń z Wisłą! Re: Za tolerancją przy metrze Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 13:06 > A Ty z kolei pakowalbys gejow do szpitala. Doprawdy? Naucz się czytać, dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Za tolerancją przy metrze Centrum 28.05.07, 13:08 "Jeśli to im nie pasi, mogą zacząć leczyć swoje zboczenie." A dzieckiem Twoim na szczescie nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płyń z Wisłą! Re: Za tolerancją przy metrze Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 13:17 Chcą leczyć - niech leczą, nie chcą - niech nie leczą. Widzisz tu gdzieś jakiś przymus?? Odpowiedz Link Zgłoś
obaryb Re: Za tolerancją przy metrze Centrum 28.05.07, 15:09 Napisałeś: jeśli się nie pasuje im ślub z kobietą to niech się leczą. Albo ślub, albo leczenie. Nie czytasz własnych postów, czy ich nie rozumiesz? A tak na poważnie: ja mogę dziedziczyć po kobiecie, mogę się nią też opiekować w szpitalu. Wystrczy, że się z nią ożenię. Moja koleżanka, żyjąc z kobietą tak jak ja i tak samo długo nie może żadnej z tych rzeczy. Bo się nie może ożenić. Jaka tu równość wobec prawa? Przecież jesteśmy w tej samej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trwa pederada Re: Za tolerancją przy metrze Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:29 Nikt ich nie zmusza do leczenia, ale niech nie marudzą, że są nierówni wobec prawa. Prawo jest jednakowe dla wszystkich - i dla gejów i dla hetero i dla łysych i dla owłosionych i dla niewidomych, i dla widzących. Jeśli oni mają problem z prawem, to przyczyna tego tkwi nie w prawie (które jest jednakowe dla wszystkich) ale w ich osobistym problemie - zaburzeniu. Normalna rodzina M+K jest stworzona przez naturę aby ludzie się rozmnażali i stąd jej szczególna pozycja w prawie i w społeczeństwie. Skoro pseudo-rodzina homoseksualna takiej roli nie pełni, to nie widzę powodu, aby miała jakąś szczególną pozycję w prawie. To homoseksualne stawianie się na równi normalnej rodzinie zakrawa mi na zwykły narcyzm - i tu jest pies pogrzebany, bo narcyzm ciężko się leczy, a narcyz rzadko jest świadomy swojego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigula Re: Za tolerancją przy metrze Centrum IP: *.aster.pl 28.05.07, 17:20 Napisałeś, że normalna rodzina M+K (a może wypadałoby napisać K+M - więcej szacunku dla pań?)jest stworzona przez naturę aby ludzie się rozmnażali i stąd jej szczególna pozycja w prawie i społeczeństwie... A bierzesz pod uwagę, co z małżeństwami, które NIE CHCĄ mieć dzieci? Są takie. Są pary, które nie chcą być rodzicami, dzieci z jakiś swoich powodów mieć nie chcą i co? To te "gorsze" małżeństwa (mimo, że damsko męskie)? Nikt nikomu nie nakazuje, żeby się rozmnażał (na szczęście) i bykowego płacić nie trzeba. Dla twojej wiadomości... ja jestem lesbijką, żyję ze swoją kobietą i jestem dumna ze swojej orientacji. Dzieci mieć nie zamierzam (akurat instynktu macierzyńskiego nie czuję). Gorsza się z tego powodu nie czuję. Mam wyższe wykształcenie, stałą pracę (nie korzystam z pomocy społecznej, nie jestem "patologią"), płacę podatki i brakuje mi tylko uregulowania prawnego naszego związku (podatki, szpital, spadek itp). Nie chcę, aby nazywano nas małżeństwem (niech ta nazwa zostanie zachowana dla K+M). Jesteśmy parą i tyle. Parą szczęśliwych kobiet. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trwa pederada Re: Za tolerancją przy metrze Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 17:30 Jestem zdania, że ulgi podatkowe należą się rodzinom M+K i być zwiększane zgodnie z liczbą dzieci. Resztę spraw (dziedziczenie, wizyty w szpitalu) powinny być możliwe do regulowania umową notarialną. Przy czym prawa par homo nie mogą być równe normalnym rodzinom, bo one Z ZAŁOŻENIA nie mogą mieć dzieci, a to właśnie funkcja rozmnażania i związanych z tym giganycznych inwestycji odróżnia normalną rodzinę od par zboczeńców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Za tolerancją przy metrze Centrum IP: *.chello.pl 28.05.07, 18:11 Ja dodam tylko, że homoseksulana propaganda zaciemnia całkowicie istotne w społeczeństwie problemy dyskryminacji. Otóż homoseksulaliści dyskryminowani nie są tak długo, dopóki nie zaczynają obnościć się ze swoimi upodobaniami - a ściślej - rozgłaszać wszem i wobec, że są homikami. W szczególności, nikt nigdy nie zadał mi na studiach, w pracy pytania, jakiej jestem orientacji seksualnej (jestem hetero), ale stąd prosty wniosek, że gejom i lesbijkom nikt również nie zadaje takich pytań, bo przecież preferencji seksualnych nie można poznać po wyglądzie zewnętrzym (tak długo, dopóki ktoś się z nimi nadmiernie nie obnosi). Natomiast moja żona, koleżanki ze studiów (wszystkie 20-kilku letnie) ciągle są pytane o to, czy planują mieć dzieci, czy to przez szefa, czy to przez przyszłęgo szefa. TO JEST prawdziwa dyskryminacja, a szukanie problemów przez ludzi, którzy więskzość problemów (dziedziczenie, podział majątku, wspólne mieszkanie, pełnomocnictwa itp) mogą rozwiązać za pomocą instniejących instrumentów prawnych - po prostu idąc do notariusza. Dlatego też lewacko-homoseksualnej propagandzie mówię stanowcze nie. PS: Dodam jeszcze, że światłe "tolerancyjne" poglądy, z mojej obserwacji, głoszone są przez tzw. wykształciuchów, czyli ludzi aspirujących do wyższej klasy społecznej. Wśród znajomych absolwentów kierunków technicznych, większość nie popiera specjalnych praw dla homoseksualistów, gdy tymczasem większość sfrustrowanych absolwentów uczelni humanistyczno-prywatnych jest za specjalnymi prawami dla nich. Czyżby dewiacje szły w parze z postawą roszczeniową?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drojb Re: Tomku, o prawa twojej żony walczą "lewacy" IP: *.aster.pl 29.05.07, 22:06 I nie ma powodu, by zwalczać jedną dyskryminację, a chwalić inną. Homoseksualistom nie chodzi o to, by "się obnosić" (w końcu heterycy też się zazwyczaj nnie obnoszą), lecz o to, by nie byli otoczeni ostracyzmem. Nie zdajesz sobie sprawy, jak trudno jest im żyć, gdy są otoczeni pogardą, muszą starannie dopierać przyjaciół i udawać. Jak ciężko żyć, gdy w kółko słyszy się agresywne opinie, takie jak powyżej, albo z ust księży (np. biskupa Zimonia). Masz rację, kobiety mają podobny problem - także ze słowną agresją. Dlatego geje, którzy cierpią podobnie - są zwykle świetnymi "przyjaciółkami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy zabanowany Amnesty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 23:41 Amnesty International. Kiedys taka porzadna organizacja to byla. A teraz zajmuja sie rozdawaniem kondomow wsrod pedalow. No brawo, brawo. Zas w Czeczenii gina ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płyń z Wisłą! Re: Amnesty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 23:46 Ano - BYŁA. Ciekawe kiedy zaczną walczyć o 'prawa' pedofilów, o przepraszam, osób orientacji pedoseksualnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Amnesty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.05.07, 01:04 Jestescie zalosnym ciemnogrodem. No ale czego oczekiwac po niewyksztalconych masach uwielbiajacym wodeczke i kaczyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Amnesty 28.05.07, 01:38 Gość portalu: eurofanatik napisał(a): > Jestescie zalosnym ciemnogrodem. No ale czego oczekiwac po niewyksztalconych > masach uwielbiajacym wodeczke i kaczyzm? Z takim tekstem to ty na przodownika tych mas wyrastasz, gościu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: box Re: Amnesty IP: *.acn.waw.pl 28.05.07, 10:08 dokladnie 480 % normy ale debil pewnie nie wie o czym piszemy Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Za tolerancją przy metrze Centrum 28.05.07, 01:21 Gość portalu: Trwa pederada napisał(a): > Homoseksualni mężczyźni (med. pederaści) mają dokładnie takie same prawa jak każdy inny mężczyzna. > Mogą wziąć ślub z kobietą. Jeśli to im nie pasi, mogą zacząć leczyć swoje zboczenie. Czas się facet leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: box Re: Za tolerancją przy metrze Centrum IP: *.acn.waw.pl 28.05.07, 10:12 sam si lecz facet opisal dokladnie fakt prawny: homo- i heterosexualni mezczyzni maja takie same prawa problem w tym ze homosexualni chca wiekszych praw Odpowiedz Link Zgłoś
agulaszek Re: Za tolerancją przy metrze Centrum 28.05.07, 07:17 Dobrze, że są takie akcje. Może nakłonią niektórych do myślenia. Chociaż w przypadku "gościa portalu:Trwa pederada" szanse są chyba znikome. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trwa pederada Jestem 'homofobem' i jestem z tego dumny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 10:54 Słowo to stało się - za sprawą lewackiej propagandy 'tolerantów' - synonimem człowieka niezależnie myślącego, nie poddającego się wpływom mediów i o zachowanej zdrowej moralności. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Jestem 'homofobem' i jestem z tego dumny! 28.05.07, 13:07 Czy Twoja zdrowa moralnosc dopuszcza seks pozamalzenski ? Bo powinna w ogole odrzucac pojecie 'seks'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trwa pederada Re: Jestem 'homofobem' i jestem z tego dumny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 13:20 Moja zdrowa moralność mówi mi że jak jestem z kimś w związku to seks 'na boku' jest czymś złym. Tyle że to nie ma nic wspólnego z tematem. Seks M+K jest czymś normalnym, a seks M+M (albo M+zwierzę itp.) jest czymś zboczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skaterin Re: Jestem 'homofobem' i jestem z tego dumny! IP: *.autocom.pl 28.05.07, 14:33 A lesbijki to cie pewnie podniecaja podswiadomie, jak 99% heteryków. A seks K+K? To tez homoseksualizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trwa pederada Re: Jestem 'homofobem' i jestem z tego dumny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:23 Co ma piernik do wiatraka? To że mężczyzn podnieca para K+K, a para M+M brzydzi, nie zmienia tej zasadniczej sytuacji, że i M+M i K+K jest zboczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob=kretyn Re: Jestes 'homofobem' i jestes kretynem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 18:13 nic na to nie poradzisz musisz zyc jako kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trwa pederada 0% meritum, 100% jadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 19:28 Widzę że zioniesz tą słynną gejowską tolerancją i miłością bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
boruta_wwa Re: Za tolerancją przy metrze Centrum 28.05.07, 19:43 niestety mimo, że mieszkamy w Stolicy tyle jest tu buractwa i homofobów, że nie wyobrażam sobie co się dzieje na polskiej prowincji :( w ogóle nie ma o czym dyskutować z moherowym elektoratem, pocieszające jest tylko to, że będą się ci wszyscy faszyści smażyli w piekle :) b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Za tolerancją przy metrze Centrum IP: *.chello.pl 28.05.07, 19:49 Ale odkąd to człowiek światły ma tolerować dewiacje? Faktem jest, że gej ma takie same prawa jak heteroseksualista. Dlaczego tolerancją chcesz nazywać preferowanie i uprzywilejowywanie grup społecznych o wątpliwej legitymacji do tego? W naszym kraju jest o wiele więcej faktycznie dyskryminowanych grup społecznych (choćby inwalidzi), nie robiących wokół siebie negatywnego szumu, abstrahując od istotności problemów. Chciałbym dodać, że osoba która nie akceptuje agresywnej homoseksualnej propagandy nie jest homofobem, ani tym bardziej faszytą, nie nosi też moheru. Lobby homoseksualne działa zgodnie z zasadą braci Kaczyńskich, twierdząc iż "kto nie z nami, ten przeciwko nam". A na koniec dodam, że w niniejszym wątku, żaden zwolennik, światły tolerancyjny obywatel nie użył ani jednego merytorycznego argumentu za równouprawnieniem, są to bowiem tylko inwektywy "ty faszysto! ty homofobie!", w tonie znanym mi z sejmu oraz wystąpień urzędującego prezydenta, premiera oraz rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrimReaperReloaded Re: Za tolerancją przy metrze Centrum IP: *.bph.pl 29.05.07, 10:45 Że zacytuję Pigułę: "Dla twojej wiadomości... ja jestem lesbijką, żyję ze swoją kobietą i jestem dumna ze swojej orientacji. Dzieci mieć nie zamierzam (akurat instynktu macierzyńskiego nie czuję). Gorsza się z tego powodu nie czuję. Mam wyższe wykształcenie, stałą pracę (nie korzystam z pomocy społecznej, nie jestem "patologią"), płacę podatki i brakuje mi tylko uregulowania prawnego naszego związku (podatki, szpital, spadek itp). Nie chcę, aby nazywano nas małżeństwem (niech ta nazwa zostanie zachowana dla K+M). Jesteśmy parą i tyle. Parą szczęśliwych kobiet. :D" Nie dostrzegasz tu żadnego merytorycznego argumentu? Odpowiedz Link Zgłoś
anka_zet_studio orientacja homoseksualna nie jest zboczeniem 29.05.07, 10:57 W 1991 r. WHO (Światowa Organizacja Zdrowia) wykreśliła ją z listy chorób. Jeśli ktoś głosi, że homoseksualność jest chorobą to brzmi to tak samo, jakby mówił, że Słońce kręci się wokół Ziemi. Każdy ma prawo do swoich poglądów. Możecie - PRYWATNIE - wściekać się, że znowu urządzono Paradę Równości, znowu jest dyskusja, czy Żwirek i Muchomorek to para gejówitd, ale nie możecie bulwersować się, że takie Parady się organizuje, bo prawo do ich organizowania daje nam Konstytucja!!! i o to prawo tysiące Waszych ciotek, wujków, babć i dziadków walczyło z tzw. komuną. Kiedy czytam niektóre posty, obiecuję sobie, że się już nie wypowiem, bo poziom jest żenujący. Ale świadomość, że upominam się o prawa największej polskiej mniejszości zmusza mnie do ciągłego podkreślania by nie zrównywać wiedzy z poglądami. Możecie dzieci nie wyprowadzać na ulicę, kiedy jest Parada Równości (pan Giertych ze swoim przyszedł, więc może jednak nie były to takie bezeceństwa, skoro swoje dziecko skonfrontował z Paradą?:)), ale nie wypisujcie głupot, że to obnoszenie się ze swoją seksualnością. Takim samym obnoszeniem się ze seksualnością jest noszenie obrączek, wystawianie zdjęć ukochanych w pracy czy całowanie się na ulicy i jakoś nikt przeciw temu nie protestuje. więcej: "Fakty przeciwko mitom o lesbijkach i gejach" napisane przez zespół specjalistek dostępne na www.porozumienie.lesbijek.org Wypowiadajmy się w oparciu o wiedzę. Zanim coś napiszecie pomyślcie, a jeśli Wasze dziecko za kilka lat przeczyta Wasze posty, to co sobie o takim tatusiu czy mamusi pomyśli, hę? Że daleko mieli do szkoły?:) Słonecznie pozdrawiam proponując zimny prysznic!!! A organizatorom gratuluję kapitalnej akcji! Do następnej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trwa pederada Mam inne zdanie na ten temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:05 Uważam, że wszystkie głosowania uznające homo za normę były zwykłą polityczną rozgrywką, bez udokumentowania jakimikolwiek BADANIAMI. Na podobnej zasadzie można jutro przegłosować że nie ma już pedofilii, tylko 'orientacja pedoseksualna'. Nawet sto parad i tysiąc ustaw Parlamentu Europejskiego nie zmieni rzeczywistości: natura stworzyła 2 płcie dla rozmnażania i mieszania genów a żadna para homo dziecka urodzić nie może. Zatem nie są i nigdy nie będą równi normalnej rodzinie K+M. Liczę, że wreszcie przyjdzie władza z jajami, która zacznie bronić SPOŁECZEŃSTWA a nie tylko krzykliwych grup nacisku. Dość gorszenia, dość mącenia w głowach uczniom - przecież wedle waszej propagandy TO jest wrodzone, więc po cholerę wykłady z TECHNIK WSPÓŁZYCIA homoseksualnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drojb Re: Pederasto, dżentelmeni nie dyskutują o faktach IP: *.aster.pl 29.05.07, 22:13 To co napisała Anka zet - jest5 faktem. Owszem, możesz mieć inne zdanie. Ale to twoje zdanie jest porównywalne z opinią Giertycha o Darwinie, albo Rzeczniczki Praw Dziecka o Teletubisiach. Albo wiarą w niepokalane poczęcie. Innymi słowy - jest wiarą, wywiedzioną z dość prymitywnych nauk katolickich. Nie ma nic wspólnego z faktami. Lepiej zatem, byś pisał "mam inną wiarę na ten temat", albo "ksiądz mi powiedział... a ja mu wierzę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płyń z Wisłą! Obrońcy homo mają dziwny problem z tolerancją. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 23:18 Tolerancją odmiennego zdania. To co ona napisała jest faktem i to co ja napisałem jest faktem. Przez głosowania uznano że homo nie jest chorobą. Przez głosowanie zrobiono wyjątek od podanych przeze mnie kryteriów. Przed głosowaniem nie zrobiono badań. Po prostu przegłosowano i tyle. Ja wolę się trzymać wiedzy wyniesionej z biologii i genetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yga Re: Obrońcy homo mają dziwny problem z tolerancją IP: *.acn.waw.pl 01.06.07, 13:51 jak nie zrobiono badań? a tysiące badań na całym świecie dotyczących osób homo - dowiodło że funkcjonują podobnie jak osoby hetero i stąd ta decyzja WHO. poczytaj sobie książki na ten temat. badania robiono co najmniej od początku XX w. szerokie badania robił też Kinsey w USA w latach 40. Odpowiedz Link Zgłoś