stalion7 01.06.07, 17:38 Witam, szukam taniego,ale dobrego garnituru. Wiem ze dla niektorych tanio to 1500 zl, a dla innych 500 zl. Wiec jesli mozna prosze o informacje gdzie dostane tani dobry garnitur i przedzial cenowy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spod budki Re: Tani Garnitur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:05 A ile kolego dla ciebie jest "tanio" ? Jakos zabraklo mi tej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Tani Garnitur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:54 i o to mi chodzi. Tak jak wspomnialem rozne sa poglady na cene. Najchetniej kupilbym garnitur za 50 zl. ale wiem ze bedzie ( o ile bedzie ) to szmelc. Moze cos w granicach do 500 zl? Nie krece sie po slepach,a jesli ktos niedawno gdzie byl to moze wie gdzie sa promocje. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Tani Garnitur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:55 Podpisalem sie inaczej bo zazwyczaj uzywam M, Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okeciak Re: Tani Garnitur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 19:47 Duzy wybor garniturow w roznych cenach znajdziesz w Maximusie w Nadzarzynie Odpowiedz Link Zgłoś