lentil 05.12.01, 22:38 Jechałam przed chwilą Marszałkowską i dalej, na Wolę. Chryste Panie. Jedna wielka szklanka, autobus tańczył na wszystkie strony. No i co? Nico. Przez pół godziny widziałam pięć wypadków i ani jednej solarki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Warschau Re: Warto założyć zimówki... IP: 217.153.46.* 06.12.01, 09:45 Jak mówią górale i specjaliści - najgorsza opona zimowa jest lepsza od najlepszej letniej czy uniwersalnej... I to fakt...W zeszłą środę jak spadł taki mokry śnieżek, na letnich, mimo ABS-u tańczyłem jak baletnica! Opony przypominały śnieżne bałwanki... A dziś w zimówkach - zero stresu...No może troszkę, bo inny kierowca mógł zimówek nie założyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Warto założyć zimówki... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 12:12 drogowcy zawsze wyjeżdżają na czas, może czasami sie spoźnieją ale nie ma tak jak było wczoraj na Katowickiej, wypadek za wypadkiem i żadnych pługosolarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Ale ślizgawka IP: *.vancouver36.dialup.canada.psi.net 07.12.01, 06:18 Stary, przenies sie do cieplych krajow, jak ci zima nie lezy. Bociany dawno juz to odkryly. Odpowiedz Link Zgłoś