omar1 17.06.03, 22:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Normals Omarze! IP: 195.94.207.* 18.06.03, 08:43 A co ten idiotyczny wątek ma wspólnego z tematyką tego forum? Nie wiem po co zaserwowałeś treść tego wątku raz jeszcze? Jeżeli poszukujesz porad seksualnych, a Twoje pożycie nie wydaje CI się satysfakcjonujące udaj się na forum erotica nova - tam będziesz mógł porozmawiać z podobnymi do siebie. Należy wykasować ten wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Omarze! 18.06.03, 11:09 Gość portalu: Normals napisał(a): > A co ten idiotyczny wątek ma wspólnego z tematyką tego forum? > > Nie wiem po co zaserwowałeś treść tego wątku raz jeszcze? Jeżeli poszukujesz > porad seksualnych, a Twoje pożycie nie wydaje CI się satysfakcjonujące udaj się > > na forum erotica nova - tam będziesz mógł porozmawiać z podobnymi do siebie. > > Należy wykasować ten wątek! Drogi N. tzn. Normalsie! Zrobiłem to celowo,oczywiscie nie ze wzgledu na tresc wątku,który napisał ten dupek. Chodziło mi tylko i wylacznie o sprawdzenie jak sie zachowuje w takich przypadkach admin.pisal juz na ten temat p_ndzelek.Z tego co wiem nie doczekał sie odpowiedzi. Takich działań cenzorskich jest całe mnóstwo.Mnie zwyczajnie wkurwia uzywanie skalpela na tym forum.Czy nie uważasz ,ze wystarczyłoby wyrzucic ten wątek na oślą? Treść jego z pewnoscią na to zasługiwała. W sobotę zauwazyłem watek na temat Laski która prowadziła transmisje z GP na żuzlu,ktoś pytał "Kim jest ta dziewczyna" Nie mam pojęcia dlaczego ten watek został wyciety. Wiesz ,ja juz przezyłem te czasy kiedy jakich chooj bawił sie w spektakl cenzorski i dlatego potraktowałem ten temat jak papierek lakmusowy na Admina. Pozdrawiam serdecznie. PS.Porad :) nie potrzebuje,satysfakcje osiągam ,ogólenie jest SUPER czego i Tobie życze. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Amorze! 18.06.03, 11:15 Wczoraj zniknely inne watki ktore nie pojawily sie na oslej. Albo zostaly gdzies przeniesione - ale to malo mozliwe - albo to blad w sztuce. Cos sporo tych bledow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Omarze! IP: 195.94.207.* 18.06.03, 11:32 Zachowałem się jak gówniarz. Nie wyczułem ironii. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Omarze! 18.06.03, 11:58 niech napisała: > Omarze, twoje watki sa takie tresciwe... Twoje równiez i poprzestańmy na tym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Omarze! 18.06.03, 12:23 Nieprawda, moje nie maja tylu nawiasow kwadratowych i trojkropkow. Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Omarze! 18.06.03, 12:39 niech napisała: > Nieprawda, moje nie maja tylu nawiasow kwadratowych i trojkropkow. rzeczywiscie,w takim razie muszę(!) popracowac nad sobą. i w kwestii formalnej.Pozdróze, oprócz tego ,ze kształcą powoduja równiez pewne rozluznienie w wyrazaniu swoich doznań ,odczuc i spostrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś