Dodaj do ulubionych

Lokatorzy podrzuceni na dworzec

• majster_g Re: Lokatorzy podrzuceni na dworzec 08.07.07, 15:22
      A co na to PIS i Polska Solidarna?
    • Gość: art Solidarne państwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.07, 15:26
      Co za bzdety
    • makrebs Lokatorzy podrzuceni na dworzec 08.07.07, 15:30
      NIE DZWIWIE SIE.NIE można nie płacić czynszu i mieszkać. Zaden kraj nie może
      sobie na taki komfort pozwolić. Poza tym jest to sprawiedliwe i uzasadnione
      (eksmitowanie za nie płacenie czynszu). Nie eksmituje sie za małe zaleglości
      (mam nadzieje), ale wiem że multum ludzi ma ogromne zaległości i... nic nie
      robią w tym kierunku, by zacząć płacić. Nie mam zamiaru płacić za innych,. Sama
      jestem biedna i bez pracy. Jednak płacę, nie mając potem dostatecznych środków
      do życia na jedzenie etc. Jednak jeśli chcę mieszkać - musze płaciC. To
      normalne!!
      Inną sprawą jest fakt dużej ilości ludzi biednych czy ubogich i w tej materii
      państwo powinno pomagać. Płacić nalezności jednk trzeba i zawsze bedzie
      potrzeba to robić.
      • Gość: be Re: Lokatorzy podrzuceni na dworzec IP: 213.77.56.* 08.07.07, 15:35
        Tak Panstwo powinno za ciebie placic i jeszcze robic ci zakupu w sklepie i zasponorowac wypasiona
        plazme i 5-letnie BMW:)
        • Gość: zet6 jak to tak ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:36
          5-letnie ? jak sasiad zlodziej co sie nakradl jezdzi nowym a ona uczciwa ale
          bienda ma starym jezdzic ? toz to niesprawiedliwosc spoleczna! lol
          • Gość: dan Re: jak to tak ? IP: 213.77.56.* 08.07.07, 17:40
            Oczywiscie poprawiam sie - Audi TT dla tej pani... nowka sztuka za friko
    • rysiu_lubicz dlaczego nie przeniosa sie do jednego z 3 milionow 08.07.07, 15:39
      mieszkan,
      ktore piosiory,
      zgodnie ze swoja obietnica wyborcza,
      wybudowaly ???
      • kiluk2004 Re: dlaczego nie przeniosa sie do jednego z 3 mil 08.07.07, 16:16
        bo to psi obowiazek bufetowej a nie blizniakow
      • Gość: KIKI Re: dlaczego nie przeniosa sie do jednego z 3 mil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:53
        Rysiu !! Te 3 mln. mieszkań to o ile się nie mylę,
        to obiecywał "Mgr" Oluś.
        • Gość: dan Re: dlaczego nie przeniosa sie do jednego z 3 mil IP: 213.77.56.* 08.07.07, 17:39
          3 miliony mieszkan obiecywal jarus, a olus obiecywal mieszkania dla mlodych :))) oczywiscie olus nie
          szastal liczbami :)
    • Gość: tlubn Re: Lokatorzy podrzuceni na dworzec IP: 62.233.177.* 08.07.07, 16:27
      nie płacili bo nie traktowali nic na poważnie to życie tez ich tak potraktowało
      . Sami sobie winni , chociaż zawsze ludzi żal , dzieci cierpią za lekkomyslnosc
      rodzicow
    • dzakarta Lokatorzy podrzuceni na dworzec 08.07.07, 16:33
      Witajcie w katolickim kraju IV RP pod rządami "kaczystów"!
    • Gość: lokator Lokatorzy podrzuceni na dworzec IP: 80.54.5.* 08.07.07, 17:24
      "Razem z konkubiną i trójką dorosłych dzieci"
      pięcioro dorosłych ludzi nie potrafiło zarobić na czynsz?.....Banda pasozytów
      yła na koszt innych lokatorów i myślała, że nic im nie zrobią, ale sie
      przeliczyli, więc teraz płaczą.
    • gobi03 300 złotych 08.07.07, 17:33
      no właśnie to mnie zastanawia: czy płacili chociaż 300 PLN
      miesięcznie? Domyślam się, że zdawali sobie sprawę, że za
      mieszkanie _trzeba_płacić_. Jak nie płacili, to na co liczyli???
      Ja płacę nawet za przejazd tramwajem.
    • marinko5 Brawo tak trzymac !!! trzeba placic za glupote 08.07.07, 18:43
      rowiazanie piekne ! pogratulowac pomyslowosci owej spolce !!!

za mieszkanie nalezy placic
      jak cie nie stac na mieszkanie to sprzedaj/zamien na mniejsze
      nigdzie nie jest powiedziane ze 1 mieszkanie = 1 osoba itd

nic za darmo ! koniec sponsoringu na kazdy kroku

do roboty nieroby
      slabo platna
      zmien na lepiej platna
    • Gość: Monika Lokatorzy podrzuceni na dworzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:45
      przeciez Wilanów to najdroższa dzielnica Wawy!!!i oni chca płacic czynsz z
      pensji listonosza???? albo kasjerki??
    • Gość: Piriri Re: Lokatorzy podrzuceni na dworzec IP: *.acn.waw.pl 08.07.07, 19:03
      Na osiedlu Wilanow nie mieli na bank takiego niskiego czynszu. Przypuszczam, ze
      za lokal ok. 55 metrow tak jak na Ursynowie na 4 osoby kosztuje miesiecznie 615
      zl :|. A wiele osob dostalo tu mieszkania w latach`80, wtedy raczej nie
      rozwazali czy po 20 latach beda mieli absurdalnie wysoki czynsz...
      • manasonta Papiętajcie!.. na to pozwolił Lech Kaczyński!!!!!! 08.07.07, 19:29
        • atena48 Re: a może Hania G. Waltz - przecież ona zarzadza 09.07.07, 09:48
          warszawką. Taka jest przejęta strajkiem pielęgniarek, co jej tam po
          niemedialnym temacie jej mieszkańców i ich sprawy. To jest za trudna sprawa na
          Hani główkę. Tam trzeba pomysleć czasami mądrze, a po co sie wysilać. Celem
          było wskoczenie na stołek, a ciężka praca u podstaw to dla ciężkich frajerów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka