majster_g Re: Lokatorzy podrzuceni na dworzec 08.07.07, 15:22 A co na to PIS i Polska Solidarna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Solidarne państwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.07, 15:26 Co za bzdety Odpowiedz Link Zgłoś
makrebs Lokatorzy podrzuceni na dworzec 08.07.07, 15:30 NIE DZWIWIE SIE.NIE można nie płacić czynszu i mieszkać. Zaden kraj nie może sobie na taki komfort pozwolić. Poza tym jest to sprawiedliwe i uzasadnione (eksmitowanie za nie płacenie czynszu). Nie eksmituje sie za małe zaleglości (mam nadzieje), ale wiem że multum ludzi ma ogromne zaległości i... nic nie robią w tym kierunku, by zacząć płacić. Nie mam zamiaru płacić za innych,. Sama jestem biedna i bez pracy. Jednak płacę, nie mając potem dostatecznych środków do życia na jedzenie etc. Jednak jeśli chcę mieszkać - musze płaciC. To normalne!! Inną sprawą jest fakt dużej ilości ludzi biednych czy ubogich i w tej materii państwo powinno pomagać. Płacić nalezności jednk trzeba i zawsze bedzie potrzeba to robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: Lokatorzy podrzuceni na dworzec IP: 213.77.56.* 08.07.07, 15:35 Tak Panstwo powinno za ciebie placic i jeszcze robic ci zakupu w sklepie i zasponorowac wypasiona plazme i 5-letnie BMW:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet6 jak to tak ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:36 5-letnie ? jak sasiad zlodziej co sie nakradl jezdzi nowym a ona uczciwa ale bienda ma starym jezdzic ? toz to niesprawiedliwosc spoleczna! lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: jak to tak ? IP: 213.77.56.* 08.07.07, 17:40 Oczywiscie poprawiam sie - Audi TT dla tej pani... nowka sztuka za friko Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu_lubicz dlaczego nie przeniosa sie do jednego z 3 milionow 08.07.07, 15:39 mieszkan, ktore piosiory, zgodnie ze swoja obietnica wyborcza, wybudowaly ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kiluk2004 Re: dlaczego nie przeniosa sie do jednego z 3 mil 08.07.07, 16:16 bo to psi obowiazek bufetowej a nie blizniakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKI Re: dlaczego nie przeniosa sie do jednego z 3 mil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:53 Rysiu !! Te 3 mln. mieszkań to o ile się nie mylę, to obiecywał "Mgr" Oluś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: dlaczego nie przeniosa sie do jednego z 3 mil IP: 213.77.56.* 08.07.07, 17:39 3 miliony mieszkan obiecywal jarus, a olus obiecywal mieszkania dla mlodych :))) oczywiscie olus nie szastal liczbami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tlubn Re: Lokatorzy podrzuceni na dworzec IP: 62.233.177.* 08.07.07, 16:27 nie płacili bo nie traktowali nic na poważnie to życie tez ich tak potraktowało . Sami sobie winni , chociaż zawsze ludzi żal , dzieci cierpią za lekkomyslnosc rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Lokatorzy podrzuceni na dworzec 08.07.07, 16:33 Witajcie w katolickim kraju IV RP pod rządami "kaczystów"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Lokatorzy podrzuceni na dworzec IP: 80.54.5.* 08.07.07, 17:24 "Razem z konkubiną i trójką dorosłych dzieci" pięcioro dorosłych ludzi nie potrafiło zarobić na czynsz?.....Banda pasozytów yła na koszt innych lokatorów i myślała, że nic im nie zrobią, ale sie przeliczyli, więc teraz płaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 300 złotych 08.07.07, 17:33 no właśnie to mnie zastanawia: czy płacili chociaż 300 PLN miesięcznie? Domyślam się, że zdawali sobie sprawę, że za mieszkanie _trzeba_płacić_. Jak nie płacili, to na co liczyli??? Ja płacę nawet za przejazd tramwajem. Odpowiedz Link Zgłoś
marinko5 Brawo tak trzymac !!! trzeba placic za glupote 08.07.07, 18:43 rowiazanie piekne ! pogratulowac pomyslowosci owej spolce !!! za mieszkanie nalezy placic jak cie nie stac na mieszkanie to sprzedaj/zamien na mniejsze nigdzie nie jest powiedziane ze 1 mieszkanie = 1 osoba itd nic za darmo ! koniec sponsoringu na kazdy kroku do roboty nieroby slabo platna zmien na lepiej platna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Lokatorzy podrzuceni na dworzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:45 przeciez Wilanów to najdroższa dzielnica Wawy!!!i oni chca płacic czynsz z pensji listonosza???? albo kasjerki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piriri Re: Lokatorzy podrzuceni na dworzec IP: *.acn.waw.pl 08.07.07, 19:03 Na osiedlu Wilanow nie mieli na bank takiego niskiego czynszu. Przypuszczam, ze za lokal ok. 55 metrow tak jak na Ursynowie na 4 osoby kosztuje miesiecznie 615 zl :|. A wiele osob dostalo tu mieszkania w latach`80, wtedy raczej nie rozwazali czy po 20 latach beda mieli absurdalnie wysoki czynsz... Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: a może Hania G. Waltz - przecież ona zarzadza 09.07.07, 09:48 warszawką. Taka jest przejęta strajkiem pielęgniarek, co jej tam po niemedialnym temacie jej mieszkańców i ich sprawy. To jest za trudna sprawa na Hani główkę. Tam trzeba pomysleć czasami mądrze, a po co sie wysilać. Celem było wskoczenie na stołek, a ciężka praca u podstaw to dla ciężkich frajerów. Odpowiedz Link Zgłoś