Dodaj do ulubionych

imreza na 40 urodziny

24.07.07, 16:55
hej,
poszukuję sprawdzonego lokalu na 40 urodziny mojego męża. impreza na ok 30
osob. chcialabym, zeby lokal byl zamkniety na ten wieczor, pyszne jedzenie,
mila obluga, muzyka i miejsce do tanca i - oczywiscie - to wszystko w
rozsadnej cenie. marzy mi sie lokal, w ktorym grają salsę, nie jest to jednak
warunek konieczny.
na razie podoba mi sie restauracja Honey, ktora ktos tu polecal, ale szukam
dalej, zeby miec wiekszy wybor.
dziekuje za pomoc!
sylwia
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafi Re: imreza na 40 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 21:30
      Nad restauracją Przy Trakcie www.restauracjapolska.pl jest mało znany klub
      należący do tej restauracji, który na pewno wynajmą za rozsądną cenę. Lokal
      klimatyczny z fajnym barem. Mają też fajnych dj(do wynajęcia) i miejsce do
      tańczenia. Spodoba się Wam
      • sil100 Re: imreza na 40 urodziny 24.07.07, 22:45
        dziekuje, chętnie obejrzę.
    • barribal Re: imreza na 40 urodziny 25.07.07, 17:23
      Zajrzyj do mnie - www.ginger.com.pl

- 2 sale - jedna na 40 osob z tarasem (te moznaby zamknac dla Was)
      - profesjonalne nalgosnienie i oswietlenie
      - duzy bar
      - miejsce do tanczenia
      - kuchnia fusion
      - ma dobrego dj-a ktorego moznaby ewentualnie wynajac
      - duzy parking
      - Srodmiescie
      - lokal nowy i piekny :)

Poczytaj na stronie www. Jesli bedziesz zainteresowana to napisz na maila ze
      strony i zaznacz ze to kontakt z forum gazety.pl

Pozdr.
    • Gość: Tola Re: imreza na 40 urodziny IP: *.starnettelecom.pl 26.07.07, 12:35
      Witaj.
      Jak już wcześniej pisałam, sprawdzonym lokalem jest You&Me Bar. Bardzo fajne
      miejsce z dobrym klimatem. Na pewno zaproponują ci dobrą ofertę. Wiadomo,że
      kazdy woli co innego, ale jak chcesz się dowiedzieć wiecej to zajrzyj na stronę
      lokalu: www.youandmebar.pl Osobiście polecam.
    • anijast1 Re: imreza na 40 urodziny 23.02.18, 14:31
      Tutaj możesz zorganizować fajną imprezkę www.goscinnachata.pl/. Knajpka nie jest w samej Warszawie tylko w Piastowie ale moim zdaniem warto. Właściciele są bardzo mili i można się z nimi dogadać. Mają dobrych kucharzy i pilnują by wszystko było świeże i smaczne do tego myślę że można zorganizować imprezę zamkniętą. Ja tam miałam urodziny i było super
      • 1-buc Re: imreza na 40 urodziny 24.02.18, 21:37
        Ja prdl... spamerzy z przedmieść...
      • 1-buc Re: imreza na 40 urodziny 24.02.18, 21:37
        Ja prdl... spamerzy z przedmieść...
    • anna.jjj Re: imreza na 40 urodziny 07.03.18, 14:27
      Może L’enfant Terrible? venuu.com/pl/venues/l-enfant-terrible-restauracja
    • manikan Re: imreza na 40 urodziny 01.09.18, 13:41
      Ja zrobiłam tacie urodziny (co prawda na 50 lat) w Osadzie Augustów w Warszawie. Miejsce rewelacyjne, klimatyzowana duża sala z ogromnym parkietem, urodziny zrobiliśmy na 40 gości. Zespół muzyczny pomogły nam załatwić Panie właścicielki. Wybawiliśmy się za wszystkie czasy, do tego też jedzenie rewelacyjne, wykwintne, duże porcje, tacie ułozyliśmy osobne menu (bez laktozy) i nie było problemu.
    • ivonka.xyzq Re: imreza na 40 urodziny 18.09.18, 22:15
      Jeśli ktoś lubi polskie jedzenie to polecam restaurację Ursus na, a jakże, Ursusie. Byłam, jadłam, bawiłam się świetnie.
    • anna-maria09 Re: imreza na 40 urodziny 04.10.18, 08:56
      Zawsze urodziny czy moje czy męża obchodziliśmy bardzo kameralnie, bez imprez dlatego jak zbliżała się ta magiczna 40-tka to dla odmiany jakaś super niezapomniana impreza wskazana. Urządziliśmy ją w Amore w Płocku. Zabawa częściowo w sali, również dużo miejsca na zewnątrz, ogród, altana. Miejsce super, jedzonko również. Smaczne to mało powiedziane, pyszności po prostu. Zespół zapewniony też super grał. Impreza udana na 200%.
    • krystiannnawrocki Re: imreza na 40 urodziny 25.02.19, 20:07
      Osobiscie uwielbiam spedzac czas ze znajomymi w Drugim Dnie na Ochocie, imprezy tam tez wychodza swietnie. Do tej pory zorganizowalismy tam urodziny dla czterech osob :D
    • krysiamys Re: imreza na 40 urodziny 25.11.19, 11:18
      Super imprezę niespodziankę przygotowaliśmy dla mojej przyjaciółki w Elladzie na Białołęce. Zupełnie niczego się nie spodziewała. Mąż ją zaprosił na kolacje z okazji jej urodzin a tam byli wszyscy jej znajomi. Bawiliśmy się fantastycznie. Knajpka klimatyczna z dobrym jedzenie i super obsługa. Także spokojnie mogę ich polecić
    • krysiamys Re: imreza na 40 urodziny 25.11.19, 11:19
      Super imprezę niespodziankę przygotowaliśmy dla mojej przyjaciółki w Elladzie na Białołęce . Zupełnie niczego się nie spodziewała. Mąż ją zaprosił na kolacje z okazji jej urodzin a tam byli wszyscy jej znajomi. Bawiliśmy się fantastycznie. Knajpka klimatyczna z dobrym jedzenie i super obsługa. Także spokojnie mogę ich polecić
      • 1-buc Re: imreza na 40 urodziny 25.11.19, 20:24
        Jprdl jaki spam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka