Gość: BIG L IP: 62.233.175.* 24.06.03, 13:22 Czy jest na tym forum ktos kto tam pracuje/wal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jula Re: Tygmont. IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 14:08 Nie pracuje ale znam zalozyciela Marka K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIG L Re: Tygmont. IP: 62.233.175.* 24.06.03, 14:19 Marka K? He he jak w kryminale jakims;-) THX ale poszukuje osob, ktore pracuja/waly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: Tygmont. IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 14:31 Takie smieszne?- nikt mnie nie obligowal do wymieniania jego nazwiska na forum publicznym, sadzilam ze masz jakis problem, a Ty piszesz byle pisac. Radz Sobie Sam!! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Tygmont. 24.06.03, 14:33 - Czy ktos tam pracuje? - Ja nie. - No to czy ktos tam pracuje? - Piszesz byle pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Tygmont. IP: 195.94.207.* 24.06.03, 14:35 A - Czy ktos tam pracuje? B - Ja nie. A - No to czy ktos tam pracuje? B - Piszesz byle pisac. C - no to ja skomentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Tygmont. 24.06.03, 14:38 A - Czy ktos tam pracuje? B - Ja nie. A - No to czy ktos tam pracuje? B - Piszesz byle pisac. C - No to ja skomentuje. D - Ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Tygmont. IP: 195.94.207.* 24.06.03, 14:42 A - Czy ktos tam pracuje? B - Ja nie. A - No to czy ktos tam pracuje? B - Piszesz byle pisac. C - No to ja skomentuje. D - Ja tez. C - Będę miał ostatnie słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Tygmont. 24.06.03, 14:46 A - Czy ktos tam pracuje? B - Ja nie. A - No to czy ktos tam pracuje? B - Piszesz byle pisac. C - No to ja skomentuje. D - Ja tez. C - Bede mial ostatnie slowo. D - Ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Tygmont. IP: 62.233.175.* 24.06.03, 14:48 Niestety musze was zmartwic. Ma to na cos zupelnie innego na celu niz durne stukanie w klawiature. Zbyt skomplikowane, ze mozna szukac kontaktu z kims zatrudnionym w danym miejscu pracy? A moze zbyt banalne? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Tygmont. 24.06.03, 14:50 Misiu, ja raczej z twojej adwersarzyni zartowac raczylem, nie widze nic dziwnego w twoim pytaniu - raczej cos zabawnego w jej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Tygmont. IP: 62.233.175.* 24.06.03, 14:45 Zle mnie odebralas. Nie bylo w tym zlosliwosci. Ot tak mi sie skojarzylo. Co Ty taka obrazalska?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Tygmont. IP: 195.94.207.* 24.06.03, 14:56 A - Czy ktos tam pracuje? B - Ja nie. A - No to czy ktos tam pracuje? B - Piszesz byle pisac. C - No to ja skomentuje. D - Ja tez. C - Bede mial ostatnie slowo. D - Ja tez. C - Ty nie. A - Jesteście głupi. C - B jest głupia. A - B jest obrażalska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: Tygmont. IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 15:09 Normals idz na spacer z psem, taka piekna pogoda, bedzie z tego pozytek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Tygmont. IP: 195.94.207.* 24.06.03, 15:29 Gość portalu: Jula napisał(a): > Normals idz na spacer z psem, taka piekna pogoda, bedzie z tego pozytek!! Raczej smród. Psy na dwór wychodzą wydalać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: Tygmont. IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 15:56 Wspolczuje! Wlasnie wrocilam ze swoim psem u mnie pachna drzew i kwiaty, choc psy tez wydalaja, pewnie karmia je lepsza karma - dlatego nie smierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: Tygmont. IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 15:05 Nie obrazilam sie, bo ludzie na tym forum czasem potrzebuja pomocy na serio, wiec jesli moge pomagam! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Tygmont. 24.06.03, 15:09 Pijesz do Normalsa? PS. Moje streszczenie szlag trafil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Tygmont. IP: 62.233.175.* 24.06.03, 15:11 Spox. THX. Wporzo;-))) Ale i tak musze przyznac, ze macie nieprzecietnie zryte kalafiorki;-))) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPS!!! Re: Tygmont. IP: 62.233.175.* 24.06.03, 14:57 Wybaczcie mi moje niezrozumienie zatem braciszkowie i siostry;-))) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Tygmont. 24.06.03, 15:01 A - Czy ktos tam pracuje? B - Ja nie. A - No to czy ktos tam pracuje? B - Piszesz byle pisac. C - No to ja skomentuje. D - Ja tez. C - Bede mial ostatnie slowo. D - Ja tez. C - Ty nie. A - Jestescie głupi. C - B jest glupia. A - B jest obrazalska. D - Jednak ja bede mial ostatnie slowo. A - Nie jestescie glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Tygmont. IP: 195.94.207.* 24.06.03, 15:30 Fakt popsuła Ci streszczenie, a mi zabawę, bo teraz to już jest zbyt skomplikowane bym mógł coś dopisać. Wątki się zazębiają zupełnie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Tygmont. 24.06.03, 15:41 A - Czy ktos tam pracuje? B - Ja nie. A - No to czy ktos tam pracuje? B - Piszesz byle pisac. C - No to ja skomentuje. D - Ja tez. C - Bede mial ostatnie slowo. D - Ja tez. C - Ty nie. A - Jestescie glupi. C - Wcale nie. C - B jest glupia. A - B jest obrazalska. D - Jednak ja bede mial ostatnie slowo. B - Normals jest glupi. D - Psy sa glupie. B - Nie obrazilam sie. C - Obrazilas Normalsa? A - Jestescie madrzy. C - Rolnicy sa glupi. A - Nie jestescie glupi. D - Wszyscy jestesmy glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Tygmont. IP: 195.94.207.* 24.06.03, 15:46 > A - Czy ktos tam pracuje? > B - Ja nie. > A - No to czy ktos tam pracuje? > B - Piszesz byle pisac. > C - No to ja skomentuje. > D - Ja tez. > C - Bede mial ostatnie slowo. > D - Ja tez. > C - Ty nie. > A - Jestescie glupi. > C - Wcale nie. > C - B jest glupia. > A - B jest obrazalska. > D - Jednak ja bede mial ostatnie slowo. > B - Normals jest glupi. > D - Psy sa glupie. > B - Nie obrazilam sie. > C - Obrazilas Normalsa? > A - Jestescie madrzy. > C - Rolnicy sa glupi. > A - Nie jestescie glupi. > D - Wszyscy jestesmy glupi. D - Jestem pod wrażeniem C Odpowiedz Link Zgłoś