Gość: Normals IP: 195.94.207.* 09.07.03, 16:05 Będę tęsknił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: Żegnam!!! 10.07.03, 13:10 Chyba na zawsze, bo juz pol doby minelo, a sie nie przywital. Tez bedziemy tesknic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omar1 Re: Żegnam?Lecisz sobie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 13:44 Normalsik ,wiem ,ze tego NIGDY nie zrobisz.jestesmy Ci potrzebni jak tlen do oddychania. Poza tym Twoje uzaleznienie jest wieksze niż Ci sie wydaje. I na koniec. Ile razy widze twoje <żegnam,odchodze ,trzymajcie sie > to smiej sie do łez. Jeżeli jest to zakamuflowana informacja o Twoim urlopie to zycze Ci Słońca,super pogody miłej towarzyszki(jeżeli nie jestes G)oraz miłych wspomnień. i na koniec. Wracaj szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals A lecę, bo co? IP: 195.94.207.* 10.07.03, 15:39 Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A lecę, bo co? 10.07.03, 15:43 Pan Omar napisal ze mna oddychasz. Nie zapomnij o tic-takach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omar1 Re: A lecę, bo co? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 15:53 niech napisała: > Pan Omar napisal ze mna oddychasz. Nie zapomnij o tic-takach. lubie orbita,może byc? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A lecę, bo co? 10.07.03, 16:01 Obawiam sie ze beda potrezbne takie niebieskie tic-taki - nieco siekierzaste. Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Chciałes to masz. 10.07.03, 17:35 niech napisała: > Obawiam sie ze beda potrezbne takie niebieskie tic-taki - nieco siekierzaste. Nie chciałem tegopowiedziec,żebys nie przyjąl tego jako przechwałki,ale musze stwierdzić ,że nie mam absolutnie zadnych brakow w użebieniu i nie musze z tego powodu korzystac z Tic-Taków Odpowiedz Link Zgłoś