Gość: twister IP: 167.127.24.* 13.09.07, 18:32 niezła reklama w formie artykułu, ciekawe ile to kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Max Re: Buty za całą pensję IP: *.acn.waw.pl 13.09.07, 18:50 Ja tez poprosze o taka darmowa promocje mojego sklepu - pan redaktor zapomnial poza adresem podac numeru telefonu i strony w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert A nie lepiej i prościej zamówic u Kielmana? IP: *.acn.waw.pl 13.09.07, 20:01 nie dośc że idealnie zrobione i wygodne to na miejscu a na dodatek tańsze. NO I ROBIA BUTY TAKZE DLA KOBIET. A marka Kielman jakoś lepiej brzmi i Charles de Gaulle tez je nosił. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: A nie lepiej i prościej zamówic u Kielmana? 13.09.07, 23:33 Gość portalu: Robert napisał(a): > nie dośc że idealnie zrobione i wygodne to na miejscu a na dodatek > tańsze. NO I ROBIA BUTY TAKZE DLA KOBIET. > A marka Kielman jakoś lepiej brzmi i Charles de Gaulle tez je nosił. Aj, Robert, dajże spokój, przy wyrobach Kielmana te "buty za całą pensję" to tania masówka. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
robot_humano Gumofilce też zrobią? 14.09.07, 14:23 "menedżer salonu JM Weston and Church's, długo opowiadał mi o [..] skomplikowanej ręcznej metodzie wykorzystywanej do produkcji." Robią je niewidomi szewcy, tylko kobiety (więc w GW szewczynie) tylko dziewice sięgając prawą ręką przez lewe ramię. Odpowiedz Link Zgłoś