kixx 28.09.07, 18:05 własnie sie uwidoczniła podczas dzisiejszej Masy Kretynicznej Najwyrazniej takze sily przyrody sa przeciwko MK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robertrobert1 Re: Wyższość roweru nad samochodem 28.09.07, 22:53 A co się stało? Poraziło kogoś na smierc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wyższość roweru nad samochodem IP: *.merinet.pl 28.09.07, 23:21 A jak Ci się pedałowało dwukołowy terrorysto? Odpowiedz Link Zgłoś
fan.zdm Re: Wyższość roweru nad samochodem 29.09.07, 14:02 Rowercik naciągnął sobie gumę na głowę i nawet nie zauważył, że pada. Tylko czemu w butach tak mokro... Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert1 Re: Wyższość roweru nad samochodem 01.10.07, 21:50 Gość portalu: Tomek napisał(a): > A jak Ci się pedałowało dwukołowy terrorysto? Nie bylem na Masie ze wzgledow rodzinnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy zaban. Zona poczytala forum, zmadrzala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 22:41 i rower w komorce zatrzasla? Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert1 Re: Zona poczytala forum, zmadrzala 04.10.07, 19:31 Gość portalu: ritzy zaban. napisał(a): > i rower w komorce zatrzasla? Bledna interpretacja. Probuj dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Samochodziarze sa lepsi bo maja mase codziennie IP: 217.116.102.* 29.09.07, 11:20 pozazdrościli rowerzystom i spotykaja sie rano i wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Samochodziarze sa lepsi bo maja mase codzienn 29.09.07, 23:18 Gość portalu: ji napisał(a): > pozazdrościli rowerzystom i spotykaja sie rano i wieczorem. <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Wyższość roweru nad samochodem 01.10.07, 23:39 no ja dzisiaj jednago prawie na nauce doszkalajacej jazdy dziabnelam ;/ SE kretyn glowe odwrocil w lewo i od razu rowerem zjechal na srodek ;/ UWAZAJCIE NA eLke granatowa z licznikiem ofiar smiertelnych na drzwiach bocznych bo jest prawdopodobienstwo, ze jestem w srodku ;]ppp a co do Masy czy oni zima tez jezdza czy robia sobie WOLNE i wsadzaja tylki w autobusy/tramwaje/samochody Odpowiedz Link Zgłoś
shp80 Re: Wyższość roweru nad samochodem 02.10.07, 01:50 isa napisała: > no ja dzisiaj jednago prawie na nauce doszkalajacej jazdy > dziabnelam ;/ Dużo tych szkoleń trzeba jeszcze ;] > SE kret > yn glowe odwrocil w lewo i od razu rowerem zjechal na srodek ;/ Nie wiem jak było, więc nie oceniam, ale z autopsji wiem, rowerzysta zjeżdżający na środek pasa, jest zaskoczeniem przede wszystkim dla tych kierowców, którzy: - jadą z dużą różnicą prędkości - nie trzymają prawidłowego odstępu przy wyprzedzaniu pojazdu jednośladowego Sygnalizowanie zamiaru zmiany kierunku ruchu to jedno, ale samo odwrócenie głowy powinno dawać trochę do myślenia. Rowerzystom o wiele trudniej zmienić pas ruchu, nie rozpędzą się w tym celu do 100km/h. > UWAZAJCIE NA eLke granatowa z licznikiem ofiar smiertelnych na drzwiach bocznyc Kilka dni temu widziałem filmik, na którym ELka przymierza się wyprzedzenia rowerzysty, włącza lewy kierunek i.. przejeżdża obok rowerzysty w odległości max. kilkudziesięciu cm, nie zmieniając w ogóle toru jazdy. A potem wielkie zaskoczenie na drodze, że rower zjechał trochę w lewo. Niektórym, przed kursem na PJ, przydałaby się jednak obowiązkowa jazda rowerem. Może wtedy taki człowiek miałby szersze spojrzenie na całokształt ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Wyższość roweru nad samochodem 02.10.07, 14:18 o wypraszam sobie ja jako TYPOWY nowy wariat drogowy pomykalam 40na godzine ;D w bezpiecznej odleglosci a rowarzysta nie chcial zmienic pasu ruchu tylko lbem zarzucil w lewo zeby chyba sobie cos ZOBACZYC... no i tak sobie zobaczyl, ze jego tor jazdy przesunal sie ponad metr... gdyby nie fakt, ze akurat opowiadalam instruktorowi o MASIE w ramach rozrywki i podsmiewywalismy sie z tylka rowarzysty ... i gdybym go wyprzedzala tak jak mialam zamiar i zgodnie z zasadami to ON przez to zarzucenie łbem by we mnie wjechal - bo odwrocic glowe w lego=sie u niego jechac ZYGZAKIEM ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Wyższość roweru nad samochodem IP: *.icm.edu.pl 02.10.07, 01:04 Te wasze odzywki są durne. Gdzie wyście się rodzili? Na bazarze? Żenada, głupota, ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burczymucha s..... Re: Wyższość roweru nad samochodem IP: *.aster.pl 02.10.07, 14:18 >Wyższość roweru nad samochodem Zależy jakim, rower z cyklistą- nawet z kurduplem- jest wyższy od samochodu osobowego ale jak jest dostawczy czy ciężarówka to zaczyna być odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Wyższość samochodu nad innymi pojazdami 02.10.07, 20:17 nie zartuj to sa jedyne dwa przypadki,kiedy rower moze z samochodem konkurowac ale tylko w lecie,i tylko wtedy,gdy nie pada deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
pawell_o Re: Wyższość samochodu nad innymi pojazdami 02.10.07, 20:31 > to sa jedyne dwa przypadki,kiedy rower moze z samochodem konkurowac Szczególnie na ww. mostach (w ogóle nie przystosowanych do ruchu rowerowego). Jeżeli mówimy o różnicach w czasie przejazdu, to podajmy dystans i czasy przejazdu (min. kilka). Odpowiedz Link Zgłoś