Gość: vanilla.dream Tusk mamałygo, wycofaj się !!! IP: *.crowley.pl 05.10.07, 09:09 Dawno powinieneś to zrobić, dać szansę innym po przegranych wyborach prezydenckich i parlamentarnych. Teraz startujesz w Wawie i PO może przegrać. Bo niby kto rozsądny chciałby głosować na taką bezbarwną i lewicującą ciapę? Dlaczego listy nie otwiera p. Julia Pitera? (szacunek dla tej pani) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes W Warszawie większośc mieszkańców nie ma głosu IP: 62.29.248.* 05.10.07, 09:11 W Warszawie większośc mieszkańców nie ma prawa głosu, bo jako przyjezdni mieszkaja tu bez meldunku, nawet ci którzy kupili tu mieszkania. Dlatego w stolicy sondarze nie sa wiarygodne. Poza tym nie wierzę, że ci którzy głosowali na PO w wyborach samorządowych nagle zmienili orientacje i głosowali na PiS w parlamentarnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: munio PO na Bemowie IP: 217.153.166.* 05.10.07, 09:59 Widzę co tzw.PO zrobiło i robi na Bemowie-DRAMAT.Tak sie panowie dali poznać, że nigdy już na nich nie zagłosuję. Pani Olszewska, która jest współautorką tego artykułu jest nadwornym pisarzem właśnie "sławnego" burmistrza Dąbrowskiego.Melduje sie u niego w gabinecie regularnie i razem z niejakim p. Tyszkiewiczem też kandydatem PO obmyślają temat nowego artykułu w GW.Na Bemowie nie dzieje się nic no chyba, że pan burmistrz organizuje konkurs w jedzeniu pizzy na czas-brawo!.Pan burmistrz jest ponoć ulubieńcem Pani Prezydent Warszawy więc mu wszystko wolno. Chłopak się dobrze bawi ze swoimi kolegami za naszą kasę.Ma na to zgodę i dlatego NIGDY PO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszhu bądź odpowiedzialny/a! idź na wybory! IP: *.whirlpool.com 05.10.07, 09:12 bądź odpowiedzialny/a! idź na wybory! nie głosuj na piiii... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: bądź odpowiedzialny/a! idź na wybory! 05.10.07, 10:02 Gość portalu: kszhu napisał(a): > bądź odpowiedzialny/a! idź na wybory! nie głosuj na piiii...S. Odpowiedz Link Zgłoś
zarat.hustra Ach te proste wyjasnienia ekspertow.... 05.10.07, 09:22 Nie ma to jak profesonalni "medrcy". Zeby nie bylo. Skonczylem prestizowy kierunek studiow w Polsce i nie mniej prestizowy 3-letni kurs over graduate na Columbia University w Nowym Jorku, nie jestem "moherem' i prawdopodobnie zaglosuje w Konsulacie na PiS. W pewnej mierze dlatego, ze jestem zniesmaczony chamstwem i poziomem przeciwników tej partii, prezentowanym m.in. na tym forum, ale takze mediow i wielu opozycyjnych politykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebjot Re: Ach te proste wyjasnienia ekspertow.... IP: *.crowley.pl 05.10.07, 09:34 Jak słyszę tezy o "wściekłych atakach" na PiS i chamstwie jego przeciwników zaczynam się zastanawiać z czym ludzie je wygłaszający mają problem: ze słuchem, z wzrokiem czy może cierpią na jakąś dysfunkcję połączeń synaptycznych? Nie znam bardziej chamskich i aroganckich polityków niż Kaczyński, Kurski, Dorn czy Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
zarat.hustra Re: Ach te proste wyjasnienia ekspertow.... 05.10.07, 09:47 Gość portalu: rebjot napisał(a): > Jak słyszę tezy o "wściekłych atakach" na PiS i chamstwie jego > przeciwników zaczynam się zastanawiać z czym ludzie je wygłaszający > mają problem: ze słuchem, z wzrokiem czy może cierpią na jakąś > dysfunkcję połączeń synaptycznych? Nie znam bardziej chamskich i > aroganckich polityków niż Kaczyński, Kurski, Dorn czy Ziobro To rozejrzyj sie po forach Wyborczej... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Brawo PO i Tusk. 05.10.07, 09:58 Brawo Platforma. PO to szansa dla Polski. Nie wierzcie Pisowi. To sekta niszcząca Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloria Prawo PO i Tusk- w prawo! a nie w lewo-do LiD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 10:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Ach te proste wyjasnienia ekspertow.... IP: *.chello.pl 05.10.07, 13:49 W życiu nie przyszłoby mi do głowy podejmowanie wyborczych decyzji na podstawie forum internetowego. Przecież to się nie trzyma kupy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe nie placac tu podatkow nie powinienes moc glosowac IP: *.org 05.10.07, 09:38 Odpowiedz Link Zgłoś
zarat.hustra A zebys wiedzial ze place je m.in. w Polsce 05.10.07, 09:51 Po ostatnim PIT musialem doplacic prawie 30 tys. zl. A poza tym, to nie ma znaczenia - jestem obywatelem RP i konstytucja daje mie zarowno bierne, jak i czynne prawo wyborcze, a zabranie prawa glosowania Polakom przebywajacym poza granicami kraju byloby nie tylko naruszeniem Konstytucji, ale tez podstawowych zasad demokracji i praw obywatelskich, ktorych tak zawziecie bronicie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Zbrodniczy Ziobro-szantażysta.! 05.10.07, 09:58 Ziobro to przekleństwo. To bolszewi9zm. Precz z Ziobro.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: Ach te proste wyjasnienia ekspertow.... IP: 212.244.66.* 05.10.07, 09:48 Mam wrażenie, że wyznajesz filozofię Kalego. Szkoda, że nie czytasz chamskich komentarzy zwolenników PiS-u dot. innych partii a zwłaszcza PO. Możesz sobie głosować na kogo chcesz, ale mieszkając poza granicami kraju skąd wiesz jak tu się żyje, jakie mamy problemy. Zbyt łatwo tak z daleka wierzysz propagandzie sukcesu. Nie jest tak dobrze, jak to przedstawiają media pro-rządowe. Właśnie mój syn wyjechał z kraju i na pewno już nie wróci. Ma dosyć obiecanek, jedynej słusznej partii, itp. Chce żyć normalnie ... i życzę mu z całego serca sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
zarat.hustra Re: Ach te proste wyjasnienia ekspertow.... 05.10.07, 10:00 Gość portalu: Luiza napisał(a): > Mam wrażenie, że wyznajesz filozofię Kalego. Szkoda, że nie czytasz > chamskich komentarzy zwolenników PiS-u dot. innych partii a > zwłaszcza PO. Alez czytam, czytam - i zauwazam syndrom oblezonej twierdzy. Zechciej zadac sobie troche trudu i - chociazby tylko w tym watku - z dystansem policzyc posty; ile jest wsrod nich obrazliwych postow zwolennikow PiS, a ile tego samego rodzaju postów przeciwnikow tej parti... Możesz sobie głosować na kogo chcesz, ale mieszkając > poza granicami kraju skąd wiesz jak tu się żyje, jakie mamy > problemy. Zbyt łatwo tak z daleka wierzysz propagandzie sukcesu. Nie > jest tak dobrze, jak to przedstawiają media pro-rządowe. Właśnie mój > syn wyjechał z kraju i na pewno już nie wróci. Ma dosyć obiecanek, > jedynej słusznej partii, itp. Chce żyć normalnie ... i życzę mu z > całego serca sukcesu. Jestem w Polsce zawodowo przez co najmniej 3 - 4 miesiace w roku. ja rowniez zycze zarowno swojemu krajowi, jak tez wszystkim rodakom z calego serca powodzenia. Wyobraz sobie, ze zalezy mi na tym, aby moc byc dumnym ze swojego kraju wsrod Amerykanow. Nie chce wtlaczac sie w nurt wzajemnych oskarzen na tym forum, ale wydajesz sie byc dojrzala osoba - spróbuj spojrzec z dystanasem na to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Ach te proste wyjasnienia ekspertow.... IP: *.chello.pl 05.10.07, 13:50 Za to pomysł głosowania według wypowiedzi na forum jest wyjątkowo niedojrzały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alikmix Re: Ach te proste wyjasnienia ekspertow.... IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.07, 09:55 nie jestem po prestizowych studiach, ale nie przeszkadza mi to w wykonywaniu dobrze platnego zawodu na wlasny rachunek. Pochodze z rodziny wyksztalciuchow i wychowalam sie w duzym miescie. Duzo jezdze po Europie i wstydze sie za tych dwoch burakow, ktorzy stworzyli taki, a nie inny obraz Polski na swiecie. Mam dosyc tlumaczenia moim przyjaciolom, znajomym i klientom, ze mniejszosc tworzy obraz kraju nad Wisla. Mierzi mnie Fotyga, Kaczynscy, Dorn ze swoim cyniznem i hipokryzja. Mierzi mnie prowadzenie kampanii wyborczej w kosciolach, wyprowadzanie ludzi w kajdankach o 6.00 rano w blysku fleszy, nieskalana teczka Kaczynskiego, budowanie za moje podatki jakis swiatyn, tworzenie panstwa socjalnego dla nieudacznikow, otwieranie 500 m autostrady lub obwodnicy Garwolina przez 4 ministrow. Zupelnie jak w PRL. Ich polityka jest jak brazylijska opera mydlana, dla ludzi o poziomie intelektualnym, kucharki lub sprzataczki, a wyksztalcenie nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zarat.hustra Re: Ach te proste wyjasnienia ekspertow.... 05.10.07, 10:05 Swietnie, ale to jakas nowosc w Polsce? Ilez to kilometrow autostrad wybudowano w Polsce w latach 1989 - 2004? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alikmix Re: Ach te proste wyjasnienia ekspertow.... IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.07, 10:12 nie chodzi mi o to ile wybudowano, tylko z jaka pompa ja otworzono. W Niemczech, Anglii czy Francji nikt nie biega z nozyczkami po autostradzie. W Polsce Kaczynskich jak sie im uda baka puscic nie robiac przy tym kleksa w majtkach to juz jest okazja do swietowania. Odpowiedz Link Zgłoś
zarat.hustra Re: Ach te proste wyjasnienia ekspertow.... 05.10.07, 10:30 Gość portalu: alikmix napisał(a): > nie chodzi mi o to ile wybudowano, tylko z jaka pompa ja otworzono. W Niemczech > , > Anglii czy Francji nikt nie biega z nozyczkami po autostradzie. W Polsce > Kaczynskich jak sie im uda baka puscic nie robiac przy tym kleksa w majtkach to > juz jest okazja do swietowania. I to Cie tak boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alikmix Re: Ach te proste wyjasnienia ekspertow.... IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.07, 12:42 Nie boli, tylko mierzi, brzydzi, oburza, doprowdza do szalu styl w jakim Kaczynscy rzadza. Napisalam to na poczatku naszej dyskusji, ale widocznie prestizowe wyksztalcenie dalo ci umiejetnosc dobrego liczenia, niestety zdolnosc czytania ze zrozumieniem jest juz zbyt trudnym tematem. Mierzi mnie rowniez, maly kiedy bezzebny facet wyciera sobie gebe patriotyzmem i polskoscia a nie umie ani poprawnie i wyraznie mowic po polsku, ani nie zna hymnu, mierzi mnie kiedy partia rzadzaca liczy sie z jakims klecha z Torunia, mierzi mnie kiedy minister sprawiedliwosci wydaje wyroki przed kamarami, od tego sa niezawisle sady, mierza mnie agitacje wyborcze w kosciolach, bo kosciol nie do tego sluzy, mierzi mnie kiedy prezydent Polski na szczycie w Brukseli nie jest w stanie sam poprowadzic negocjacji, tylko wisi na telefonie i konsultuje sie z bratem, mierzi mnie ze czlowiek, ktory ma gebe pelna patriotycznych frazesow wprowdza do rzadu ludzi typu Kryze, Lepper, Wasserman, Gertych, mierzi mnie ze szef polskiego rzadu nie ma pelnego uzebienia, mieszka z mamusia, nie ma wlasnego konta i ma kota. Poniewaz nie cierpie kotow i moj pies wyzel niemiecki tez (zreszta swietny pies na kaczki), nie bede glosowac na rozmodlony, fanatyczny, oglupialy ciemnogrod. Nie stane w jednym szeregu z wyznawcami Ojca Dyrektora. Chce Polski otwartej, nowoczesnej w ktorej kosciol jest oddzielony od panstwa. Chce zeby przywodcy mowili obcymi jezykami, umieli sie poslugiwac nozem i widelcem, umieli sie zachowac w salonach. Nie chce zeby mlaskali, chodzili w rozdeptanych butach i zeby nie wycierali sabie bezzebnej geby autorytetami, ktorym nie sa godni butow sznurowac. Chce partii prawicowej, ktora wspiera ludzi przedsiebiorczych, bo taka powinna byc prawica. A teraz zapytaj sie co ma noz i widelec do szczytu w Brukseli i kota. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Ach te proste wyjasnienia ekspertow.... IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.10.07, 14:46 Innymi słowy, nie otrzymałaś jeszcze od życia lekcji pokory, którą każdy prędzej bądź później otrzymuje, a która sprawia, że przedstawiane przez Ciebie uprzedzenia i argumenty przestają wydawać się istotne. Różnie bywa, może taką lekcję pokory dostaniesz dopiero na starość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alikmix Re: Ach te proste wyjasnienia ekspertow.... IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.07, 19:36 moze mnie oswiecisz ? co ma pokora do arogancji, bezczelnosci, nieuctwa, braku honoru, dyletanctwa, bylejakosci, wiecznych klamstw i oszczerstw, niszczenia autorytetow, koltunstwa ? Ja nie mam uprzedzen, nie moge sobie na nie pozwolic, jestem cholerna realistka i mam szczescie porownac szara zapyziala kacza rzeczywistosc do normalnosci, ktora w kraju rzadzonym przez Kaczynskich jest nienormalna. Z cala pokora posypie glowe popiolem oddam glos na PO i stane w jednym szeregu z wyksztalciuchami, lze-elitami, bede dalej bezczelnie zarabiac pieniadze i posiadac konto w banku. I nie bede pokorna, nie bede sie wstydzic jak kolka rozancowe beda mi wytykac status, styl zycia, i ananasy w koszyku na zakupy. Nigdy nikomu niczego nie ukradlam, wychodze z zalozenia: zyj i daj zyc innym i tego wymagam od otoczenia. Chce byc wolna, bo o taka Polske walczylam i dostalam po d... zomowska pala, kiedy Kaczynski siedzal u mamusi pod pierzyna. Nie chce PRL-bis, podsluchow, inwigilacji, babrania sie w dziadkach Wermahtu i to ze strony osoby, ktorej `"krysztalowa" przeszlosc jest bajka dla ubogich. Odpowiedz Link Zgłoś
1_okulista Drogi Zarathustro 05.10.07, 13:01 Drogi Zarathustro, cieszę się, żeś szkoły ukończył i że beretów nie nosisz. Pewnie i średnią miałeś, że ojojojoj, albo że uber-ajajajaj. Może i perspektywa niujorkowa jest lepsza (wyższe budynki), ale gdybyś zechciał zejść na ziemię i oglądać telewizję TVP, rychło byś spostrzegł, że zacietrzewienie, język podłości, pomówień, oskarżeń, szkalowanie, protekcjonalizm, ubliżanie to specjalnośc zakładu PiS. Może jesteś zbyt daleko, by wiedzieć, żeś nad-wykształciuch, uber- łże-elita i agent układu. A Zarathustry bym do tego nie mieszał Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld ale PO spierdo**** sprawe ale majac tak nijaka kam 05.10.07, 09:25 panie i przewodniczacego ktory chce byc grzecznym to niestety i wyniki jest odpowiedni. Jeszcze sa 2 tygodnie na WALKE a nie podchody. Jesli PO nie wygra wyborow PISSdy wykoncza cala opozycje majac CBA,ABW,Policje, Prokuratorow i prezesow Sadow co nastapi niedlugo mamy druga Bialorus Odpowiedz Link Zgłoś
m15 hanka wraz z układem ciężko pracuje na wynik cieni 05.10.07, 09:29 co widać codziennie na warszawskich ulicach i w urzędach miejskich Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 m15..nadal nosisz legitymacje SB? 05.10.07, 09:38 cieżko sie rozstać sie z przeszłościa,co łobuzie? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Głosujemy rozsądnie, ale glosujemy.! 05.10.07, 09:59 Rozsądnie to na PO.!! PiS niszczy Polskę.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e'ko SONDAŻ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 09:45 Sondaże to BROŃ służąca do manipulowania DURNIAMI. Większość DURNI zrobi to co inni robią. Dlatego są tak różne wyniki tych sondaży. Gdyby każda firma publikująca sondaż płaciła ogromne kary za widoczne różnice (można je określić - wiadomo przed) to wyniki sondaży były by miarodajne. Jakoś w latach 90-tych ubiegłego wieku nie było takich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
sotertad ja chcę żyć w normalnym kraju 05.10.07, 09:48 czyżby, zwątpienie czy przesyt idiotyzmów, nie wiem sam nie biorę udziału w naciskaniu niepotrzebnych odpowiedzi ankiet w internecie, ja wierzę że wszyscy dokładnie mają dość tej zgraji niueudolnych o watpliwej aparycji ludzi którzy doprowadzili do krzysu politycznego i finansowego ferrując na przedwczesne wybory - z czyich pieniędzy pokryta będzie nieudolność i zapalczywość jarusia jedynego trwającego w swym uporze schizofrenika po raz pierwszy usłyszałem o kolanach, o pzrekupywaniach i kupczeniach stanowiskami, o wyrokowaniu przez ministra, o koalicji z przestępcami dla utrzymania rządów, o kłamstwach tworzonych i zamierzonych i wykorzystywanych dla własnej chuci o zestawie ludzi z jadem w buzi o niepodważalnych złotych myślach a budżet ledwo zipie, ile jeszcze trzeba abyśmy zrozumieli że mieszania uczuć religijnych do polityki to manipulacja, gdzie i w jakim państwie premier rzadu naciska na prywatne media dla osiągnięcia sukcesu, co my w końcu chcemy - mieć dzieci i wnuki poza swoim zasięgiem na obczyźnie ganianych i obrażanych przez rządowego siepacza od nieudaczników wyzywających tych którym nieczego prócz mocherowych beretów nie był w stanie zabezpieczyć i do czego w kńcu zdąrzamy, pzreciez to w końcu gruchnie jak w 68, 72, 81, 89 tylko nikt nie zapewni że odbędzie sie to pokojowo, czy nam potrzeba krwi i po to to wszystko, czy my uwielbiamy ciągłe podnoszenie się i rozwalanie we własnym sosie, kto teraz w kolejce po winę, żydzi, warchoły, czy może robotnicy radomia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garu manipulacja ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 09:53 Sondaże to manipulacja, a nie uwieżę, ze w Warszawie ludzie aż tak zaczęli się cofać. To tylko REŻIMOWA PROPAGANDA firm od sondaży. Tu przykad sondażu w drugą stronę miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,4549781.html Też to wszystko jakieś podejrzane. Jednak lubuskie to już prawie branderburgia. Tam ludzie starają się żyć jak ich sąsiedzi. NIe do pomyślenia jest mentalność jaka występuje na tzw. "ścianie wschodniej". Choć lubuskie to biedny region. I ciekawostka, W samej Warszawie mieszka więcej ludzi niż w całym woj. lubuskim. Odpowiedz Link Zgłoś
vanorley66 Re: manipulacja ????? 05.10.07, 12:21 Zwyżka PIS w Wawie może też wynikać z tego, że jest od jakiegoś tygodnia-dwóch dużo bardziej "oplakatowany" w mieście (kojarzę efektowne plakaty PiSu w paru centralnych punktach, platforma i LiD nie zwracają na siebie uwagi) i bardziej widoczny w ogólnokrajowych spotach telewizyjnych. PO też wcześniej rozpoczęła w 2005 roku kampanię bilboardową i być może stąd wynikała taka jej przewaga w pierwszych sondażach (lipiec/początek sierpnia 2005, wtedy np. w Warszawie "widziało się" jeszcze prawie wyłącznie PO i Tuska). Być może duża część ankietowanych (frekwencja "w realu" jest zawsze znacznie niższa niż deklarowana w sondażach) nigdy nie pójdzie głosować, natomiast pytani przez ankieterów rzucają nazwę najbardziej kojarzonej partii. Jeżeli PO, ewentualnie LiD nie rozegrają efektownie ostatniej fazy kampanii, tak jak to PiS zrobił w 2005, PiS wygra. Otwarte jest natomiast pytanie o dokładny podział miejsc w parlamencie. Natomiast, z różnych względów, sądzę, że w tych wyborach, w odróżnieniu od poprzednich, nie będzie chyba miało miejsca znaczące niedoszacowanie PiS w sondażach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: manipulacja ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 12:53 W ogólnokrajowych sondażach PiS minimum +5 PO minimum -5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa W Warszawie PiS rośnie, Platforma blednie IP: *.n4u.krakow.pl 05.10.07, 09:55 żyjemy w ciemno grodzie.zawsze to wiedziałam. ale teraz zaczynam poważnie rozważnie myśleć o wyjedzie z tego kraju moherów. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Głosujesz na Kaczyńskiego, to na Rydzyka.! 05.10.07, 10:00 Chcecie Rydzyka. ? Aby Rydzyk rządził.? PO uratuje Polskę przed Rydzykiem.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierot6 Re: Głosujesz na Tuska, to na Kwacha"krętacza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 10:12 Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Mniej ignorancji i ratuj się sam... 05.10.07, 10:17 Jak dajesz wykrzyknik albo pytajnik, to daruj sobie kropkę ignorancie. Najlepiej jednak byłoby jak byś spróbował pomilczeć. Prawdę mówiąc nie jesteś w stanie zrobić nic lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urbi Jezu, jak mnie wkurzają takie bzdury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 10:01 co widzimy patrząc na liczby? PO spadek o 3% (!) czyli w granicach BŁĘDU STATYSTYCZNEGO (takie coś ciągle jeszcze istnieje!) powtarza swój wynik z ostatniego sondażu!!!! Rzeczywiście w pupę dostaje LiD, którego kosztem do góry idzie PIS. Mam wobec tego dwa pytania: - czy wg autora artykułu zasadne jest założenie, że w mieście takim jak W-wa jakakolwiek partia realnie może celować na wynik w okolicach 50% (no bo chyba tylko taki wynik PO dawałby jej w oczach autora utrzymanie pozycji)? - jakim cudem PO ma być lepsze od PIS w odbijaniu elektoratu LiD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Platformo, OBUDŹ SIĘ !!! IP: *.net.pl 05.10.07, 10:08 Chcecie wziąć się za kampanię po kampanii? Partia ludzi wykształconych a nie potrafi wyjść z inicjatywą, czymś nowym. Ruszcie się do jasnej ciasnej! Bo znowu obudzicie się z ręką w nocniku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas ależ oni właśnie pracują "na pełnych obrotach"hihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 10:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobiczek brawo PIS .cel jarka to 50%+1 po to te wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 10:13 Odpowiedz Link Zgłoś
norbikowalski Re: brawo PIS .cel jarka to 50%+1 po to te wybory 05.10.07, 13:47 Chyba sobie żartujesz! 50% to dostaniecie ale wotum nieufności od nas warszawiaków! Ludzie z prowincji,odczepcie się od warszawy!My was tu nie chcemy,mamy PO i jest gitez....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Platforma blednie IP: *.chello.pl 05.10.07, 10:16 no skoro tak to w tym musi być coś istotnego. Dlatego zagłosuję na PiS bo oni nie mają problemów ze wstrętem przyjmuję obraz p. Waltz i p. Tuska w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
si-si2 wreszcie ktoś musi zrobić w kraju porządek 05.10.07, 10:17 Jestem "wykształciuchem" (mam dwa fakultety), nie moherem, i : POPIERAM PiS , ZAGŁOSUJĘ na PiS, WSZYSTKIM polecam PiS. KTOŚ MUSI WRESZCIE W TYM KRAJU SKOŃCZYĆ Z HOCHSZTAPLERSTWEM, PRZEKRĘTAMI, ŁAPOWNICTWEM i KORUPCJĄ. Taką wolę i determinację ma tylko PiS.! Panie Kaczyński, z Tuskiem pseudointeligentem "opluwaczem" nie powinien Pan zasiadać do debaty. Nie ten poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sendick Tylko PO ma szansę na pokonanie pisuaru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 10:18 wybieram PO , dość bolszewii Odpowiedz Link Zgłoś
dakula Wyniki sondażu wystawiają złe świadectwo 05.10.07, 10:22 polskiej oswiacie. Polacy , jak widać, nie tylko nie potrafią czytać ze zrozumieniem, ale również samodzielnie myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Tylko PiS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.07, 10:33 Trzeba zatopić tę cholerną partyjkę żydków PO ,tam co drugi to mosiek a oni walczą nie dla Polski ale dla światowego judaizmu gospodarczego.Takim w Polsce mówimy WON.Zatopić i jeszcze raz zatopić dla dobra wszystkich Polaków.Tylko PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
si-si2 Re: Tylko PiS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.07, 11:19 Polaku, głosuj na Polaków. Głosując na żydków z PO - POtem gorzko POżałujesz. Usłyszysz : "naszi kamienice a waszi ulice" a wrojoz to kandydat na posła z PO - cwaniak i gnida. nie czytajcie jego nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Warszawa głosuje na LiD 05.10.07, 10:44 W sumie mi to lotto , i tak głosuje na LiD :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner Wstyd! U nas we Wroclawiu pisuar nie pośmierdzi. IP: *.e-wro.net.pl 05.10.07, 10:47 sprlprsaipis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blaise W szaleństwie metoda. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.07, 10:48 Jeszcze 14 dni. Ciekaw jestem jakie uderzenie PO szykuje na koniec kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
alleksia Głosuj bez meldunku 05.10.07, 10:48 Głosujmy!!! www.glosujbezmeldunku.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Głosując na PIS, głosujesz na PZPR i SB ! 05.10.07, 10:52 wystarczy przejrzec "kadry' rządu kaczyńskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś