Gość: http://www1.gazeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 23:17 jechalem dzis 501 kierowanym przez pania szofer. zapomnialem numeru bocznego ....:[ pozdrawiam serdecznie i szerokiej drogi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: -- Re: BABA ZA KIEROWNICA!!!! IP: *.acn.pl 17.07.03, 10:16 co w tym dziwnego? Panie kierują i kierowały autobsami Odpowiedz Link Zgłoś
kilovolt Re: BABA ZA KIEROWNICA!!!! 20.07.03, 22:25 Mylisz się. Kiedyś nie kierowały, były jedynie motorniczymi tramwajów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krypton Re: BABA ZA KIEROWNICA!!!! IP: 213.77.7.* 18.07.03, 12:13 Ja juz widziałem dwie - jedna blondyna tak okolo 35 lat - jeżdzi w 172 (przegubowy MAN) drugą szatynka nie pamiętam numeru - którki Ikarus obie jezdża bardzo ostrożnie ale nie flegmatycznie - panie spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Razem jest ich chyba pięć.... IP: 193.0.117.* 28.07.03, 09:02 jedną widziałam w 122 a drugą w autobusie do Truskawia... jeżdżą nieźle choć złośliwcy twierdzą że to zasługa automatycznej skrzyni biegów... Odpowiedz Link Zgłoś
smultronstallet Nie tylko w Warszawie;-) 31.07.03, 18:25 Gość portalu: Krypton napisał(a): > Ja juz widziałem dwie - jedna blondyna tak okolo 35 lat - jeżdzi w 172 > (przegubowy MAN) drugą szatynka nie pamiętam numeru - którki Ikarus > obie jezdża bardzo ostrożnie ale nie flegmatycznie - panie spoko Takie "cudo" w postaci kobiety za kierownicą widziałam już kilka razy w Gdańsku. w tym roku jechała (blondynka, ok. 35 lat - moze to ta sama????;-)) w kierunku Nowego Portu spod przystanku na Obrońców Wybrzeża. Pozdrowienia dla falowców;-) Odpowiedz Link Zgłoś