jonas_love 09.03.10, 15:19 wczoraj poznałam pewnego chłopaka na jednej stronie. pytał się czy podam mu link do mojego profilu na n-k. jak myślicie podać??? będę bardzo wdzięczna jak nie będziecie pisać coś jak "żal.pl" chce tylko szczere odpowiedzi^^ z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nearlaify Re: chłopak z internetu... 09.03.10, 15:36 może najpierw lepiej zorientować się czy jest wart zachodu. poza tym jeśli zdecydujesz się na podanie mu swojego profilu dopilnuj by nie znalazły się tam żadne prywatne dane - miejscowość, numer domu, numer telefonu. nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: chłopak z internetu... 09.03.10, 15:41 nie, poczekaj z tym, lepiej go poznaj Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: chłopak z internetu... 09.03.10, 15:40 jeśli masz dam osobiste dane, typu nazwisko, szkoła czy coś tam, to nie podawaj. a przynajmniej, nie tak do razu xpp Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: chłopak z internetu... 09.03.10, 15:44 lol, przecież na nk każdy twój profil może zobaczyć i widzieć jak się nazywasz . <.< Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 Re: chłopak z internetu... 09.03.10, 15:43 taki sam wątek niedawno dodałam .!!! ale jak chcesz to podaj . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
silly_girl Re: chłopak z internetu... 09.03.10, 15:46 na razie mu nie dawaj . lepiej go poznaj c: Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Re: chłopak z internetu... 09.03.10, 15:54 ` szczerze ?! nie ! poznałaś go dopiero wczoraj , i już chce tak wiele ? to może być pedofil czy jakiś gwałciciel . jeśli Cię to nie rusza to mu podaj . Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: chłopak z internetu... 14.03.10, 12:34 na początku lepiej się poznajcie : - pp Odpowiedz Link Zgłoś