zawszemoher666 21.10.07, 23:20 Bodaj pierwszy raz w historii demokratycznych wyborów nie pogratulował zwycięzcom, tylko zaatakował "układ" w tym Gazetę i inne demokratyczne instytucje!! Wstyd i hańba - dla takich **&^@#^ jest Trybunał Stanu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garfield Re: Kurduplo Directore to mały prostak!!! 21.10.07, 23:31 zawsze nim był, więc nie wiem czemu się dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zawszemoher666 Re: Kurduplo Directore to mały prostak!!! 21.10.07, 23:35 ja się nie dziwię, tylko apeluje, żeby tym razem, jak już stracił wszystko jednak kopnąć leżącego i rozliczyć - ale nie w jakichś komisjach śledczych tylko przed organem konstytucyjnym, jakim jest Trybunał Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: klasy nigdy nie miał 21.10.07, 23:41 Zestawienie z mordercą księdza Popiełuszki było czymś okropnym. Za to powinien się wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszemoher666 Re: klasy nigdy nie miał 21.10.07, 23:46 O nie, wstydził się nie będzie - wstydziłby się może dopiero po skazaniu prawomocnym wyrokiem - jeśli nie Trybunału to chociaż za zniesławieni - bo to kilka osób po tym "przemówieniu" mogłoby mu zarzucić... Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: klasy nigdy nie miał 22.10.07, 08:54 d.z napisał: > Zestawienie z mordercą księdza Popiełuszki było czymś okropnym. > Za to powinien się wstydzić. Żeby się wstydzić trzeba mieć honor. Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: klasy nigdy nie miał 25.10.07, 08:34 Honor, a przynajmniej godność. Tego tu cały czas brakowało... Ambicja i żądza władzy bez umiejętności spojrzenia na siebie krytycznie i bez hamulca, jakim jest godność osobista, to dno. Nie tylko na szczeblach najwyższej władzy państwowej, ale i w firmach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Kurduplo Directore to mały prostak!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 14:57 Okazuje się że Wyborcza taka znowu bezstronna nie jest: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4600551.html Niestety rano było tekstu 2 razy więcej i dużo wypowiedzi na forum - do pełnego artykułu. Ciekawe dlaczego usunięto forum??? podpowiem, że wypowiedzi internautów były nieprzychylne dla przegranych Odpowiedz Link Zgłoś
dori_wawa Re: Kurduplo Directore to mały prostak!!! 22.10.07, 00:48 Ja jako w tym momencie opozycja czeka na ten cud gospodarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanstonsów Re: Kurduplo Directore to mały prostak!!! IP: *.aster.pl 22.10.07, 00:56 dori, ty tu sie nie baw w opozycje tylko sprzataj po swoich ydolach a potem spieprzaj dziadówko! ;-D pod kościół i tam sie módl o jakieś cuda :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurgen fanstonsów? IP: *.aster.pl 22.10.07, 10:59 a ty chodzisz do synagogi czy do supermarketu? :] Odpowiedz Link Zgłoś
fastaxe77 Re: fanstonsów? 23.10.07, 01:43 do supermarketu a co? wstydzisz sie że tam sprzątasz? to zap...laj do synagogi tam mało ludzi przychodzi :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurgen Re: fanstonsów? IP: *.aster.pl 23.10.07, 12:18 nie ściemniaj, że nie wierzysz w promocje :] a zamiast na spacery w niedzielę (lub w sobotę sic! :] chodzisz na "wycieczki" do "świątyni"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanstonsów Re: fanstonsów? IP: *.aster.pl 24.10.07, 01:08 jurgen, frajerze! ja mam siano i nie chodze do zadnych supermarketów gdzie petają sie takie ciecie jak ty :-( ja spaceruję po wykwintnych Galeriach i Arkadiach gdzie wywalam kase na różne niepotrzebne gadżety np 84" plazme :-D i kino domowe nad :-D -------------------------------------------------------------------- "nie masz cwaniaka nad warszawiaka (dori! ucz się...) chcesz z nami zacząć? to se najpierw trumne kup! " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurgen Re: fanstonsów? IP: *.aster.pl 24.10.07, 10:03 wiesz kto u nas w Berlinie chodzi do takich "galerii" i "arkadii"? Turcy i murzyny to tylko tutaj Arkadia jest synonimem raju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanstonsów Re: fanstonsów? IP: *.aster.pl 28.10.07, 02:11 Gość portalu: Jurgen napisał(a): > wiesz kto u nas w Berlinie chodzi do takich "galerii" i "arkadii"? > Turcy i murzyny > to tylko tutaj Arkadia jest synonimem raju ;) jurgen, a mnie to lata kto tam "u was" dokąd chodzi albo i nie chodzi :-( Arkadia "z urzędu" i ze słownika wyrazów obcych jest synonimem raju a ty, tępy pruski łbie poczytaj sobie co to jest sarkazm i ironia burasie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
dori_wawa Re: fanstonsów? 24.10.07, 13:59 Faniestonsów, dlaczego mam iść pod kościół? Przecież będzie żyło się lepiej - Wszystkim :) Cytujesz to co ja akurat znam od dziecka, ale ty wykształcony (sądząc po słownictwie jakiego używasz),warszawiak, pewnie z... no właśnie z jakiej dzielnicy jesteś? Aha i dopisz jeszcze jurgenowi ile mieszkań posiadasz w Warszawie, jak szaleć to szaleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanstonsów Re: fanstonsów? IP: *.aster.pl 28.10.07, 02:30 dori_wawa napisała: > Faniestonsów, dlaczego mam iść pod kościół? Przecież będzie żyło się > lepiej - Wszystkim :) > Cytujesz to co ja akurat znam od dziecka, ale ty wykształcony > (sądząc po słownictwie jakiego używasz),warszawiak, pewnie z... no > właśnie z jakiej dzielnicy jesteś? > Aha i dopisz jeszcze jurgenowi ile mieszkań posiadasz w Warszawie, > jak szaleć to szaleć :) dorotko-sierotko, idź tam bo to twoje środowisko moheralne, z jakiej dzielnicy? a co ci do tego Pindo Skierniewicka? :-( ile mam mieszkań? a co? chcesz zaimponować wiedzą jakiemuś agientowi ziobro ziobro siedem z analfabetycznego organu bezpieczeństwa upadłej rzeczpospolitej numerowanej? na liste oligarchów mnie wciągniecie? ;-) bujaj torbe pod kościół może coś uzbierasz opozycjonistko s3,14działa :-D "Nie masz cwaniaka Nad warszawiaka" itd... od dziecka to sie możesz dowiedzieć że mieszkańcy Warszawy to warszawiacy a nie jacyś "warszawianie" krowi placku :-D Odpowiedz Link Zgłoś
dori_wawa Re: fanstonsów? 28.10.07, 05:30 Dorotko-sierotko, tak jak ty wiesz najlepiej(czyt. wszyscy inni, czyli ponad 5mln głosujących na pis) TO ja :) Teraz jestem ze skierniewic(bo tylko kmioty napływowe takie jak ty dzielą Polskę na lepszą i gorszą) Tak więc ,,warszawiaku :),, o której spotykamy się w realu na grobach w Warszawie??? Będziesz na Powązkach, czy jedziesz na groby ojców??? W twoich snach wciąz Warszawa??? Pozdrawiam Dorotka, Nowiniarska, Nowe Miasto(za 3 miesiące ul.bajana-bielany) Ja jestem dumna ze swojego miejsca zamieszkania, a ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanstonsów Re: fanstonsów? IP: *.aster.pl 28.10.07, 11:52 dorka, to już dzielnica ci nie wystarczy? powiedz swojemu romeo z cebea że mieszkam na krakowskim przedmieściu niedaleko pomnika mickiewicza a po sąsiedzku mam bristol to może troche przybastuje z takimi trudnymi (jak na ciebie) zadaniami.;-) hehehehe, to kurdupel jest kmiotem i to jeszcze napływowym?! :-D a chwalił sie że z żoliborza... już ci sie całkiem PulpoBurakowa w głowie po3,14ździło. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Kurduplo Directore to mały prostak!!! 22.10.07, 02:43 Widzisz, głupitka kobieto, my przynajmniej wiemy, że na cud gospodarczy trzeba zapracować, więc od jutra będziemy to robić. Ty dalej, spokojnie, czekaj. Dla ciebie ten cud się nie zdarzy, przy takim nastawieniu. Leniom nawet Bóg nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Kurduplo Directore to mały prostak!!! 22.10.07, 08:54 A czego się można było spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: prawda w oczy kole! 22.10.07, 10:59 Taki sms krazyl przed wyborami: Założenie butów - 30 sek Spacer do lokalu wyborczego - 600 sek Oddanie głosu - 120 sek Ujrzenie niezadowolonej miny kaczora - BEZCENNE I to było wczoraj bezcenne - ta mina wściekłego kaczora. Nie jestem mściwa ale po raz 1 w życiu odczułam satysfakcję. To porównanie do zabójców Popiełuszki to było dno totalne, wykazuje, że jednak przydałby się psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurgen Re: prawda w oczy kole! IP: *.aster.pl 22.10.07, 11:06 sporo ludzi w tym kraju nie potrafi sluchac i czytac ze zrozumieniem ... tylko szczekaja, szczekaja, szczekaja ... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: prawda w oczy kole! IP: *.spray.net.pl 22.10.07, 11:55 wczoraj miałam urodziny i to był najlepszy prezent zobaczyc mine kaczynskiego po wyborach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek przecież Kaczor się cieszył :] IP: *.aster.pl 22.10.07, 12:17 to kiedy była ta mina? może wlazł w jakąś 'minę' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: przecież Kaczor się cieszył :] 22.10.07, 12:57 To była mina PO....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: prawda w oczy kole! 22.10.07, 20:04 anmanika napisała: > Taki sms krazyl przed wyborami: > Założenie butów - 30 sek > Spacer do lokalu wyborczego - 600 sek > Oddanie głosu - 120 sek > Ujrzenie niezadowolonej miny kaczora - BEZCENNE Tu mozna to zobaczyć: pl.youtube.com/watch?v=7I5sLloyswE S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurgen Re: prawda w oczy kole! IP: *.aster.pl 23.10.07, 12:16 gościu ma fantazje na temat kaczora nie dobrze, oj nie dobrze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanstonsów Re: prawda w oczy kole! IP: *.aster.pl 24.10.07, 01:15 za to wesoło sie robiło kiedy kaczor dzielił sie z narodem swoimi fantazjami www.youtube.com/watch?v=gAHkasP0N-A nie masz cwaniaka nad warszawiaka itd, itp :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurgen Re: prawda w oczy kole! IP: *.aster.pl 24.10.07, 10:05 szybko się uczysz fan :D już co nieco, dowiedziałeś się o politykach :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanstonsów Re: prawda w oczy kole! IP: *.aster.pl 28.10.07, 02:42 O twoich idolach, krzyżaku, wiem wszystko juz dawno :-D Teraz trochę wiedzy "lud ciemny "załapie i wystawi wam rachunek za naukę. Wybory, to była tylko zaliczka jaką zapłaciliście 3,14ździelce. Genau :-D Odpowiedz Link Zgłoś