kazuyoshi788 03.11.07, 21:45 Na stronie TV STK tak przeczytałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignisdriver Re: Telkab cyfrowy 05.11.07, 11:52 Proszę o konkerty - podanie takiego ogólnika nic nie daje i każdy szuka. Napisz jak wiesz coś więcej bo mam wrażenie że to jakiś wyścig, kto pierwszy poda zasłyszaną plotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
e-pruszkow Re: Telkab cyfrowy 05.11.07, 14:23 Faktycznie jest takie ogłoszenie graficzne na stronie reklamowej Spółdzielczej Telewizji Kablowej. Na tej stronie umieszczono napis, że " telewizja w cyfrowej jakości obrazu i dzwięku za 39 zł. Zamów teraz ". Natomiast pod tym napisem jest promocyjna oferta kilku wersji Canal +. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.dabrowski3 Re: Telkab cyfrowy 05.11.07, 17:32 Czesc !chodzi chyba o cyfre plus!? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ignisdriver Re: Telkab cyfrowy 05.11.07, 19:55 Pytam bo jestem bardzo zainteresowany cyfrowym sygnałem TV i na dniach mam się decydować na któregoś z dostawców tego rodzaju sygnału (chyba wybiorę n-telewizję). Od jakiegoś czasu plotkowało się o tym, że Telkab kładzie światłowody, że może na jesieni powiększy swoją ofertę o sygnał cyfrowy i na razie cisza... Poza tym, że zauważyłem wyraźną poprawę jakości sygnału od ok miesiąca to na oficjalnej stronie cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.dabrowski3 Re: Telkab cyfrowy 05.11.07, 23:46 Czesc! upewnij sie i zadzwon do obslugi klienta tel- kab tel 0 22 728 25 92. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
e-pruszkow Re: Telkab cyfrowy 14.11.07, 09:44 adam.dabrowski3 napisał: > Czesc! > upewnij sie i zadzwon do obslugi klienta tel- > kab > tel 0 22 728 25 92. > pzdr. Na stronie Telkabu już znajduje się informacja. Odpowiedz Link Zgłoś