Gość: Reuser Absurdalne nazwy osiedli - Leśna polana IP: *.polkomtel.com.pl 09.01.08, 09:05 Kolejna seria to "sielskie" nazwy, jak właśnie Leśna Polana ("tam gdzie rosną poziomki" :) - las jest tak zaśmiecony, że dobrze by było gdyby tam pokrzywa wyrosła :). Lepsze byłoby "Stara cegielnia" na gruzach której powstało to osiedle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Proponuję Karmazynową Radość o Poranku i ... IP: *.tvk.torun.pl 09.01.08, 20:55 A co do Asnyka to może Letni Wieczór Tonie w Woni Polnych Kwiatów, no i jeszcze Charlie Chaplin Amusing Residence Pomóżcie developerom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barr Absurdalne nazwy osiedli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 12:56 BRAVO!!! Autor poruszył świetny temat, a ja dodam tylko że jak ktoś kupił mieszkanie w bloku w pasecznie ( bo go poprostu na warszawe nie stać) to w towarzystwie mówi że kupił apartament w konstancinie. ostatnio pytałem takiego jednego ile maetrów ma ten jego apartament? 49 odparł. haahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniaa Absurdalne nazwy osiedli IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.08, 18:16 Ładnie was autor wykiwał. Zerżnął wątek i sie wypioł. Co za skur**syńskie zachowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moko Re: Absurdalne nazwy osiedli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 15:49 Pomysł na artykuł może i zerżnięty z forum ale to jeden z najbardziej trafnych artykułów, jakie ostatnio czytałem. Dokładnie - dziś się już nie buduje mieszkań tylko apartamenty. Nieważne, że taki "apartament" to 40 metrów mieszkania typu studio, w budynku bez portiera i klimatyzacji. Takie tanie socjotechniki PRowskie zdobyte na przyspieszonych kursach w prywatnych wyższych szkołach czegoś tam... Odpowiedz Link Zgłoś