Dodaj do ulubionych

Wsza ulubiona linia autobusowa.

IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 24.07.01, 20:30
Jaka jest Twoja ulubiona linia autobusowa w Warszawie?
Mój kandydat to 503!
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr_M Re: Wsza ulubiona linia autobusowa. IP: *.gazeta.pl 24.07.01, 20:34
      Mam sentyment do juz nieistniejacych linii: K, C, J ... teraz to juz nie to
      samo. :-)
      • Gość: max Re: Wsza ulubiona linia autobusowa. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 20:37
        podobno ma być linia turystyczna z pietrowym autobusem
        • Gość: michal Re: Wsza ulubiona linia autobusowa. IP: *.zigzag.pl 24.07.01, 22:02
          162
        • Gość: MZ Re: Wsza ulubiona linia autobusowa. IP: *.echo-press.com.pl 25.07.01, 09:21
          Linia już jest, ma nr 100, tylko kiedy będzie na niej ten piętrus?
          • Gość: Drapka Re: Wsza ulubiona linia autobusowa. IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 25.07.01, 09:53
            Autobus już jest, ale podobno przy wjeżdżaniu do hali w zajezdni kierowca
            trochę go obił.
            • Gość: SylviaI Re: Wsza ulubiona linia autobusowa. - do Drapki IP: *.*.*.* 25.07.01, 12:20
              Witam na forum GS. Może tu przeniesiemy naszą grupę - bo serwer ztm ciągle
              leży?
        • Gość: SI Re: Wsza ulubiona linia autobusowa. IP: *.*.*.* 25.07.01, 12:12
          Gość portalu: max napisał(a):

> podobno ma być linia turystyczna z pietrowym autobusem

Są takie plany, ale kierowca robił piętrusa już pierwszego dnia, w którym
          przybył (piętrus) do Wa-wy.
          :(((
          ps.
          miał jeździć na linii 100.

• Gość: Lukasz 171 po prostu super i E2 szczegolnie w godzinach szczytu IP: *.wp.mil.pl 25.07.01, 01:36
      pzdr wszystkich jezdzacych tymi autobusami a szczegolnie tych co rano i w
      piatek ostatnim i przedosatatnim kursem prawdziwy meksyk czasami
    • Gość: knn Re: Wsza ulubiona linia autobusowa. IP: *.ipartners.pl 25.07.01, 07:55
      408 - ekspresowo przejezdza cala Trase Lazienkowska i dzieki temu busowi z
      Pomnika Lotnika w 15 minut jestem w domu na Ostrobramskiej :)
    • Gość: Ela Re: Wsza ulubiona linia autobusowa. IP: *.ilot.edu.pl 25.07.01, 10:23
      Linia 182. Jezdzi w dni robocze b. rzadko, więc mogę łyknąć świeżego powietrza.
      Ciekawe, że w dni świątecznie zawsze jeżdżą puste przegubowce, a w powszednie
      pojedyńcze Ikarusy, te z podwójnymi siedzeniami, między którymi nie można się
      przecisnąć
    • Gość: sloggi 104 IP: *.man.polbox.pl 25.07.01, 11:58
      Zdecydowanie 104, powinna być zaliczona do linii turystycznych.
      Rusza z Tarchomina, osiedla stanowiącego przekrój architektury blokowisk
      ostatnich 20 lat.
      Póżniej wymarłe obszary przemysłowe Żerania Wschodniego, a po przejechaniu
      mostu na kanale zaczyna się sielska polska wieś. Po dalszych 5 kilometrach
      wyłania się zza krzaków monolit bródnowskich bloków.
      Cała wycieczka trwa ok. 45 minut, wrażenia niezapomniane. A wszystko w
      granicach miasta !!!
      • Gość: Drapka 305 tak samo IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 04.08.01, 10:46
        To samo masz w 305. Wyjeżdżasz z Pętli Natolin Północny zwiedzając trochę
        Ursynowa. Następnie przykład architektury centrów handlowych (Geant). Potem
        wjazd w tereny dawniej wiejskie, abecnie zabudowywane budowalami o
        architeklturze podmiejskiej (Poleczki, Wyczółki). Potem krótkie spojrzenie na
        architekturę polskiego więziennictwa (Zakład Karny na Kłobuckiej) i strefa
        zindustrializowana (Służewiec Przemysłowy). No i na koniec oglądamy Blokowiska
        okolic alei Wilanowskiej.
        Wycieczka też niczego sobie :)
    • Gość: cień Re: Wsza ulubiona linia autobusowa. IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 12:05
      E-2... bo najszybciej
      • gdabski Re: Wsza ulubiona linia autobusowa. 30.07.01, 20:47
        412
        • Gość: Drapka Re: Wsza ulubiona linia autobusowa. IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 06.08.01, 19:57
          gdabski napisał(a):

> 412

To se ne vrati, pane Havranek!

• Gość: Kwiku 195 ! IP: 10.2.1.* / 193.41.231.* 25.07.01, 12:12
      195 - jedna z najłuższych linii w W-wie. Jedzie najładniejszą częścią Warszawy
      tj Traktem Królewskim.
      • Gość: Drapka Re: 195 ! IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 30.07.01, 17:04
        No nie wiem. Dla mnie - wręcz przeciwnie. Gdzie nie wsiądę - tłok! Chcesz
        zobaczyć, jak wygląda kieszonkowiec - wsiadaj w 195! Wlecze się straszliwie!
        Poza tym jakiś czas temu wycofali go ode mnie spod domu i puścili do Geanta.
    • Gość: olek Re: ulubiona linia autobusowa - 409 IP: *.mimuw.edu.pl 25.07.01, 14:22
      ...jako expressowy dojazd do Kampinoskiego Parku
      Narodowego

nie moge tez odzalowac 495, za nic nie rozumiem logiki
      stojacej za likwidacja tej linii - Ursynow dostal
      metro, to Bielanom autobusy zabrali...

pozdrawiam,

olek
      • Gość: jerzol Re: ulubiona linia autobusowa - 409 IP: *.centertel.pl 25.07.01, 14:32
        123 i 135 to linie dla prawdziwych mężczyzn
      • Gość: Drapka Re: ulubiona linia autobusowa - 409 IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 04.08.01, 10:49

> nie moge tez odzalowac 495, za nic nie rozumiem logiki
        > stojacej za likwidacja tej linii - Ursynow dostal
        > metro, to Bielanom autobusy zabrali...
        >

Zapewniam Cię, że nie jesteś jedyną osobą, która nie rozumie logiki urzędnikow
        ZTM. Zgodziłoby się z Tobą pewnie jakieś 99 % pasażerów komunikacji miejskiej.
        • Gość: rafi Re: ulubiona linia autobusowa - 409 IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 14:33
          no właśnie,ja nie rozumiem czemu np niektóre linie są obsugiwane przez
          przegubowce i jedzie w nich 5 pasazerów a inne przez pojedyncze aytobusy gdzie
          wchodzi jak do puszki od śledzi jakies 100 osób.poza tym niektóre linie jeżdzą
          zbyt rzadko np.195 zawsze jest tam tłok i ścisk.
    • Gość: marta Re: Wsza ulubiona linia autobusowa. IP: 157.25.69.* 07.08.01, 09:42
      Zdecydowanie 186.
      Najlepsze połączenie Bielan z Mokotowem omijając Centrum.
      (Szkoda, że nie pospieszny)
    • emileczek 143!!!! 15.10.02, 22:00
      Jeżdziłem tą linią na rembertów do lieum a teraz jak puścili ją przez most
      jeżdżę nią na studia... sentyment pozostał hehe poza tym można se fajne widoki
      pooglądać na trasie siekierkowskiej
      • k`k 999 15.10.02, 22:02
        Co prawda niektórzy mogą powiedzieć,że nie ma takiej linii ,ale ja ją właśnie
        za to lubię

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka