Gość: Anna IP: *.acn.pl 21.08.03, 21:12 Jest otwart w Warszawie. Czy w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pobozny Re: Gdzie kościół całą noc?PILNE IP: *.mt.sfl.net 21.08.03, 22:15 a po co ci kosciol otwarty cala noc? Bog jest wszedzie i chetnie o kazdej porze twoje modlitwy wyslucha do tego nie trzeba kosciola - chybaze na tace chcesz dac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Gdzie kościół całą noc?PILNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 08:42 To prawda,że kontakt z Bogiem możemy zawsze i wszędzie.Kościół to Supermarket,gdzie kupujemy potrzebne nam dobra.Wystarczy czysta myśl i szczera wiara.Też nie rozumiem tej forumowiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawiedzony Re: Gdzie kościół całą noc?PILNE IP: *.acn.waw.pl 21.08.03, 22:52 Zastukaj w/g pisma będzie ci otworzonym abo i nie:P Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Gdzie kościół całą noc?PILNE 22.08.03, 08:42 A co Cię tak przypiliło? Sumienie spać nie daje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Gdzie kościół całą noc?PILNE IP: *.acn.pl 22.08.03, 11:09 Żebyś wiedział.:))) A swoją drogą to możecie być uprzejmiejsi. Porównanie do supermaketu pominę milczeniem. Zaś co do modlitwy wszędzie-zgoda,ale nie zawsze i nie każdy. Ja mam potrzebę kościoła. A czasem mnie w nocy przypili jak widać.:)))) Pozdrawiam wszystkich serdecznie I dzięki za odpowiedzi,choć nie wniosły one zbyt wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pobozny Re: Gdzie kościół całą noc?PILNE IP: *.mt.sfl.net 22.08.03, 13:13 jak za duzo kasy masz to ja chetnie jalmuzne przyjme. po co bogatych wzbogacac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Gdzie kościół całą noc?PILNE IP: *.acn.pl 22.08.03, 13:35 Jeśli daję ofiarę,to daję ją z potrzeby serca temu, komu chcę. Jeśli żebranie jest Twoim powołaniem-ciesz się,że są kościoły-to chyba najlepsza miejsce do uprawiania tej profesji.:))) Bogatym nie daję.Daję na kościół-dla siebie i dla współwyznawców. Wątpliwej jakości aluzja przemycona w Twojej wypowiedzi nie odpowiada prawdzie ,a ma jedynie na celu oczernianie tych,co składają ofiarę. Pilnujmy swoich portfeli i nie zaglądajmy innym do nich. Pozdrawiam serdecznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: Gdzie kościół całą noc?PILNE 22.08.03, 13:51 Szkoda Twojego czasu na odpowiadanie niektórym forumowiczom. Dziwnym trafem, fora interentowe są pełne głupoty i nienawiści, często względem Kościoła. Irytujące to strasznie, ale niestety głupota krzyczy najgłośniej. A wracając do pytania: obawiam się, że nie ma żadnego "całodobowego". A szkoda. Pzdr M44 Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Gdzie kościół całą noc?PILNE 22.08.03, 13:59 Zgadzam sięz przedmówczynią. Antyklerykalizm w wulgarnym często wydaniu, a najczęściej w wydaniu prostackim to specjalność tego i innych internetowych forów. Nad czym również boleję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pobozny Re: Gdzie kościół całą noc?PILNE IP: *.mt.sfl.net 22.08.03, 14:05 hehehe a dawajcie se dla klerykow ile chcecie. przeciesz za cos na wakacje swoimi mercami jezdzic musza. w koncu w swoich parafiach chlopczykow nie wypada im podrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.n.a Re: Gdzie kościół całą noc?PILNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 14:32 skoro Ty nie dajesz, to czemu Cie boli, ze inni to robia? w koncu jest wolnosc, nieprawdaz? skoro nie chdozisz do kosciola, czemu oceniasz, co robia ksieza? jak wszedzie sa dobrzy i zli ludzie. Niech kazdy pilnuje swojego nosa. Amen Gość portalu: pobozny napisał(a): > hehehe > a dawajcie se dla klerykow ile chcecie. > przeciesz za cos na wakacje swoimi mercami jezdzic musza. > w koncu w swoich parafiach chlopczykow nie wypada im podrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pobozny nie chce cie straszyc ale.... IP: *.mt.sfl.net 22.08.03, 14:53 lepiej dzisiaj uwazaj na siebie 13 wpisu dokonalas i do tego w piatek, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ann17 Re: Gdzie kościół całą noc?PILNE 22.08.03, 14:03 coś mi się kojarzy, ze Paulini na Nowym Miescie. Ale proponuję przedzwonić do Kancelarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Gdzie kościół całą noc?PILNE IP: *.acn.pl 22.08.03, 15:16 Bardzo dziękuję za Wasze odpowiedzi! Sprawdzę. Pozdrawiam ciepło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pobozny Re: Gdzie kościół całą noc?PILNE IP: *.mt.sfl.net 22.08.03, 15:29 Gość portalu: Anna napisał(a): > Bardzo dziękuję za Wasze odpowiedzi! bardzo prosze. polecam sie na przyszlosc, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Gdzie kościół całą noc?PILNE IP: *.chello.pl 22.08.03, 15:56 Cos mi chodzi po głowie, że kościół na Deotymy... Tak, na pewno :) Pozdrawiam Ala Odpowiedz Link Zgłoś