sibeliuss 18.03.08, 08:59 W marcu jak w garncu, ale podmarzłem na przystanku. Taki urok przedwiośnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmanika Re: Śnieg :) 18.03.08, 09:00 Pług z toną soli już czekał w pogotowiu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Śnieg :) 18.03.08, 09:05 anmanika napisała: > Pług z toną soli już czekał w pogotowiu:)) -- Podobno mamy nadmiar soli i niestety chcą to wysypać, bo zalega w magazynach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Śnieg :) IP: *.acn.waw.pl 18.03.08, 16:49 uroki korzystania z KM powinniscie-wy,uzytkownicy KM-zaczac walczyc o podgrzewane przystanki oczywiscie koszty powinno pokryc miasto Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek A jednak wiosna zwycięża: 20.03.08, 08:38 Wczoraj raniutko (tak koło 6) para gołębi figlowała radośnie na fasadzie Poczty Głównej tuż obok głośnika wydającego głosy ptaków drapieżnych mające odstraszać gołębie. Gołębie to olały bo poczuły zew wiosny! Miłość zwycięża! A jak nie miłość, to w każdym razie pożądanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: A jednak wiosna zwycięża: 20.03.08, 13:08 Jaka śnieżyca? U mnie słońce ślicznie swieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: A jednak wiosna zwycięża: 20.03.08, 13:56 Cztery pory roku w ciągu godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa-filary Re: Śnieg :) 24.03.08, 15:14 sibeliuss napisał: > Dawno nie padało. Ja chcę SŁONKO !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś