Gość: Policyjny Serwis I IP: 62.233.214.* 03.04.08, 20:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wstyd Wstyd żenada - pseudoredaktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:55 "Wspólnie wyciągają ręce z wyprostowanym środkowym palcem." - wystarczy zajrzeć do serwisu by zobaczyć, jak pan redaktor bezczelnie kłamie. Reszta artykułu równie "sensacyjna". Istnieją granice szmacenia się - pan redaktor brutalnie je zgwałcił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s3p no i co z tego? IP: *.acn.waw.pl 03.04.08, 21:38 co z tego ze maja profile jakie maja, chyba tylko psychopatyczni dziennikarze ogladają profile urzędników na naszej-klasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Wstyd żenada - pseudoredaktor IP: *.acn.waw.pl 03.04.08, 21:55 > "Wspólnie wyciągają ręce z wyprostowanym środkowym palcem." > - wystarczy zajrzeć do serwisu by zobaczyć, jak pan redaktor > bezczelnie kłamie. Zajrzałem - i rzeczywiście jest taka fotografia więc nie ośmieszaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jastrząb Re: Wstyd żenada - pseudoredaktor IP: *.chello.pl 03.04.08, 23:11 Lepiej Ty zamilcz. Pseudopismak z gaietki napisał "Wspólnie pokazują dłonie z wyciągniętymi środkowymi palcami". Otóż, albo masz poważne problemy ze wzrokiem, albo jesteś idiotą. Opisane przez pseudopismaka gesty są w tle i na pewno nie pokazuje ich Pan Jankowski. Poza tym ze zdjęcia ciężko wywnioskować, że to są jeho koledzy. Ot, zdjęcie na trybunie wśród innych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
zawad Re: Wstyd żenada - pseudoredaktor 03.04.08, 23:23 Strasznie GW boli portal Nk.Sieża tam ludzie i szukają haków,a ja jestem na NK i jestem pewien,że w stosunku do wielu wpisów na GW to portal genialny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brtk Re: Wstyd żenada - pseudoredaktor IP: *.chello.pl 04.04.08, 01:37 Tia, powinni się przestawić z tytułami zawodowymi, a zdjęcie pozamieszczać w garniturach tylko. GW schodzi do poziomu faktu, czy innego superekspresu. Jeszcze pokażcie zdjęcie samochodu z zamazaną tablicą rejestracyjną z opisem - "a gdyby tu szła właśnie wasza matka... i nie mówcie mi że wasza matka siedzi z tyłu, a gdyby tu było przedszkole przyszłości..." Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Wstyd żenada - pseudoredaktor 04.04.08, 16:30 > Strasznie GW boli portal Nk.Sieża tam ludzie i szukają haków,a ja > jestem na NK i jestem pewien,że w stosunku do wielu wpisów na GW to > portal genialny Jeszcze nie zauważyłeś że nk to portal związany bezpośrednio z gw? chyba nie reklamowali by go tak intensywnie gdyby było inaczej, chyba że dobrze o tym wiesz i jedynie dolewasz oliwy..., albo te artykuły są sponsorowane - bo skutek na pewno mają jeden - zwiększają i tak dużą oglądalność na nk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Wstyd żenada - pseudoredaktor IP: *.spray.net.pl 04.04.08, 00:16 O jaszczompki z pisuaru bronia qmpla? Odpowiedz Link Zgłoś
leonc Na 22 dłonie -aż 3 mają wyciągnięte środkowe palce 04.04.08, 08:47 I wyciągnięte środkowe palce nie należą do rzeczonego. A nie jak pisze radaktorzyna: "Wspólnie wyciągają ręce z wyprostowanym środkowym palcem." Kto wspólnie z kim wyciąga te palce - artykuł rodem z PRL-u lat 80-tych. Aż się chce wyciągnąć palec i pokazać go GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alilas Re: Na 22 dłonie -aż 3 mają wyciągnięte środkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 10:18 bardzo swierzbi mnie palec środkowy gdy czytam bzdurne artykuliki GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BJ no proszę wiceprezes Polfy Ciech z PiS - Jankowski IP: *.chello.pl 04.04.08, 10:58 zwykły kibol, "ładne" kadry tam mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rst Za to w bebo sami abstynenci ... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.04.08, 13:50 nie piją, nie palą, i nie uprawiają tego... tfu.. seksu - dołącz do nich ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colombo Wyborcza nie moze przebolec ze nie sa wlscicielami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 08:33 Naszej -klasy co tydzien pisza bzdury na temat tego portalu NIC Z TEGO wyborcza NIE DAMY SIE OGLUPIC NASZA KLASA NIGDY NIE BEDZIE WASZA Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest Gazeta ujawnia - wiceburmistrz pije piwo .... 04.04.08, 09:29 Tak głupiego i prymitywnego artykułu to tutaj dawno nie było. Ogólny ton przypomina notatnik zakładowego kapusia, który znalazłem gdzieś, jeszcze za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
jas_wedrowniczek2 Tabloidowa logika 04.04.08, 09:34 Kolejny żenujący artykuł GW o NK . W rewanżu można poszukać jakie profile w Naszej Klasie mają redaktorzy GW. Redaktorek musiał się napewno zalogowac do NK aby oglądać profile innych. Autor podpisał się jako Grzegorz Lisicki a więc szukamy. Na NK znalazłem trzech: 1. nasza-klasa.pl/profile/5665817 (lat 16) 2. nasza-klasa.pl/profile/6452813 (lat 27) 3. nasza-klasa.pl/profile/11359291 (lat 32) Pierwszego pomijam bo napewno jeszcze nie zdążył się zeszmacić. Stawiam profil nr 2 lub 3 . Co do opisu w tych profilach można by wyuciągnąć wnioski rownie fascynujące i trafne co autora, np. a) Brak zdjęcia - skandal , nie chce pokazać swojej twarzy widocznie ma coś do ukrycia. b) Nie ma znajomych co się dziwić , kto chce utrzymywac kontakty z taką wredotą. c) Nie zapisał się do żadnej szkoły, no pewnie skończył tylko podstawówkę ... Część osób zakłada teorię spiskową GW przeciwko NK. Coś w tym pewnie jest ale wyjaśnienie może być także inne, dużo prostrze. Winne temu są w także zasady rozliczania redaktorów w gazetach prowadzących portale internetowe. Takie w żargonie "trollujące" artyuły (kontrowersyjne) nabiją im oglądalność. A defakto za to płacą ( nie o poziom artykułu !!!! ) płacą zwierzchnicy. Niestety Wyborcza aby wyprzeć konkurencję upodabnia się do tabloidów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Lisicki Re: Tabloidowa logika IP: *.agora.pl 04.04.08, 11:12 Przykro mi, ale nie posiadam profilu na Naszej-Klasie, korzystałem z profilu znajomej osoby. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
ruski_czolg Re: Tabloidowa logika 04.04.08, 11:58 Panie Grzegorzu, a jak ma wyglądać idealny profil urzędnika na n-k? CV? Bardzo dobrze, że ci urzędnicy prezentują się jak ludzie i mają prywatne życie. Odpowiedz Link Zgłoś
jas_wedrowniczek2 Moralnośćc dziennikarzy vel urzedników 04.04.08, 13:03 Dzękuję za odpowiedz, Drogi strużu urzędniczej przyzwoitości i moralności: 1. Z Pana profilem nie trafiłem, ale utrzymując konwecję artykułu nie ma to żądnego znaczenia, bo z profili pana imienników lub krewnych można by równie łatwo tak samo prawdziwe co fałszywe wnioski wysnuć. Mam nadzieję iż chociaż to Pan dostrzegł. 2. Rozumiem iż milczenie w kwestii tego iż wielu redaktorów "trolluje" z premedytacją, stosuje do tego sensacyjne, sugerujace inną treść nadtytuły byle by nabijac liczniki i wierszówki, choć jest wstydliwe , jest jednym z przyjętych przez Pana "kosztów" krzewienia właściwego poziomu moralności wśród urzedników. Ubolewam iż GW także się do tego posuwa. Ten artykuł powinieniść iść do kosza jeśli GW dba o jakość i obiektywność informacji. Niestety poszło. Tak właśnie działają tabloidy. One kreując się za stróżów "moralności" same permanentnie stosują dwuznaczne moralnie i grające na najniższych instynktach czytelnikow metody. Polecam ku uwadze, Drogi Redaktorku nie daj się więcej wrobić w takie pisane pod konkretną tezę artykuły - bo i sobie i twoim pryncypałom prestiżu nie przynoszą. A NK także nie poprawicie.. Żeby było jasne: Nie jestem za tym aby urzednicy pokazywali jak to potrafią się upodlić prywatnie, ale ktoś kto chce im na to zwracać uwagę powinien robić to jednak trochę mądrzej... Jas Wędrowniczek / Sopot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtomasso Chyba znowu coś tu ucieka... IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.08, 15:06 słuchaj janku (w pewnych kręgach to określenie pejoratywne;)w moim odczuciu to dobrze że urzędnicy mają życie prywatne, ale przecież nikt im tego nie zabrania!!! nic takiego z tego artykułu nie wynika!!! A urzędnik to osoba publiczna, niejako zatrudniona "przez społeczeństwo" by pełnić dla niego posługę, więc jak ktoś pisze, że jego zawód sprowadza się do okłamywania swoich pracodawców, czyli nas, to chyba coś jest nie tak! Od urzędnika nie tylko mam prawo, ale też obowiązek, wymagać pewnej etyki w zachowaniu, a jeśli ktoś jej nie posiada toniech idzie pracować do fabryki, a nie do instytucji publicznych. Nie można dalej dawać takiego przyzwolenia na róbta co chceta w urzędach, bo inaczej, jeśli chodzi o administrację publiczną, to nigdy nie wyjdziemy z głębokiego PRL-u. To oni są dla nas, a nie my dla nich i chcę żeby ludzie, którzy są dla mnie, reprezentowali odpowiedni poziom i postawę, skoro ma rozstrzygać o moich sprawach;) A że GW się tabloidyzuje to też fakt, który mnie złości - ale to kwestia tego, że Agora jako koncern medialny musi wypracowywać jakiś zysk, a ten zapewnia masowy odbiorca. Niestety większość ludzi w naszym kraju to jednak osły, których poważna tematyka przerasta i jest jak jest - to popyt generuje podaż, a jaki on jest, każdy widzi... Jednak popyt można też kształtować i dlatego ubolewam nad decyzjami Agory, która zamiast walczyć i iść pod prąd, ze strachu płynie z nim, jeszcze go wzmacniając... Odpowiedz Link Zgłoś
jas_wedrowniczek2 Re: Chyba znowu coś tu ucieka... 04.04.08, 16:10 słuchaj gtomasso (w pewnych kręgach to określenie pejoratywne;) Z czterech czy pięciu spostrzezen pracowicie wyszukanych przez red. Lisickiego w NK moim skromnym zdaniem TYLKO JEDNO , słownie JEDNO jest naganne (ta o "zawodowym kłamcy"). Reszta przykładów jest naciągana. Autor dokonał nieuprawnionej generalizacji ( tak nazwał to juz ktoś na tym forum ) Ujmując artykuł jako całość, wyszło na to iż czepianie się tym artykułem NK bardziej ośmieszają czepającego i jego pryncypała niż autorów profili w NK. Zręcznością krytykującego powinno być to, iż jeśli poucza kogoś w sprawie standardów moralnych to najpierw: a) Powinien dobrać takie przykładyby co do których nie ma watpliwości że ma rację. b) Sam powinien byc moralnie "czystszy" od osoby krytykowanej. Lud na forum niestety ma zastrzeżenia do obydwu tych czynników. Było pewnie tak: Red. Lisicki sam albo jakis usłużny kolega podesłał mu link do profilu samorzadowca "zawodowego kłamcy" . Redaktorek pomyślał sobie , świetny materiał na sensację na pierwszą stronę. Pogmera w NK i jeszcze coś znajdzie a "ciemny lud to kupi" a i ja wreszcie coś "sensacyjnego napiszę" . Problem redaktora jest w tym , że pozostałe przykłady były raczej naciagane. Forma sensacji mnie także osobiście bardzo razi. Ten artykuł w takiej formie nie nadaje się do pouczania kogokolwiek. Nie zauważyła tego niestety żadna kontrola jakości w GW. Nawet jesli się ze mną nie zgadzasz to musisz zauwazyć iż ilość negatywnych komentarzy na artykuł , redaktora i GW jest przytłaczająca ... i to jest właśnie problem... Gość chciał sam udeżyć kijem w bezmózgowców, ale niestety sam inteligencją się równiez nie popisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POlak Re: Chyba znowu coś tu ucieka... IP: *.toya.net.pl 04.04.08, 16:38 Drogi Jasiu! Jestem urzędnikiem państwowym, a przy tym osobą publiczną w miescie, w którym pracuję. Do głowy by mi nie przyszło wypisywać, a nawet mówić takie rzeczy, jak wymienieni w artykule "urzędnicy". A gdybym coś takiego zrobił, moi zwierzchnicy powinni mnie ukarać, a nawet zwolnić, to zupełnie oczywiste dla przeciętnie inteligentnego człowieka. Jeśli jesteś urzędnikiem państwowym, to nie masz prywatnego życia,szczególnie jeśli pojmujesz je tak, jak wskazani przez redaktora panowie. Nawet jeśli nie jesteś urzędnikiem - nie upijasz się ani publicznie ani prywatnie, nie pokazujesz się w towarzystwie kiboli i nie występujesz publicznie z gołym torsem ubranym jedynie w szalik Legii, zwracasz uwagę na swój wygląd nawet jeśli wyszedłeś tylko wyrzucić śmieci, nie lekceważysz ani nie obrażasz innych ludzi, itd, itd. Inaczej jesteś zwykłym chamem. Gdybyś był np. przedwojennym wojskowym,to nawet żony nie mógłbyś sobie wybrać bez zgody zwierzchników, którzy sprawdziliby jej wykształcenie, pochodzenie i związki rodzinne. Jesli tego nie rozumiesz, to prawdopodobnie najdalej za kilka lat zostaniesz gastarbeiterem w Anglii albo innej Irlandii, bo w Polsce nikt cię zatrudni nawet jako nocnego stróża (jeszcze byś się upił w pracy albo przyszedł półnagi z szalikiem Legii na szyi). Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Kolego, z Łodzi "Kropaszenki" 04.04.08, 20:14 jeśli powiedziało się "A" należy powiedzieć "B". Przedstaw się pan odważnie jak na urzędnika publicznego przystało. Wtedy, z otwartą przyłbicą, będziesz mógł ludzi znieważać do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new333333 Re: Tabloidowa logika IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.04.08, 17:25 Gość portalu: G. Lisicki napisał(a): > Przykro mi, ale nie posiadam profilu na Naszej-Klasie, korzystałem z > profilu znajomej osoby. Dziękuję W takim razie osoba udostępniająca panu dostęp do swojego konta złamała regulamin na który sama wyraziła zgodę zakładając konto: .. Art. 6 ZASADY KORZYSTANIA Z SERWISU .. 6.2. Użytkownik może posiadać jedno lub więcej Kont Wirtualnych. Zakazuje się udostępniania Konta innym osobom, jak i korzystania z Kont należących do innych osób. ... Czy w następnym tygodniu uraczy nas pan artykułem o praktyce nielegalnego udostępniania kont znajomym i podszywania się pod inne osoby na NK? Tak w zasadzie pan tez złamał regulamin NK używając konta innej osoby ale jako, ze nie wyrażał pan na niego zgody to nie będę już tego wypominał. chyba, ze NK się czepi bo przyznał się pan do tego publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krótki Re: Tabloidowa logika IP: *.1-85.cust.bluewin.ch 04.04.08, 19:16 Kierując logika zaprezentowana w artykule autor widocznie nawet i nie skończył podstawki skoro nie ma profilu... Styl pisania, błędy logiczne i gramatyczne mogłyby na to wskazywać... Logowanie się jako ktoś inny jest prawdopodobnie sprzeczne z regułami portalu. To użycie cudzej tożsamości sieciowej. Ktoś tworząc swojego użytkownika musiał zaakceptować regulamin portalu. Redaktor zapewne tego nie uczynił. Czy korzystał zatem z portalu legalnie? Poza tym czy takie przetwarzanie informacji z portalu nie jest łamaniem jego reguł? Gość portalu: G. Lisicki napisał(a): > Przykro mi, ale nie posiadam profilu na Naszej-Klasie, korzystałem z > profilu znajomej osoby. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Tabloidowa logika 04.04.08, 19:22 cytat: "Pierwszego pomijam bo napewno jeszcze nie zdążył się zeszmacić". chyba jesteś optymistą z tym wiekiem. Cholera ich wie, w ICH "klasie" zeszmacenie jest sprawą genów. oni już rodzą się jako "człowiek ze szmaty". To przeca potomkowie legendy tamtych lat. Towarzysza Szmaciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeBilliNieBrakuje gruby De Bill i oszołom - obaj byli cz. ROP, IP: *.chello.pl 04.04.08, 09:52 "niezła" dwójka idiotów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyredaktorzyna Ten redaktorzyna to kłamliwy palant! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 11:50 Nie ładnie tak manipulować głąbie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JR Szukanie taniej sensacji IP: *.rychter.com 03.04.08, 23:57 Ot, dziennikarz poszukuje taniej sensacji. REWELACJA! Urzędnicy mają ŻYCIE PRYWATNE! SENSACJA! Nieco żałosne i poniżej poziomu GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Szukanie taniej sensacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 00:09 nie chodzi o to że mają życie prywatne, ale jakie ono jest. jakby się chwalili na swoich profilach, tym że czytają książki i są zawsze prawdomówni, to byłoby ok. przecież to są ludzie, którzy decydują o wielu aspektach naszego życia. powinni sie wyróżniać, być najlepszymi ludźmi spośród nas, a nie zwykłymi karierowiczami i prostakami. dzięki nim rzeczywistość jest tak chu.owa jaka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: Szukanie taniej sensacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 01:03 Jak chcesz mieć taką wygładzoną rzeczywistość i ludzi bez polotu i humoru to dymaj do Rydzyka albo Romcia a normalnych ludzi zostaw w spokoju. Będziesz miał bogoojczyźnianie, rączki przy sobie i buzie w ciup. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest Grziesiu - kupił zestaw "Małego SB-ka" 04.04.08, 09:42 Teraz się chłopak bawi - inwigiluje, pisze donosy, dedukuje, śledzi. Baw się dobrze Grzesiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahhna Re: Szukanie taniej sensacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.08, 15:37 100 % racji. To są ludzie, których poniekąd i ja - jako podatnik - zatrudniam, więc mam prawo wiedzieć, kto dla mnie pracuje. I nie podoba mi się to, czego się o nich dowiaduję. Zwł. że są to treści dobrowolnie przez nich zamieszczone na publicznych forach. To czego o sobie nie mówią? Strach się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Artykuł dno 04.04.08, 07:31 "Zamglone spojrzenie, nieobecny uśmiech." Ach, jakież piękne figury, jak wiele mówią o podłym pijanym urzędniku. Autor to piwa w życiu pewnie nie pił. Trybuna Ludu byłaby dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
pipciokh czy redaktorzy GW nie mają do roboty nic innego 04.04.08, 07:36 jak tylko przeglądać N-K? Weźcie się za robotę a nudzicie ludzi tymi pierdołami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vytautas Re: czy redaktorzy GW nie mają do roboty nic inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 07:44 żałosne, żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezar "Zawodowy kłamca" to urzędnik w Naszej-klasie IP: *.ghnet.pl 04.04.08, 08:09 A może teraz my poszukamy coś na Autora tego artykułu, może jest pedofilem :) nigdy nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marter Re: "Zawodowy kłamca" to urzędnik w Naszej-klasie IP: *.ioc.ee 04.04.08, 08:43 Nie trzeba dużo szukać. Wczoraj dwóch dziennikarzy gazety "chwaliło się", że nie wiedzą co to są przyimki... szkoda, że artykuł tak szybko zniknął z pierwszej strony portalu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahhna Re: "Zawodowy kłamca" to urzędnik w Naszej-klasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.08, 15:44 Nie muszą. Mają je prawidłowo stosować, a i to niekoniecznie. od tej wiedzy i pilnowania poprawności są redaktorzy i korektorzy. Dziennikarz to zupełnie inny zawód. P. Adam Wajrak np ma okropną dysleksję (sam się kiedyś przyznał na łamach Gazety) i co z tego? Ma w związku z tym nie pisać swoich rewelacyjnych tekstów o przyrodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
appfunds Ale się gazeta przypięła do tej Naszej-klasy 04.04.08, 08:13 O co w tym chodzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quosoo Re: Ale się gazeta przypięła do tej Naszej-klasy IP: 192.193.245.* 04.04.08, 08:33 > O co w tym chodzi ??? O bebo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona żenujące.. IP: *.ums.gov.pl 04.04.08, 08:31 bez komentarza do "artykułu". Teczek nie macie na ludzi to szpiegujecie na NK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brodeek Ufff, dziś znowu miałem koszmarny sen, że na GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.08, 08:37 nie będzie newsa z naszej-klasy. Głupia wyobraźnia znowu spłatała mi figla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Po co GW sie wpier.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 08:40 To jest wirtualny swiat i mozna tam pisac co sie chce. To nie Urzad Skarbowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klasowicz Dziś będzie szczęśliwy dzień IP: 213.17.223.* 04.04.08, 08:40 Dziś będzie szczęśliwy dzień! Jednego dnia Koszerna ma aż dwa teksty o Naszej Klasie (ten i o telefonii)! Jest coraz lepiej. A w Bebo biiiiiiiiiiiida aż piszczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kor Cenzura się znalazła. To jest irytujące co robi GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 08:41 Gorzej niż PIS Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Cenzura się znalazła. To jest irytujące co ro 04.04.08, 08:52 nasza klasa powinna dawać opcje komu ujawniać swoje dane: tylko kolego tylko klasie, tylko szkole, wszystkim itp jest to jedyny portal gdzie ujawniłem sie z imienia i nazwiska. dbam bardzo, by nie pisać rzeczyktórych mógłbym potem żałować, ale mimo tej autocenzury lubię ten portal. ana forum swojej szkoły i klasy zachowuję się "correct" i fajnie mi się tam pisuje, bo zdecydowana większość dba o swoje nazwisko w Naszej Klasie. w odróżnieniu od takich anonimowych forów które łykna każdy tekst i chamstwo pod płaszczykiem wolności słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ritazien Re: Cenzura się znalazła. To jest irytujące co ro 04.04.08, 09:18 Daje. W ustawieniach profilu można poustawiać stopień "tajności" danych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www i takie prymitywy rządzą nami!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.08, 09:01 polaczki nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ossa NIe rozumiem o co to HALO! IP: *.chello.pl 04.04.08, 09:02 trzeba mieć dystans,a nie wszystko tak na poważnie, poważnie to się w trumnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkp "Zawodowy kłamca" to urzędnik w Naszej-klasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 09:02 Do łbów wam nie wpadło, że to cechy ludzkich charakterów, a nie naszej-klasy? Byle tylko n-k postawić w niekorzystnym świetle. Nazwijcie się gazeta wybiórcza, gazeta selektywna, bo propagandę jaką uprawiacie godna jest samego goebbelsa. Byle tylko g... obrzucuć, a nuż się coś przyklei... Odpowiedz Link Zgłoś
swigull "Zawodowy kłamca" to urzędnik w Naszej-klasie 04.04.08, 09:03 czy wedlug gazety urzednicy powinni zamieszczac na nk zdjecia wylacznie z oficjalnych uroczystosci przecinania wsteg? to zwykla niedorzecznosc i slaby pseudonews. kiedy zakonczy sie ten prymitywny pr??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkp "Zawodowy kłamca" to urzędnik w Naszej-klasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 09:07 Swoją drogą gazeta się rajcuje, jak to odcinają w różnych firmach pracownikom dostęp do naszej-klasy. A tymczasem chyba redaktorzy wyborczej spędzają tam najwiięcej czasu i jak sądzę - właśnie w czasie pracy. Powodowani chorą zazdrością. Ej! Wyborcza! chyba byście bez naszej-klasy musieli ogłosić upadłość, bo zdaje się ważniejszych tematów wam brakuje! Powinien wam pracodawca odciąć dostęp do serwisu. A potem opisac w inej gazecie, jak redaktorzy wyborczej szaleją na portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks dzień bez plucia na nk - to dzień stracony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 09:10 to ostatnio motto i misja gw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lcs Koles sobie jaja robi, a wy robicie z tego afere. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 09:16 Checie stac sie drugim Faktem? Bez jaj... Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Koles sobie jaja robi, a wy robicie z tego af 04.04.08, 09:27 Wlasnie drodzy dziennikarze moglibyscie juz zmienic temat. Nudne te wasze newsy, podobnie jak nudna robi sie sama "nasza-klasa". Co kogo obchodza jacys nieznani osobnicy i ich zdjecia, czy zyciowe motta ? Dla mnie vice-burmistrz, czy rzecznik czegos tam, to postac nie warta jakiejkolwiek uwagi. Przyzwoicie ma sie zachowywac w miejscu pracy, kiedy reprezentuje urzad przed ludzmi, a na prywatnym portalu, przepraszam za wyrazenie, mam gdzies kim on jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Wilno,.... 04.04.08, 09:19 "Na innym zdjęciu chwali się wizytą w Wilnie, która skończyła się bijatyką pseudokibiców Legii z litewską policją" Straszne!! BYŁ W WILNIE. SKANDAL. Że też jeszcze prokuratura się tym nie zajęła. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: myślałem, że o tusku 04.04.08, 09:29 myslalam, ze o kaczynskim pisza, ale nie Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: myślałem, że o tusku 04.04.08, 09:35 konigin napisała: > myslalam, ze o kaczynskim pisza, ale nie i tak byłem pierwszy. półtuski oszołom nie byłby w stanie wymyślić takiego dowcipu. ładna, nie? www.dziennik.pl/files/archive/00011/Kasia_Tusk__Tato__ma_11798a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: myślałem, że o tusku 04.04.08, 09:52 Takiego nedznego dowcipu, oszolomiony pisoszczekaczu. "Z dyplomata nalezy rozmawiac po francusku, z Anglikiem po angielsku, a z chamem po chamsku". Odpowiedz Link Zgłoś
nobody_is_perfect Zaprotestuj 04.04.08, 09:27 Od pewnego czasu portal nasza-klasa.pl stał się celem ataku gazety wyborczej. Dlatego w ramach protestu należy umieścić w swojej galeri zdjęć rysunek z linku www.gownoprawda.info/forum/memberlist.php? sid=8f2aa9b41de129831c0a70fb6831902f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezar "Zawodowy kłamca" to urzędnik w Naszej-klasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.08, 09:31 Radze zdjąć ten artykuł z pierwszej strony bo robicie z siebie wiochę, chyba że zamierzacie zmienić sobie tytuł na Fakt Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Ci w Gazetce to mają zdrowie... 04.04.08, 09:43 Normalnie dzień bez tekstu o Naszej Klasie to dla nich dzień stracony. Odpowiedz Link Zgłoś