niech 06.10.03, 14:26 Admini, Michnik i grupa trzymajaca wladze. Wycieli mi dupe! Jak mam zyc bez dupy? PS. Nie mam dupy - to tekst piosenki El Dupy. Czy on tez nie jest cenzuralny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kixx Re: Oni zwariowali! 06.10.03, 14:29 Teoria względności to wyjaśnia . Kali dostał za nią Nobla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELŻBIETA Re: Oni zwariowali! IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 14:32 kixx napisał: > Teoria względności to wyjaśnia . Jak nietrudno zauważyć - Oni stosują teorię bezwzględności > Kali dostał za nią Nobla Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Szwarcenegier na Rapaczyński'ą... 06.10.03, 14:34 Szwarcenegier na Rapaczyński'ą!!! Tylko Arni może zrobić z nimi porządek! Szwarce na prezesa Agorafobii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELŻBIETA Re: Szwarcenegier na Rapaczyński'ą... IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 14:42 pan_pndzelek napisał: > Szwarcenegier na Rapaczyński'ą!!! Tylko Arni może zrobić z nimi porządek! > Szwarce na prezesa Agorafobii... ONI ZARAZ PRZYJDĄ TU! (zaiks Nalepy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELŻBIETA Re: Oni zwariowali! IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 14:34 niech napisała: > Admini, Michnik i grupa trzymajaca wladze. Wycieli mi dupe! Zdecydowanie wolę, jak jesteś bez dupy Jak mam zyc bez > dupy? > PS. Nie mam dupy - to tekst piosenki El Dupy. Czy on tez nie jest cenzuralny? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Oni zwariowali! 06.10.03, 14:41 Gość portalu: ELŻBIETA napisał(a): > Zdecydowanie wolę, jak jesteś bez dupy Elżbieta! A ty ciągle o tym seksie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELŻBIETA Re: Oni zwariowali! IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 14:46 pan_pndzelek napisał: > Gość portalu: ELŻBIETA napisał(a): > > Zdecydowanie wolę, jak jesteś bez dupy > > Elżbieta! A ty ciągle o tym seksie... Koncentruj się na walce. Ja będę Was zagrzewać do boju i ocierać pot z czoła Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Oni zwariowali! 06.10.03, 15:00 Gość portalu: ELŻBIETA napisał(a): > Ja będę Was zagrzewać do boju i ocierać pot z czoła ŁAŁ!!! Elka, ty to jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
panna.zuzanna Re: Oni zwariowali! 06.10.03, 14:44 basia napisała: > dali ciała...w tym wypadku dupy W sobotę w Wyższej Szkole Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu odbyła się uroczysta inauguracja roku akademickiego. Uroczystość rozpoczęła się Mszą św. w diecezjalnym Sanktuarium Matki Bożej Nieustającej Pomocy na toruńskich Bielanach, której przewodniczył ksiądz biskup pomocniczy diecezji toruńskiej Józef Szamocki. Nareszcie uczelnia na poziomie Oksfordu i Kembridź ! Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Oni zwariowali! 06.10.03, 14:51 niech napisała: > Pupa. > PS. To jest test. Ps.To jest reklama. Poprawnie będzie tak-"miejsce,w którym plecy kończą są szlachetą nazwę"- zasłyszane Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Oni zwariowali! 06.10.03, 14:58 Krąglutka, jedwabista, delikatna, prężna młoda pupcia. Ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Oni zwariowali! 06.10.03, 15:02 Joanno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELŻBIETA Re: Oni zwariowali! IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 15:14 Cholera-już nie wiem, kto tu zwariował... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Oni zwariowali! 06.10.03, 15:17 Pan zwariowal, pani zwariowala... PS. Fakt, dziwnie sie tu porobilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELŻBIETA Re: Oni zwariowali! IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 15:23 niech napisała: > Pan zwariowal, pani zwariowala... > PS. Fakt, dziwnie sie tu porobilo. Oni zwariowali, Niechu, ONI! Nam tylko od czasu do czasu odbija... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Oni zwariowali! 06.10.03, 15:26 Gość portalu: ELŻBIETA napisał(a): > niech napisała: > > > Pan zwariowal, pani zwariowala... > > PS. Fakt, dziwnie sie tu porobilo. > > Oni zwariowali, Niechu, ONI! > Nam tylko od czasu do czasu odbija... po piwie Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Oni zwariowali! 06.10.03, 15:33 no tak , wlasnie tak napisalam. Powtarzasz po mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.zuzanna Re: Oni zwariowali! 06.10.03, 16:08 j_karolak napisał: > No tak. Powtarzasz po mnie? Wykład inauguracyjny pt. "Służba prawdzie, służbą człowiekowi" wygłosił ks. prof. dr hab. Andrzeja Maryniarczyk, kierownik Katedry Metafizyki Wydziału Filozofii Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego. Odpowiadając na pytania, czym jest prawda i gdzie jest jej źródło, zaznaczył, że w dążeniu do prawdy nie należy opierać się na opiniach, ale docierać do faktów i zdarzeń, by je odczytywać. Na uroczystej inauguracji obecni byli parlamentarzyści, przedstawiciele władz lokalnych, członkowie Rady Naukowej WSKSiM oraz wykładowcy przybyli z różnych ośrodków akademickich w Polsce. Studenci, którzy kształcą się na uczelni na studiach dziennych i zaocznych (na specjalnościach kultura medialna i polityka społeczna) oraz podyplomowych, rozpoczęli kolejny pracowity rok, by uczyć się żyć i pracować zgodnie z hasłem uczelni: "Fides, ratio et patria". Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Oni zwariowali! 06.10.03, 16:09 buggi napisała: > Solggiiiiiii! Czy chodziło Ci o: "Sloggi"? Czy Elżbieta to Sloggi? Powątpiewam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELŻBIETA Re: Oni zwariowali! IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 16:16 pan_pndzelek napisał: > Czy chodziło Ci o: "Sloggi"? Czy Elżbieta to Sloggi? Powątpiewam... I słusznie > Odpowiedz Link Zgłoś
byt_internetowy Re: Oni zwariowali! 06.10.03, 16:18 Sloggi to ja. Ja jestem też niechem i willy2 i Elżbietą i miltonią i anielą. I normalsem i Karolakiem i Rowertem i chaladią. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Oni zwariowali! 06.10.03, 16:19 On pisze prawdę. A przynajmniej nie kłamie do końca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELŻBIETA Re: Oni zwariowali! IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 16:21 byt_internetowy napisał: > Sloggi to ja. Ja jestem też Elżbietą O, WYPRASZAM SOBIE! > Odpowiedz Link Zgłoś
byt_internetowy Re: Oni zwariowali! 06.10.03, 16:22 A wypraszaj, wypraszaj. Prawdy, i to w dodatku PRAWDY MATERIALNEJ, nie oszukasz. Jestem Tobą. Żywię się odpowiedziami na posty i w wyniku procesu pozyskiwania energii jestem zdolny produkować inne posty, które się stają pożywką dla innych mych wcieleń. Takie me zafajdane życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELŻBIETA Re: Oni zwariowali! IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 16:25 A jaką ty jesteś prawdą materialną, bycie wirtualny?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELŻBIETA Re: Oni zwariowali! IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 16:27 byt_internetowy napisał: > Zafajdaną. NO! Odpowiedz Link Zgłoś