Gość: uburama Proponuję inny, lepszy utwór. IP: *.acn.waw.pl 28.08.08, 21:01 Jaki? Już za chwilę... Wszak hymn będzie wykonywany podczas uroczystości oficjalnych w otoczeniu urzędników i radnych. Utwór "nie masz cwaniaka nad warszawiaka" znakomicie będzie współgrał z dostojnym gronem. Ale inne grupy też znajdą coś dla siebie. Mniej kulturalni /śmiecenie, przekleństwa/: "możesz mnie chame zwać" Bokserzy reprezentujący Warszawę na arenie międzynarodowej: "możesz mnie w mordę lać" Deweloperzy: "chcesz z nami zacząć" Zorganizowana przestępczość: "to se najpierw trumnę kup" itd itd Jedna rzecz jest tylko niejasna. Kto dziś uosabia piosenkowego bad guya? Ten co to "chciał być cwany w ząbek czesany" - kto to może być? Odpowiedz Link Zgłoś
444a Wojtera hm.... 28.08.08, 21:12 Wojtera był w UPR, to tam mu pewnie odbiło. Kto z kim przestaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Wojtera hm.... IP: *.chello.pl 28.08.08, 21:53 Był w UPR, ale przechrzcił się na socjalizm i wstąpił do pisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike A może "Prohibicja" hymnem stolicy IP: *.chello.pl 28.08.08, 21:59 "Warszawcy radni to największa bandyterka, każdy chciwie na publiczne pieniądze zerka, Jak tak patrze to cyniczni i zlosliwi, glupi Pasozyty, insekter, nowotwor na organizmie zywym Radny kradnie zasada jest taka W filmie kura tego typu warta jest siusiaka Radni Warszawy to zupelna bandyterka mowie Co by mozna tu zagrabic kazdy jeden zerka Oni ja mysle zachowuja sie nie ladnie Rady kradnie a cale miasto na dnie Na ulicy dzis kroluje grabiez i bandyci Duze miasto, duza kasa, ratusz sie nasyci Ingerencji prawo oddzial Babilonu rosci Nie ma wolnosci bez Solidarnosci Nie ma ojczyzny bez bialostoczczyzny Nie ma tradycji bez prohibicji Nie ma nowych mostow bez lapowek dla starostow " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinky popieram! IP: 82.139.36.* 29.08.08, 14:56 "prohibicja" zespołu el dupa najbardziej pasuje do naszych szacownych rajców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoliborski(P) fan Re: Hymn Legii hymnem stolicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 22:09 Stanowcze nie!!!!!!!!!!!! za bardzo piosenka czeslawa niemena kojarzy mi sie z legia jestem tego przeciw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Hymn Legii hymnem stolicy? IP: *.chello.pl 29.08.08, 06:45 Gość portalu: Zoliborski(P) fan napisał(a): > Stanowcze nie!!!!!!!!!!!! za bardzo piosenka czeslawa niemena > kojarzy mi sie z legia jestem tego przeciw!!! naucz się pisać, a potem wyrażaj swoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
krwawymsciciel gdzie logika? 29.08.08, 16:10 to, ze Niemenowa jak mowi 'nie jest temu pomyslowi przeciwna' nie znaczy, ze 'idea przypadla jej do gustu' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baburiba Poprawna wersja hymnu: IP: *.acn.waw.pl 25.09.08, 13:13 Cham tak samo jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś