Dodaj do ulubionych

Pytanie o TANIE latanie :

05.11.03, 11:57
Kto zna i mi tu zdradzi
AKTUALNIE rzeczywiscie NAJTANSZE oferty lotow :

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Frankfurt/Berlin - Katowice/Krakow/Warszawa ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dzieki!
amoremio

PS: A jak dzialaja i ile kosztuja polaczenia
pomiedzy Katowicami albo Krakowem a Warszawa ?
Kalkuluje sie to organizacyjnie, czasowo, finansowo ?
Obserwuj wątek
    • niech Re: Pytanie o TANIE latanie : 05.11.03, 12:01
      Przeciez ciebie na poklad nie wpuszcza. Nawet w kagancu.
      • amoremio Re: Pytanie o TANIE latanie : 05.11.03, 12:08
        Smierdzisz jak krowa
        (no przeciez nie byk)
        w kropki bordeau :

z pyska i od dupy !

Jak zwykle odpowiedzi nie wiesz i, jak zwykle,
        w sposob, hmm, highly qualified odpowiadasz ....
        - pora na prysznic ! (zimny)
        • niech Re: Pytanie o TANIE latanie : 05.11.03, 12:16
          Misiaczku, jestes monotematyczny. Czy u was na slonzku higiena osobista to
          naprawde jest taki koszmarny problem?
          • amoremio Re: Pytanie o TANIE latanie : 05.11.03, 12:28
            Lepiej mono niz homo,
            drogi misiu-ptysiu-miechu.

Moze bys te smierdzace kopyta,
            tak raz na miesiac, jednak
            w tej Wisle umyl, co ?

• niech Re: Pytanie o TANIE latanie : 05.11.03, 12:36
              Jednak bede sie upieral ze lepiej homo niz mono.
    • amoremio Re: Pytanie o TANIE latanie : 05.11.03, 12:42
      A tyroski nazod do poczontkowego tymatu :

-----------------------------------------------------------
      Ktore z tych tanich firm obsluguja juz w.w. lotniska ? :

Ryanair
      Easy Jet
      Go
      Air Berlin
      Germania
      Virgin Express
      German Wings
      Deutsche BA
      Sky Europe
      Buzz
      Hapag Lloyd Express
      - znacie jeszcze inne TANIE ?

A jak daleko jest juz sprawa planowanej dzialalnosci
      tanich firm 'rodem z Polski' ? :

Get Jet
      Dream Air
      Silesia Air
      Air Polonia
      - znacie jeszcze inne TANIE ?

• niech Re: Pytanie o TANIE latanie : 05.11.03, 12:46
        Drogi idioto. Z przyjemnoscia informuje cie ze forum Warszawa nie jest jedynym
        forum w tym portalu. Ta informacja powinna (choc nie musi) zwiekszyc szanse na
        uzyskanie odpowiedzi na twoje pytanie.
        • amoremio Re: Pytanie o TANIE latanie : 05.11.03, 13:28
          Na poczatek (bo jestem dobrze wychowany) : Smacznego!

A na deser : Idz sie nareszcie wyspac, a jak nie pomoze, to leczyc.

-----------------------------------------------------
          Nie ma nic gorszego jak nudni nudziaze typu homo.
          • niech Re: Pytanie o TANIE latanie : 05.11.03, 13:32
            Ja tez jestem grzeczny wiec ci poradze. Jak nastepnym razem puscisz pawia to
            po prostu chwyc go mocno za ogon. Taniej nie polecisz. A i port docelowy jest
            zdaje sie wlasnie ten o ktory ci chodzi.
            • amoremio Re: Pytanie o TANIE latanie : 05.11.03, 13:39
              slyszysz syrene ? - juz po ciebie jada, z biala kamizelka

facet -
              jak marnujesz swoje krotkie zycie, to twoja sprawa,
              ale nie rob wstydu twojej Matce, ona za to nic nie moze

wspolczujemy....
              ty marna kreaturo
              o nazwie miech
              • niech Re: Pytanie o TANIE latanie : 05.11.03, 14:07
                Czyzbys odbyl juz swoj lot? W kazdym razie na to wyglada.
      • amoremio Re: Pytanie o TANIE latanie : 06.11.03, 11:10
        uzupelnienie:

V-Bird (chyba Wlosi)
        • hki Re: Pytanie o TANIE latanie : 06.11.03, 11:20
          GRATULUJĘ obydwu forumowiczom poziomu i sensu wypowiedzi.
          • amoremio Re: Pytanie o TANIE latanie : 06.11.03, 11:23
            Merci, merci :)

To normalnie naprawde nie moj sposob.
            Ale wczoraj dalem sie sprowokowac/zarazic - "poziomem i sensem" niecha.
            Mam nadzieje, ze ostatni raz.
        • amoremio Re: Pytanie o TANIE latanie : 06.11.03, 11:22
          Na innym forum regionalnym Gazety
          dostalem juz pierwsza odpowiedz :
          --> no ale moze Warszawiacy wiecej wiedza ?
          --> a pozatym w tym temacie sa/beda zmiany co kilka dni

------------------------------------------------------------------------
          Gość: settembrini 05-11-2003 17:04 odpowiedz na list odpowiedz cytując

zadnen z wymienionych przez ciebie operatorow lotniczych nie laduje w polsce.
          krowa co buczy malo mleka daje- tak zapewne bedzie z silesian air/get jet'em.
          obym sie zdziwil. osobiscie nie polecam polaczaen katowice- w-wa - pociagiem
          jest taniej i czasowo ok 3 godzin- samolotem- dojazd na lotnisko, lot co
          prawda krotki ale trzeba jeszcze dojechac z okecia.
          ------------------------------------------------------------------------
          • hki Re: Pytanie o TANIE latanie : 06.11.03, 11:33
            Były rozmowy z Ryanair,ale na razie przycichło.Z Polski albo do Berlina albo do
            Pragi-loty do Londynu.
            Co do naszych przewozników topewnie wiecej krzyku niz pozytku.
          • Gość: Warszawa WON HANYSIE BRUDNY STĄD!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 11:36
            LATAJ TYMI TANIMI BO NA NORMALNE CIE NIE STAĆ! ALE WYNOCHA Z TEGO FORUM!!!!!!!
            • hki Re: WON HANYSIE BRUDNY STĄD!!!!!!! 06.11.03, 11:45
              Człowieku,zamknij sie
              • amoremio Re: WON HANYSIE BRUDNY STĄD!!!!!!! 06.11.03, 11:48
                HKI - dziekuje: 1) za wypowiedz 2) za obrone

pzdr!
                amoremio
                • hki Re: WON HANYSIE BRUDNY STĄD!!!!!!! 06.11.03, 11:52
                  Wiesz,nie lubię,jak idioci tworzą złą opinie o warszawiakch.
                  pzdr.
                • Gość: Warszawa [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 11:52
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • niech Re: WON HANYSIE BRUDNY STĄD!!!!!!! 06.11.03, 12:27
                    I dlatego mam propozycje dla hakai. Idz na forum slonzkie (poznasz je po
                    haldach - tam slonzocy skladuja swoje mozgi) - i glos swoje komunikacyjne
                    slowo. Pisz o samolotach, tramwajach, dorozkach, golebiach, zolwiach - o czym
                    chcesz. Pokaz naszym czarnym braciom jaki kwiat inteligencji wyrosl nam w
                    stolicy.
                    PS. I jedna malutka prosba - w zamian za dobra rade - nie wracaj.
                    • hki Re: WON HANYSIE BRUDNY STĄD!!!!!!! 06.11.03, 12:34
                      Samoloty,tramwaje gołebie sa obecne tez w Warszawie.a pisac będe tam gdzie będę
                      miał ochote.Przez takich jak Ty reszta kraju nie przepada za nami-do tego
                      dązysz?
                      P.S.zadne hakai tylko hki.
                      • Gość: ja [...] IP: *.acn.pl 06.11.03, 12:40
                        • niech Re: WON HANYSIE BRUDNY STĄD!!!!!!! 06.11.03, 12:44
                          Wydawalo mi sie, drogi(a) hakai, ze odpowiedz na pytanie o najtansze
                          polaczenie lotnicze miedzy sasiednimi ulicami Katovitz warto raczej umiescic
                          na forum "slonzk ueber alles" niz tu. Ale skoro ty wiesz lepiej...
                          PS. Jestem zbudowany. Jeszcze kilka twoich postow a na to forum beda zagladac
                          nawet Zulusi.
                          • hki Re: WON HANYSIE BRUDNY STĄD!!!!!!! 06.11.03, 12:48
                            Czy Ty nie potrafisz czytac i wysnuwać wniosków? Chciał sie człowiek dowiedziec
                            o tanie linie,zapytał, to nalezy mu odpowiedziec a nie ublizac. A co? Tylko
                            Warszawiacy na tym forum moga byc? Sądzę,ze Zulusi prezentuja wyzszy poziom od
                            Ciebie.
                            • niech Re: WON HANYSIE BRUDNY STĄD!!!!!!! 06.11.03, 12:52
                              To mozliwe. To co piszesz o Zulusach. Nie znam ani jednego wiec zdaje sie na
                              ciebie. Ciebie tez nie znam wiec cokolwiek napiszesz o swoim poziomie uznam za
                              bliskie prawdy. Nawet jesli bedzie to stalo w sprzecznosci z jakoscia twoich
                              wspanialych wpisow. Tak wiec nie staraj sie byc skromnym - takie inteligentne
                              posty mogl stworzyc tylko ET.
                              • hki Re: WON HANYSIE BRUDNY STĄD!!!!!!! 06.11.03, 12:59
                                a konkretniej? co masz mi do zarzucenia?
                                • Gość: Warszawa [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 13:05
                                • niech Re: WON HANYSIE BRUDNY STĄD!!!!!!! 06.11.03, 13:06
                                  Alez nic! Wrecz przeciwnie - chcialem ci podziekowac ze solidarnie ze mna
                                  rozwalasz watek zalozony przez slonzkiego idiote, ktory od co najmniej roku
                                  zasypuje forum W-wa postami o wyzszosci slonzkosci nad czymkolwiek (z
                                  wyjatkiem odchodow) oraz o krwiopijstwie warszawiakow zjadajacych tonami
                                  darmowy slonzki wyngiel. Tak trzymac!
                                  PS. Znawco ludzkosci, czy moglbys pokusic sie o porownanie mentalnych poziomow
                                  Zulusow i slonzokow?
                                  • hki Re: WON HANYSIE BRUDNY STĄD!!!!!!! 06.11.03, 13:09
                                    A propos burka,to nie wiem jak Tyale mieszkam od urodzenia w Warszawie.co do
                                    mieszkanców ląska-cos Ty taki wrazliwy? przeszkadza? nie czytaj i naucz sie
                                    kultury-przydaje sie czasami.
                                    • niech Re: WON HANYSIE BRUDNY STĄD!!!!!!! 06.11.03, 13:12
                                      Wspaniala rada - nie czytaj wiec moich postow. To przydaje sie czasami.
                              • amoremio Re: WON HANYSIE BRUDNY STĄD!!!!!!! 06.11.03, 13:12
                                minipsychogram niech`a :

1. socjologicznie =
                                przyklad arcynedznego czlowieka
                                (deficytow socjalnych, biedy emocjonalnej itp.)

2. 'marketingowo' =
                                marny multiplikator sympatii dla "ruchu" homoseksualistow

3. sanitarnie =
                                brud w butach, brud w majtkach, brud w glowie

Szanowni Warszawiacy:
                                Broncie sie i Waszego wizerunku ! Zwalczajcie tego robaczka !
                                Najlepiej, bo najlatwiej/najefektywniej - ignorancja/bojkotem.
                                • hki Re: WON HANYSIE BRUDNY STĄD!!!!!!! 06.11.03, 13:16
                                  Masz racje-szkoda czasu na niego.szczególnie ze wchodzi tezna inne wątki i nic
                                  nie wnosząc szerzy zamęt.
                                  • niech Re: WON HANYSIE BRUDNY STĄD!!!!!!! 06.11.03, 13:23
                                    No to podaj sobie raczke z amocostam i razem odlatujcie. Slonzk z wami.
                                    PS. Zulusi sie wstydza.
                                  • Gość: Filip Niech uskutecznia żałosny "onanizm słowny" IP: 212.160.211.* 06.11.03, 13:28
                                    Przynajmniej w tej dziedzinie staje mu zawsze... - JĘZYK!
                                    To frustrat - trzeba mu współczuć.
                                    • niech Re: Niech uskutecznia żałosny "onanizm słowny" 06.11.03, 14:13
                                      Strasznie ci jestem wdzieczny. Tobie i innym moim wirtualnym przyjaciolom.
                                      • Gość: Filip Re: Niech uskutecznia żałosny "onanizm słowny" IP: 212.160.211.* 06.11.03, 15:01
                                        Wdzięczny to możesz być temu ginekologowi, który nie pozwolił Cię wyskrobać
                                        chociaż stwierdził "nieodwracalne uszkodzenie kory mózgowej płodu". Była to jak
                                        widać niezbyt szczęśliwa decyzja.
                                        • niech Re: Niech uskutecznia żałosny "onanizm słowny" 06.11.03, 15:08
                                          Dobrze, jestem wiec wdzieczny tobie i jemu.
                                          PS. A tobie w dodatku zazdroszcze elokwencji i poczucia humoru. Nie ma to jak
                                          autopsja.
                                          • Gość: ja [...] IP: *.acn.pl 06.11.03, 15:27
                                            • niech Re: Niech uskutecznia żałosny 'onanizm słowny' 06.11.03, 15:32
                                              Fakt, moje wpisy z porownaniu z twoimi to same smieci.
                                              PS. A teraz zla wiadomosc. Zatkam sie kiedy bede chcial. I raczej nie masz na
                                              to wplywu.
                                              • Gość: ja Re: Niech uskutecznia żałosny 'onanizm słowny' IP: *.acn.pl 06.11.03, 15:33
                                                masz racje
                                                przepraszam
                                          • Gość: Filip Re: Niech uskutecznia żałosny "onanizm słowny" IP: 212.160.211.* 06.11.03, 15:39
                                            Tak lubisz być wdzięczny? Podnieca cię to?
                                            Co do poczucia humoru to się już go nie nauczysz, ale może opanujesz kiedyś
                                            trudną sztukę tolerowania wypowiedzi innych ludzi chociażby pochodzili od
                                            gorszej małpy...
                                            • niech Re: Niech uskutecznia żałosny "onanizm słowny" 06.11.03, 15:43
                                              Nie mam pojecia po co mieszasz do tego swoja rodzine?
                                              • Gość: Filip Re: Niech uskutecznia żałosny 'onanizm słowny' IP: 212.160.211.* 06.11.03, 15:45
                                                Prosili mnie o to.
                                                • Gość: Filip Niech, nie kradnij mi nicka tchórzu IP: 212.160.211.* 06.11.03, 15:55
                                                  Jak brakuje ci polotu to rób nagrobki a nie podszywaj się pod innych.
                                              • Gość: Filip Re: Niech uskutecznia żałosny "onanizm słowny" IP: 212.160.211.* 06.11.03, 15:52
                                                Fakt - pochodzenie od małpy to dla ciebie za duży zaszczyt. Na odległość czuć
                                                cię korytem i obierkami!
                                                • niech Re: Niech uskutecznia żałosny "onanizm słowny" 06.11.03, 15:56
                                                  Czego nie mozna oczywiscie powiedziec o twoich wpisach. Nie majacych tez nic
                                                  wspolnego ze wspomnianym przez ciebie "onanizmem slownym".
                                                  PS. Sam to wymysliles?
                                                  • Gość: ja [...] IP: *.acn.pl 06.11.03, 16:02
                                                  • niech Re: Niech uskutecznia żałosny 'onanizm słowny' 06.11.03, 16:06
                                                    Zalosne dupki, myslicie ze na tym forum jestescie tylko wy i ja?
                                                  • Gość: ja [...] IP: *.acn.pl 06.11.03, 16:32
                                                  • niech Re: Niech uskutecznia żałosny 'onanizm słowny' 06.11.03, 16:34
                                                    Ladnie to ujales. Tak poetycko. Masz talent.
                                                    PS. Nie tylko.
                                                  • Gość: ja [...] IP: *.acn.pl 06.11.03, 16:57
                                                  • niech Re: Niech uskutecznia żałosny 'onanizm słowny' 06.11.03, 17:04
                                                    Wyrabiasz sie. Z postu na post.
                                                  • amoremio [...] 06.11.03, 17:10
                                      • amoremio [...] 06.11.03, 17:17
                                        • Gość: to ja scusi signora...treno per Napoli? cos ci to mowi? IP: *.pool80181.interbusiness.it 19.11.03, 18:24
                                          ...usmiechnij sie...ja tez jestem z Warszawy z pokolenia na pokolenie i
                                          zareczam ci, ze osoba, ktora cie zaatakowala ma powazne problemy psychiczne
                                          najprawdopodobniej zwiazane z ciezkim dziecinstwem lub molestja seksualna
                                          subita..sa to niestety osoby, ktore doznaly wstrzasu psychicznego i nie leczone
                                          przejawiaja roznorodne formy agresji, ktorej niestety tobie przytrafilo sie byc
                                          ofiara...jest to sposob wyladowania napiecia i zlosci, ktorej przesadne formy
                                          prowadza az do zbrodni...totez na szczescie na Forum uniknie sie zadzgania ale
                                          niestety nie niezriownowazonych psychicznie...wydajesz sie osoba inteligentna
                                          totez nie ponizaj sie na odpowiedz na tak nedzne prowokacje...przepraszam, ze
                                          pozwolilam sobie na udzielenie rady...i na pewno w imieniu wiekszosci
                                          Warszawiakow....przykro mi i troche wstyd..no to usmiechnij sie jeszcze raz i..
                                          arrivederci amoremio..
                                          • amoremio Re: scusi signora...treno per Napoli? cos ci to m 20.11.03, 09:52
                                            Hallo TO JA.
                                            (Moment, momencik - byla taka, no,
                                            moment, aaa-mam: TOYA JACKSON ?)

Dzieki za dlugi list i tyle przemyslanych,
                                            madrych mysli. Masz 100%owo racje.

Musze przyznac, ze to medium internet oraz
                                            anonimowosc tego chaotycznego, niezobowiazujacego i szybkosiedezaktualijacego i
                                            niemoderowanego, a wiec chaotycznego Forum (dla wszystkich o wszystkim)
                                            animuje takte i mnie do szczegolnego rodzaju
                                            kreatywnosci i ekspresywnosci.

Tak, nieraz i ja daje sie pokusic emocja sytuacyjna
                                            i jestem wredny, jestem prowokacyjny i 'na-niby-chamem'.
                                            Czlowiek jest wprawdzie dobrze wychowany i swietnie wykszatlcony,
                                            a dotego kosmopolita. No, ale cos w nim siedzi i jest to czasami nalog,
                                            moze instynkt polowania i gonitwy (a moze nawet i sadyzmu etc.?),
                                            ktory prowadzi do niekonsekwentnosci co do wlasnego poziomu.

Brzmi to dziwnie, w moich niezrecznych sformulowaniach chyba tez smiesznie,
                                            ale cos w tym jest. My wszyscy sie tu chyba - wyzywamy. A dodatkowo u
                                            niektorych osob dochodzi chyba takze dyficyt komunikacyjno-socjalny
                                            w zyciu zawodowym i prywatnym (na co ja akurat nie cierpie).

Tak, homo sapiens - to tez tylko 'zwierze'.
                                            A tzw.poziom,edukacja itditp. chybya czesto (ale nie zawsze) nie maja
                                            w niektorych sytuacjach (np. tutaj) albo konstelacjach (np.wojna)
                                            duzo wspolnego z konkretnym zachowaniem. Mam nadzieje, ze
                                            u wiekszosci uczestnikow Forum przewaznie okresowo 'grany',
                                            albo lepiej: symulowany - zeby przezyc krotki "kick"
                                            w sensie "kopniecia kogos w tylek i ucieczki" (jak wprzedszkolu).

Nie pisze o wszystkich watkach i odpowiedziach
                                            i nie o wszystkich Forumowiczach. Ale mysle,
                                            ze dotyczy to przewazajaca wiekszosc - po prostu
                                            nuzy byc zawsze 'madrym,rozsadnym,dostojnym i przystojnym'
                                            i robi ucieche byc szasami wrednym i glupim.

Oczywiscie nieladnie, jesli na koszt innych
                                            (przyznaje: tez mi sie juz zdarzylo).

A teraz koncze, bo wystarczy.
                                            Inni hobby-psycholodzy/socjolodzy/moralisci
                                            zaraz sie tu zgosza i zaczna krytykowac/analizowac/polemizowac.

I kto wie, moze lepiej wiedza ?
                                            A napewno potrafia to zjawisko
                                            werbalnie lepiej wyrazic niz ja.

Uffff - over!

Uklony do piknej Italii !
                                            amoremio
                                            = dziecko z rodziny robotniczo-
                                            technicznointeligenckiej,
                                            z wieloma semestrami nauk
                                            humanistycznych i inych
                                            na koncie, hehe!

PS: A co do Warszawiakow - to tez (tylko) ludzie.
                                            Kochamy ich na Slonsku, bo 1) nieraz doslownie "musimy"
                                            2) kazdy potrzebuje jakiegos anty-idola/objektu (tez ciekawy fenomen).

• Gość: streap Re: scusi signora...treno per Napoli? cos ci to m IP: *.pool80117.interbusiness.it 20.11.03, 11:08
                                              ...treno per Napoli to jeszcze inna, poprzednia dyskusja o tanich liniach..ale
                                              to moze nie takie wazne...a moze wazne bo twoja krotka interwencja rozladowala
                                              pewien formalny ton no i...usmiechnelam sie...oczywiscie z pewnoscia jestes
                                              pewny siebie i tez charakterek..dopisuje...to mi sie bardzo podoba...no
                                              i..szpieguje cie we wszystkich wypowiedziach...ironicznych,
                                              inteligentnych,blyskotliwych...widzisz..znalazles twoja fun...ale nie
                                              bezkrytyczna bo n.p. temat Jacksona mnie nie interesuje...na Forum znalazlam
                                              sie przez przypadek bo jestem bezposrednio zainteresowana tanimi lotami...ale
                                              wiekszosc wypowiedzi jest troche nudna...dzieki tobie zostalam...moze to
                                              rekompensa za tanie latanie...no to ciao amoremio...
                                              • amoremio Re: scusi signora...treno per Napoli? cos ci to m 20.11.03, 11:59
                                                Wlasnie sie zaczerwienilem/zarumienilem/zawstydzilem.
                                                Bo juz dlugo mi nikt takich pieknych komplementow nie robil.

A jednoczesnie przestraszylem:
                                                Bo mam fana, pardon: fanke,
                                                ktora juz chyba wszystko o mnie wie
                                                - no przynajmniej o moich slabosciach i bledach :)

A ja o Tobie nic. To niesprawiedliwe.
                                                Moze sie troche przedstawisz ?

Albo, hihi, chcesz mnie podziwiac
                                                incognito, na odleglosc i 'jednokierunkowo'?
                                                (ze tak powiem 'peep-show', jesli rozumiesz)

Moze by tak jednak troche bardziej
                                                'bilateralnie/bidirektionalnie' ?
                                                Napisz cos, tu albo skrzynke.

Chyba Cie juz teraz lubie....... :)

Tak i tak - dzieki za mile slowa.

ciao!
                                                amoremio
                                                • Gość: streap Re: scusi signora...treno per Napoli? cos ci to m IP: *.pool80180.interbusiness.it 21.11.03, 11:51
                                                  ...byloby mi przykro juz wszystko o tobie wiedziec...to strasznie nudne...ja
                                                  lubie odkrywac piano..piano..bylam troche zajeta totez cie zaniedbalam...a
                                                  propo poniewaz na razie jeszcze nie istnieje twoj fun-club i jestem jedyna
                                                  niech przynajmniej ci sie nie przewroci w glowie...bo ja tez jestem taki maly
                                                  diabelek..raz poglaszcze a moge tez dac...klapsa..no to a presto..amoremio
                                            • Gość: tojastreap Re: scusi signora...treno per Napoli? cos ci to m IP: *.pool80117.interbusiness.it 20.11.03, 11:20
                                              ...to znowu ja..streap i To ja to wlasnie ta sama osoba czyli ja...
    • amoremio UPRZEJMIE INFORMUJE, ZE ....... 14.11.03, 13:12

www1.gazeta.pl/katowice/1,35019,1775339.html

• niech Re: UPRZEJMIE INFORMUJE, ZE ....... 14.11.03, 13:36
        Umiesz zlamasie czytac? Z Katowic. KATOWIC. Mowi ci to cos?
        • amoremio Re: UPRZEJMIE INFORMUJE, ZE ....... 14.11.03, 13:39
          Kompanio - spiewaj! :

"Nieeee plaaaaaaacz,
          dziewczynoooooooooooooooo
          maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
          bo..........."
        • filip9 Re: UPRZEJMIE INFORMUJE, ZE ....... 14.11.03, 13:46
          Katowice? Szosa katowicka? tam "pracujesz" Słonko? W takim razie już lecę!
          PS A wymył(aś/eś) się pod pachami?
    • amoremio To whom it may concern : 20.11.03, 10:06

www1.gazeta.pl/katowice/1,35019,1785393.html
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=59&w=9194390&GazetaWyborczaWWW2=P7yDtG2J267ZvymM4GthD1Avre1yn041nEmrKvwJG3hJqR
      zqK5Qv|1202397190231733284/-1407973903/6/8083/8083/7002/7002/8083/-1

• Gość: ja Re: To whom it may concern : IP: *.pool80117.interbusiness.it 20.11.03, 10:48
        ...wyjasnienie dla mniej inteligentnych..bo malo rozumie...
    • Gość: AIR Re: Pytanie o TANIE latanie : IP: 5.5R1D* / *.statoil.com 21.11.03, 12:16
      Juz mozna kupowac bilety do Londynu za 355 zl, do Gdanska i Wroclawia za 149 zl
      z wszystkimi oplatami - loty od 08.12.2003!!!
      www.airpolonia.com
      • Gość: klaus Re: Pytanie o TANIE latanie : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 13:58
        149zybli do gdańska??? no to PKP dostanie po dupie, czeka nas fala kolejnych
        protestów i mordobicia przed URM. Ciekawe czy kolejorze też są tacy twardzi
        jak bracia górnicy.
    • Gość: to ja Re: Pytanie o TANIE latanie : IP: *.pool80117.interbusiness.it 24.11.03, 15:57
      ...czyzby interwencja poskutkowala??...gdzie sa NIECH i GOSC...moze juz sie
      lecza...no tak..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka