qltur 26.01.09, 23:38 Bardzo fajna klimatyczna knajpak ,ciężko mi coś konkretnego polecić , bo zawsze czego nie zamówie to zawsze smakuje ;) Bardzo Miła obsługa.Ciekawostką jest ,iż mają dwa gatunki lanego Tuchera . To piwko wymiata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uważny Re: Restauracja Kwintesencja IP: 198.178.236.* 27.01.09, 13:00 jedzonko miodzio, obsługa super, wszystko super, no po prostu orgazm, a kucharz to Paganini patelni...... Rany, jak długo jeszcze muszę czytać taki spam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klik-klik Re: Restauracja Kwintesencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 19:22 Rozumiem,że zgodnie ze starą świecką tradycją tylko negatywne posty są mile widziane: "ten lokal to jedna wielka kicha, prusaki zasuwają po ścianach, smród, a szef to straszny cham...". Bosze, jak ktoś chce coś milego napisać, to od razu spam!!! Co za k...stwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qltur Re: Restauracja Kwintesencja IP: *.mgsp.pl 27.01.09, 23:10 Pan "uważny" napisał:jedzonko miodzio, obsługa super, wszystko super, no po prostu orgazm, a kucharz to Paganini patelni...... Rany, jak długo jeszcze muszę czytać taki spam..... Koleżko przyjdż zamów coś zjedz ,napij się porządnego browca-bo właśnie takie jest w Kwintesencji ,a nie pieprzysz głupoty ,że spam- O.K. Jak nie będzie Ci smakowało to to napisz tylko bądż obiektywny. W Kwintesencji bywam często i tylko jako zadowolony KLIENT. Zapraszam Racławicka zaraz za Zwirki i Wigury jak będe to podam jaki tam jest numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Restauracja Kwintesencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 01:31 zalosna reklama napisana przez kogos, kto uzywa okreslenia "browiec".... dresiarz sie dorwal do komputera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek68 Re: Restauracja Kwintesencja IP: *.mgsp.pl 30.01.09, 23:37 Byłem, jadłem i piłem ,jak dla mnie bardzo przyjemna restauracja, obsługa miła ,jedzenie dobre w przystępnej cenie(lunch + dobre espresso za 20złotych) ,piwo faktycznie jest bawarskie ,nie piłem (pora lunchu) więc nie będe się wypowidał. Generalnie na plus ,na pewno to nie była moja ostatnia wizyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Restauracja Kwintesencja IP: *.ntlworld.ie 31.01.09, 13:13 Tylko widzisz po twoim IP widac, ze jestes "qlturem" z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odwiedzająca Re: Restauracja Kwintesencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 22:17 Witam, sami panowie się sprzeczają, powiem tak też tam byłam i piwko piłam. Zajżę tam jeszcze.Spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
merkury16 Re: Restauracja Kwintesencja 26.03.09, 12:09 zajrzyj najpierw do słownika ortograficznego. Odpowiedz Link Zgłoś