hrabia_piotr 30.01.09, 11:11 "Estetyczna czerwona wiata..." www.ztm.waw.pl/gorczewska.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Ciąg dalszy propagandy sukcesu na ztm.waw.pl 30.01.09, 12:06 Ja proponuję zobaczyć, jak wygląda wiata (a raczej jej szkielet) na przystanku BEŁDAN 03. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: Ciąg dalszy propagandy sukcesu na ztm.waw.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.09, 13:53 A na Parowcowej nie ma żadnej wiaty i jakoś żyjemy. Co tam deszcze i wichury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gecko Re: Ciąg dalszy propagandy sukcesu na ztm.waw.pl IP: *.multimo.gtsenergis.pl 30.01.09, 15:52 To są jakieś jaja. Zauważ, że to nie jest propaganda sukcesu. To jest propaganda sukcesu mimo niesamowicie-niesprzyjających-okoliczności: "Choć stojąca tam do niedawna wiata była w bardzo złym stanie, nie można było nic z nią zrobić. Należała bowiem do prywatnego właściciela - pobliskiego centrum handlowego Tesco. Ustawiona została wiele lat temu, w trakcie poszerzania ulicy. Inwestor zapomniał dopełnić formalności i nie przekazał jej we władanie ZTM. Potem przestał się nią interesować. Wiata niszczała, a ZTM nie mógł jej ani wyremontować ani usunąć". Łzy płyną ciurkiem. Wiata tak niszczała od lat a on nie mógł jej pomóc. Biedaczyna. Podpowiem. Wystarczyło zadzwonić do Tesco i zapytać się, czy można zdemontować ich zdemolowaną wiatę. Tylko że przystanek Klemensiewicza 02 to de facto przystanek dla wysiadających. Wszystkie autobusy prócz jednego zatrzymujące się na tym przystanku kończą swoje trasy raptem przystanek dalej, na pętli Os. Górczewska (jedynie 154 jeździ na Stare Bemowo, ale założę się że mieszkańcy Starego Bemowa wolą robić zakupy w Carrefourze na Nowym Bemowie, bo tam jeżdżą/jeździły im aż cztery autobusy: 105, 122, 220, 406). Biedny ZTM tak nie mógł pomóc wiacie. Z której nikt nie jeździ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gecko Ciąg dalszy propagandy sukcesu, postscriptum IP: *.multimo.gtsenergis.pl 30.01.09, 15:56 PS. WIEM, że stamtąd nikt nie jeździ. Mieszkałem naprzeciwko tego przystanka 25 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
nescafe.classic Re: Ciąg dalszy propagandy sukcesu, postscriptum 05.02.09, 17:50 ja 27 i jeżdżę widać ja i te parę osób z którymi stoimy rano na przystanku jestesmy nikim według twojej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
nescafe.classic Re: Ciąg dalszy propagandy sukcesu, postscriptum 05.02.09, 17:53 płacimy sporo kasy za bilety to niech kurcze nie pada nam na dlowy i gucio mnie obchodzi czy to na klemensiewicza czy na pipidówek dolny ... przystanek to przystanek i jeśli nie ma przeciwko temu przeciwwskazań technicznych to wiata powinna być Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Ciąg dalszy propagandy sukcesu na ztm.waw.pl 05.02.09, 18:17 Czekam na newsy o ujednoliceniu koloru bielizny motorowych. Odpowiedz Link Zgłoś
nescafe.classic Re: Ciąg dalszy propagandy sukcesu na ztm.waw.pl 05.02.09, 18:19 myśl przekazana przez Ciebie jest bardzo zawiła Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: Ciąg dalszy propagandy sukcesu na ztm.waw.pl 06.02.09, 10:56 sibeliuss napisał: > Czekam na newsy o ujednoliceniu koloru bielizny motorowych. Chodzi Ci o te ręczniki, które mieli wieszać na mokro w kabinach w charakterze "klymatyzacji"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia ROTFL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 09:06 Brakuje tylko entuzjastycznych wypowiedzi pasażerów w stylu "Pani Genowefa jest urzeczona nową wiatą, której kolor pasuje jej do szminki". Boże. Odpowiedz Link Zgłoś