panna.zuzanna 22.11.03, 14:48 I porywa mnie entuzjazm naszych czasów po rządami tego pięknego mężczyzny !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Touluse~Lautrec Re: A mnie podnieca Lech Kaczyński ! IP: *.chello.pl 22.11.03, 14:58 panna.zuzanna napisała: > I porywa mnie entuzjazm naszych czasów po rządami tego pięknego mężczyzny !!! Albo wezwij lekarza, albo zmień wibrator. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.zuzanna Re: A mnie podnieca Lech Kaczyński ! 23.11.03, 12:56 Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a): > panna.zuzanna napisała: > > > I porywa mnie entuzjazm naszych czasów po rządami tego pięknego mężczyzny > !!! > > Albo wezwij lekarza, albo zmień wibrator. Mam wibrator w sam raz ! A Lesia kocham gorącą namietnom miłościom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktywista ZMS Re: A mnie podnieca Lech Kaczyński ! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.11.03, 13:11 kup se pani w sex-shopie plastikowego,upiornego gremlinsa,będzie co noc przypominal panience o miłościwe panującym nam Prezydencie i o obowiązkach z tym związanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony kibic Re: A mnie podnieca Lech Kaczyński ! IP: 80.51.243.* 23.11.03, 13:11 chyba za to, ze przygarnal Twojego wyglodzonego kota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Re: A mnie podnieca Lech Kaczyński ! IP: *.chello.pl 23.11.03, 19:31 A ile on w końcu wzrostu ? 1,54 m czy 1,57 m ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: A mnie podnieca Lech Kaczyński ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 22:02 105 kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigz Re: A mnie podnieca Lech Kaczyński ! 23.11.03, 22:07 > A ile on w końcu .. ? 1,54 m czy 1,57 m ? < To już złośliwość ! Jak się spręży to aż 15,9 cm Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Re: A mnie podnieca Lech Kaczyński ! 24.11.03, 05:42 zbigz napisał: > > A ile on w końcu .. ? > 1,54 m czy 1,57 m ? < > > To już złośliwość ! > Jak się spręży to aż 15,9 cm Chyba we wzwodzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubogacony Re: A mnie podnieca Lech Kaczyński ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 09:11 etos.solidarnosci napisała: > zbigz napisał: > > > > A ile on w końcu .. ? > > 1,54 m czy 1,57 m ? < > > > > To już złośliwość ! > > Jak się spręży to aż 15,9 cm > Chyba we wzwodzie ? Ale w mm ! Odpowiedz Link Zgłoś
zbigz Re: A mnie podnieca Lech Kaczyński ! 24.11.03, 14:23 Na pewno nie w calach ! /Jak mówi ta pani co widziała go z bliska./ No właśnie. Może niech panie się wypowiedzą, bez pośredników. Śmiało, tu nie robią zdjęć, pełna dyskrecja. Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Re: A mnie podnieca Lech Kaczyński ! 06.12.03, 20:20 zbigz napisał: > Na pewno nie w calach ! > /Jak mówi ta pani co widziała go z bliska./ > No właśnie. Może niech panie się wypowiedzą, bez pośredników. > Śmiało, tu nie robią zdjęć, pełna dyskrecja. Bo to piękny i zasłurzony mężczyzna ! Odpowiedz Link Zgłoś