Dodaj do ulubionych

dobra pizzeria Bielany

IP: *.subscribers.sferia.net 10.03.09, 19:47
Witam,
Czy ktoś może polecić mi dobrą pizzerie na Bielanach ,
przprowadziłam się właśnie w okolice metra Stare Bielany a że
smakoszem pizzy jestem to pytam ;)
Z góry dziękuję za odpowiedzi
O.
Obserwuj wątek
    • Gość: z Żoliborza Re: dobra pizzeria Bielany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 00:22
      Na Bielanach jeszcze dobra pizza mi się nie trafiła. Ja radzę podjechać na
      Żoliborz, na ul.Potocką. Masz tam dwie b. dobre pizzerie:
      -"Pizzeria na Potockiej", ul.Potocka 21 (niedaleko skrzyżowania z Mickiewicza)
      pizzeriapotocka21.prv.pl/
      (strona chyba ostatnio coś nie działa)
      -"Parma", Potocka 1 (w budynku pływalni; pomiędzy Mickiewicza, a Gwiaździstą)
      www.pizzeriaparma.pl/

Makarony i sałatki w obydwu lokalach również polecam.
      • iciam Re: dobra pizzeria Bielany 12.03.09, 10:57
        Witam,
        Zgadzam sie calkowicie z opinia na temat Pizzerii na Potockiej. Pizza smaczna i
        niedroga. Maja takze smaczne makarony.
      • Gość: OOOOOOK Re: dobra pizzeria Bielany IP: *.subscribers.sferia.net 14.03.09, 09:49
        Dziekuje bardzo za odpowiedzi ;) Dzis przetestuje jedna z nich!
        Pozdrawiam
    • Gość: As Re: dobra pizzeria Bielany IP: *.stansat.pl 02.10.09, 13:17
      Primavera na Reymonta. Niedrogo i dobre nie tylko pizze. Całkiem dobre opinie na
      www.poliszcity.pl/warszawa/view.php?what=89

-----------------------------------------------------------------------
      www.poliszcity.pl
      • Gość: Bielanyteam Re: dobra pizzeria Bielany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 09:41
        Rudnickiego - Da Grasso, polecam gorąco !
        • Gość: plastek Re: dobra pizzeria Bielany IP: *.centertel.pl 27.01.10, 15:26
          kolego proponuje, w końcu odwiedż prawdziwą pizzerie.W Da grasso,podaja gnioty
          ,a nie pizze!!!!!!!
    • marghe_72 Re: dobra pizzeria Bielany 18.05.13, 00:34
      Da Aldo na Mickiewicza.
      Na da Grasso spuśćmy zasłonę milczenia.
    • Gość: m Re: dobra pizzeria Bielany IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 00:37
      laverona.pl/ polecam
      • Gość: Mamagnoma Re: dobra pizzeria Bielany IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.13, 08:16
        Trzymac sie z daleka od Pepperoni przy Krasinskiego, bylam dwa razy, ale juz wiecej nie wroce. Pizza obrzydliwa!
        • Gość: Mamagnoma Re: dobra pizzeria Bielany IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.13, 08:17
          I tez polecam Aldo przy pl Iwalidow. Chociaz nie jest tam tanio.
    • Gość: yogibaboo Re: dobra pizzeria Bielany IP: *.play-internet.pl 20.03.14, 01:46
      Dla mnie nie ma znaczenia w której części miasta jest dobra................jeżeli jest dobra,to jadę nawet przez całe miasto.A ostatnio jadłem rewelacyjną na Chmielnej,nie pamiętam nazwy,ale jakoś 50 metrów od kina Atlantic,zaraz przy kebabie POLECAM ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka