Dodaj do ulubionych

Pierwszy w Polsce Strabucks na Nowym Świecie

• Gość: nietykalny W pięknej perle gnój i smród - AmRest IP: *.18.25.213.easy-com.pl 13.09.10, 15:52
      Z siecią AmRest miałem do czynienia dwukrotnie, chcąc się tam zatrudnić.
      Pierwszy raz w KFC na gdańskim PKP. Cała procedura przyjęcia trwała sporo, ponad 2 tygodnie, ale ostatecznie z kompletem dokumentów stawiłem się na miejscu i od zastępcy kierownika usłyszałem, że nie może mnie zatrudnić, ze względu na to, że nie ma dla mnie miejsca(chociaż przeszedłem pozytywnie rozmowę rekrutacyjną i nawet sfinansowali mi badania).
      Drugi i ostatni raz, styczność z siecią AmRest w sprawie zatrudnienia miałem w Lesznie, w McDonalds. Po przejściu pozytywnie rozmowy rekrutacyjnej, zostałem zaproszony na dzień próbny do pracy na wtorek, ale miałem wcześniej, w poniedziałek zadzwonić, celem upewnienia się.
      No, więc dzwonię w poniedziałek i proszę -> na czwartek jednak muszą przełożyć, bo a to kogoś nie ma, a to coś tam innego.
      Od tamtej pory sieć AmRest omijam z daleka - i jako potencjalny pracownik i jako klient.
      Dezorganizacja, bałagan, chaos - jeśli chodzi o procedurę administracyjną. A ogólnie to w pięknej perle(bo niby wszystko cudowne, kolorowe, takie uśmiechnięte) znajduje się gnój i smród.
      • Gość: kiki Re: W pięknej perle gnój i smród - AmRest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 16:46
        Nie myl McDonald's z Amrestem to zupełnie inna firma
    • Gość: Ja tam Lubię SB Ja Lubię StarB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 21:33
      Ja idąc do szkoły często wstępuję do StarB po gorącą kawę czy czekoladę.
      Po szkole częst wstępuję tam odrobić lekcje czy pouczyć się do testu. Miłe wnętrze,cool obsługa.
      Ja polecam.
    • ferris.b Pierwszy w Polsce Starbucks na Nowym Świecie 09.11.10, 18:08
      Serwis Coffee Hell i kawiarnie Starbucks oglosily wielki konkurs dla milosnikow kawy! Szczegoly znajdziecie tutaj. Polecam!

www.coffeehell.pl/wiadomosci/show/id/45/Rozdajemy_prezenty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka