Gość: nietykalny W pięknej perle gnój i smród - AmRest IP: *.18.25.213.easy-com.pl 13.09.10, 15:52 Z siecią AmRest miałem do czynienia dwukrotnie, chcąc się tam zatrudnić. Pierwszy raz w KFC na gdańskim PKP. Cała procedura przyjęcia trwała sporo, ponad 2 tygodnie, ale ostatecznie z kompletem dokumentów stawiłem się na miejscu i od zastępcy kierownika usłyszałem, że nie może mnie zatrudnić, ze względu na to, że nie ma dla mnie miejsca(chociaż przeszedłem pozytywnie rozmowę rekrutacyjną i nawet sfinansowali mi badania). Drugi i ostatni raz, styczność z siecią AmRest w sprawie zatrudnienia miałem w Lesznie, w McDonalds. Po przejściu pozytywnie rozmowy rekrutacyjnej, zostałem zaproszony na dzień próbny do pracy na wtorek, ale miałem wcześniej, w poniedziałek zadzwonić, celem upewnienia się. No, więc dzwonię w poniedziałek i proszę -> na czwartek jednak muszą przełożyć, bo a to kogoś nie ma, a to coś tam innego. Od tamtej pory sieć AmRest omijam z daleka - i jako potencjalny pracownik i jako klient. Dezorganizacja, bałagan, chaos - jeśli chodzi o procedurę administracyjną. A ogólnie to w pięknej perle(bo niby wszystko cudowne, kolorowe, takie uśmiechnięte) znajduje się gnój i smród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: W pięknej perle gnój i smród - AmRest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 16:46 Nie myl McDonald's z Amrestem to zupełnie inna firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja tam Lubię SB Ja Lubię StarB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 21:33 Ja idąc do szkoły często wstępuję do StarB po gorącą kawę czy czekoladę. Po szkole częst wstępuję tam odrobić lekcje czy pouczyć się do testu. Miłe wnętrze,cool obsługa. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ferris.b Pierwszy w Polsce Starbucks na Nowym Świecie 09.11.10, 18:08 Serwis Coffee Hell i kawiarnie Starbucks oglosily wielki konkurs dla milosnikow kawy! Szczegoly znajdziecie tutaj. Polecam! www.coffeehell.pl/wiadomosci/show/id/45/Rozdajemy_prezenty Odpowiedz Link Zgłoś