extrafresh 10.04.09, 11:20 Płyńcie z Wisłą pisuardesy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obywatelx5 to "mała dziewczynka" wraca do parlamentu EU 10.04.09, 12:13 bożesz ty mój www.tvn24.pl/12690,1594971,0,1,kolejnych-400-zolnierzy-poleci-do-afganistanu,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Partia, to moja matka, a Lenin, to mój ojciec 10.04.09, 16:29 "PiS to moja partia matka" - Poncyliusz radosnym krokiem wstąpił na drogę leninizmu. Towarzysz Gierek odwiedził kiedyś Breżniewa. Razem odwiedzają radziecką szkołę. Pytają dzieciaka: - Kto jest twoją matką? - Partia! - Kto jest twoim ojcem? - Breżniew! - Kim chcesz zostać? - Kosmonautą! Potem rewizyta, odwiedzają polską szkołę: - Kto jest twoją matką? - Partia! - Kto jest twoim ojcem? - Tow. Gierek! - Kim chcesz zostać? - Sierotą! Czego też życzymy posłowi Poncyliuszowi (tyle, że on ma dwóch bliźniaczych ojców, to z ich związku biologiczno-rodzinno-politycznego zrodził się Poseł Poncyliusz). www.skubi.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Warszawski PiS szturmuje Euro Parlament 10.04.09, 12:18 Krzyżyk na drogę. W Warszawie nie macie szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakty i akty Jakubiak to pasuje na inną listę była w Unii IP: *.chello.pl 10.04.09, 12:52 Demokratycznej i w Unii Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 Warszawski PiS szturmuje Kozia Wolke 10.04.09, 12:53 Poslanka Jakubiak z PiS, okresla Siebie jako kobiete bez zadnej wartosci.To prawda?. A.Mularczyk, gnida ktora probowala, razem z J.Kaczynskim oraz IPN, Znieslawic Sedziow TK, podsuwajac nie pelne papiery. Takie same chamstwo jak J.Kaczynski. P. Poncyljus, Zniszczyl przemysl weglowy, a teraz probuje zwalic wlasne bledy na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_1 Warszawski PiS szturmuje Euro Parlament 10.04.09, 12:53 Ja bym z chęcią zagłosował na Pana PREMIERA Jarosława Kaczyńskiego. On bzłby swietnym EURO-OSŁEM. Oddawanie głosu na Mularczyka czy Kami} skiego jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Warszawski PiS szturmuje Euro Parlament 10.04.09, 13:17 I po wybraniu mniej by bruździł na własnym podwórku, za to dokumentnie by nas ośmieszał w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Warszawski PiS szturmuje Euro Parlament 10.04.09, 14:27 Jeżeli Mularczyk jest posłem, który według prezesa ma spodobać się inteligencji prawniczej, to znaczy, że sytuacja personalna PiS jest jeszcze gorsza, niż można było podejrzewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Re: Warszawski PiS szturmuje Euro Parlament IP: *.adsl.alicedsl.de 10.04.09, 14:32 Dokladnie to samo pomyslalem. PIS nie ma szans wsrod inteligencji. Moze conajwyzej wygrac wsrod drobnomieszczanstwa i lumpenproletariatu. Tam gdzie te grupy sa wieksze (sciana wschodnia) tam pis jest mocny. W Warszawie PIS nie ma szans, tak samo jak w Krakowie,Poznaniu, trojmiescie i slasku. Wybranie przez warszawiakow Lecha Kacyznskiego na prezydenta bylo bledem, ktorego im nie wybacze, ale ktorego tez nie powtorza.. Odpowiedz Link Zgłoś
rm429 Warszawski PiS szturmuje Euro Parlament 10.04.09, 15:12 Jeśli Kaminski jest rasowym politykiem to moj kundel jest championem. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Warszawski PiS szturmuje Euro Parlament 10.04.09, 15:30 Wygra Jakubiak bo ma prezencję bezdomnej z Dworca Centralnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warsiawiak chłopka ze wsi , kandydatką w stolicy ! IP: *.chello.pl 10.04.09, 17:42 Kacznik doprawdy przesadza . Dlaczego Jakóbiak nie startuje w Pcimiu tylko w Warszawie ? Z mułem mułlarczykiem z Zadupia Dolnego ? Czy nie lepszy byłyby ich kumpel z Warszawy , znajomy menel spod budki z piwem przy ul. Lisa Kuli ?! Odpowiedz Link Zgłoś
tapry Warszawski PiS szturmuje Euro Parlament 10.04.09, 18:09 Doradcy PiS-u to ignoranci.Nie czują społeczeństwa.Ale to dobrze.W tych wyborach jeszcze trochę ugracie.W następnych będziecie trupem.Kogo do głosowania na siebie zdopinguje Pan Mularczyk bądź Pani Jakubiak.Poza rodziną i znajomymi?Totalna kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
rm429 Warszawski PiS szturmuje Euro Parlament 10.04.09, 21:12 Przy takich kandydatach glosowanie na PiS bedzie dla Warszawiaków testem rozsądku i wierzę, że nie okażą się głupolami. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Ludzie!, muł Mularczyk chce w naszym imieniu do UE 10.04.09, 21:18 ten śmieć nie zna granic umiaru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Ludzie!, muł Mularczyk chce w naszym imieniu IP: *.chello.pl 07.05.09, 08:36 gorsza jest Jakubiak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Warszawski PiS szturmuje Euro Parlament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 13:16 Dla takiej kasy ci euroentuzjaści zeżarli by własne gó.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniela. Warszawski PiS szturmuje Euro Parlament IP: *.direct-adsl.nl 28.04.09, 17:57 Sorki ale jestem oburzona.......Nasi parlamentarzysci zachowuja sie jak :przedszkolaki:Jak nie dasz cukierka to nie bede sie z Toba bawic. A przeciez chodzi o nasz ukochany Kraj.Musza podac sobie rece i robic to co dobre dla kraju.Klocic sie to tylko prywatnie.Napisalabym wiecej ale szkoda mego zdrowia.Zrozpaczona Daniela. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Jakubiak 07.05.09, 01:41 Wiedziałem, że będę głosował na PiS (do Po zniechęca mnie Kutz a reszta mojego wytłumaczenia czemu na PIS tutaj: www.wiadomosci24.pl/artykul/chyba_jednak_zaglosuje_na_pis_95536.html ). Kamiński do niedawna był jedynym znanym mi kandydatem z listy PiS. Nie do końca mi się on podobał ale byłem gotów na niego głosować. Ale Jakubiak to dla mnie lepszy kandydat. Coś czuję, że ona dostanie mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sibeliuss głos na sołtysową z Popowa? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.09, 07:05 a to una jeszcze nie w SD u swojaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanux Warszawski PiS szturmuje Euro Parlament IP: 94.232.217.* 31.05.09, 12:16 Wszyscy Ci kandydujący do europarlamentu, powinni płynie posługiwać sie językiem angielskim i miedz dobrą wiedze polityczną, oraz dobrym patriotą polski. Brak znajomosci języka angielskiego - to taki poseł językiem polskim tam w Brukseli może sobie tylko dupe podetrzec. Same tłumaczenia na j. angielski w czasie debat w Brukseli są ignorowane, przekręcane a nawet wysmiewane i dochodzi do złych zapisów, czego nasi deputowani (nie znając języka angielskiego) nie są w stanie sprawdzic tresci zapisów. Koń też potrafi kiwać głową i nawet "OK" zakwiczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EUROpejczyk Okaże się, kto miana warszawiaka godzien IP: *.acn.waw.pl 04.06.09, 01:27 Kto jest mieszczuchem a kto mentalnym prowincjuszem i należy mu się bilet na pociąg osobowy gdzieś pod Białystok, bo tam głosuje się na pis. Tu jest Warszawa, Paryż Północy i na hołotę głosować nie przystaje. Odpowiedz Link Zgłoś