Gość: Grzechu Re: Cyniczny usmieszek Millera IP: 193.178.143.* 26.01.02, 18:07 i siwy wlos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirus Re: Cyniczny usmieszek Millera IP: 195.116.48.* 26.01.02, 19:31 to i tak lepsze od wiecznie uśmiechniętej buźki Buzka i człowieka z półdupkiem na twarzy - pięknego maryjana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Cyniczny usmieszek Millera IP: 193.178.143.* 26.01.02, 19:33 i wiedzialem, ze gora dwa wpisy i zaraz pojawia sie szpile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Cyniczny usmieszek Millera IP: 10.100.4.* 27.01.02, 03:43 Gość portalu: Grzechu napisał(a): > i wiedzialem, ze gora dwa wpisy i zaraz pojawia sie szpile A do czego zaliczyć Twój post? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Cyniczny usmieszek Millera IP: 199.71.64.* 26.01.02, 20:29 Cyniczny usmieszek i ta jego prostacka morda .Jest bezsilny postawiny pod sciana .Nic nie zrobi i nic nie jest w stanie zrobic .Skonczy na smietniku polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Cyniczny usmieszek Millera IP: *.gazeta.pl 26.01.02, 21:17 Gość portalu: Janek napisał(a): > Cyniczny usmieszek i ta jego prostacka morda .Jest bezsilny postawiny pod scian > a .Nic nie zrobi i nic nie jest w > stanie zrobic .Skonczy na smietniku polityki. Nie skończy na śmietniku polityki - to szprytny lisek A jeśli chodzi o uśmiech to faktycznie nie znika z jego ust i to nawet w zupełnie nieodpowiednich sytuacjach- cóz taka twarz Odpowiedz Link Zgłoś
oscypek_swietokszyski Re: Dla mnie Tober jest cool 26.01.02, 22:54 A dla mnie to zwykły karierowicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Dla mnie Tober jest cool IP: 193.178.143.* 26.01.02, 23:06 moze on i fajny jest, ale ja chyba mam wieksze pojecie o PR, choc w zyciu sie o tym nie uczylem Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Dla mnie Tober jest cool 26.01.02, 23:07 i o to wlasnie chodzi - fajniutki taki a pustak az milo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkj Re: Dla mnie Tober jest cool IP: *.icpnet.pl 27.01.02, 04:17 Miller jest i był komuszkiem,to stąd się bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warsboy Sld IP: 10.128.134.* 27.01.02, 18:59 Dajcie wy w końcu spokój temu SLD i Milerowi. Prawica (czytaj AWS) już pokazała co potrafi, nakradli się, co niektórzy powyjeżdżali za granicę, mają grube tyłki i śmieją się ze wszystkiego i wszystkich dookoła. Pewnie że będzie ciężko zrobić coś dobrego dla tego kraju, skoro buzek wszystko rozpier..lił.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: Sld 27.01.02, 19:09 Gość portalu: warsboy napisał(a): > Dajcie wy w końcu spokój temu SLD i Milerowi. Prawica (czytaj AWS) już pokazała > > co potrafi, nakradli się, co niektórzy powyjeżdżali za granicę, mają grube > tyłki i śmieją się ze wszystkiego i wszystkich dookoła. Pewnie że będzie ciężko > > zrobić coś dobrego dla tego kraju, skoro buzek wszystko rozpier..lił.Pozdrawiam > . mam dziwne wrażenie, że to samo będziemy mogli powiedzieć po zakończonej kadencji SLD, zmieniając tylko skróty i nazwiska, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: AWS to nie prawica - idzie dalej IP: 10.101.1.* 27.01.02, 19:43 Gość portalu: Q napisał(a): > AWS=SLD No, no Panie Q. Wyjatkowy poziom edukacji. Może zdradzisz miejsce swojej wyjatkowej alma mater? Odpowiedz Link Zgłoś
arktur Re: AWS to nie prawica 28.01.02, 00:09 Gość portalu: Q napisał(a): > AWS=SLD nie, AWS miał bardziej socjalistyczny program... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: AWS to nie prawica IP: 10.101.1.* 28.01.02, 10:02 arktur napisał(a): > ...AWS miał bardziej socjalistyczny program... Oczywiście życzeniowy, bo kto to wszystko zrobił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Miller i spółka (z ograniczoną odpowiedzialnością) 28.01.02, 17:38 Miller to dupek który działał w KC PZPR, zresztą tak samo jak cała masa ludu z SLD. Największy błąd zrobił Mazowiecki wyrażając zgodę na to, aby komuniści mogli po '89 zasiadać w sejmie. AWS to też skorumpowani do cna ludzie. Komuniści NIC nie zrobią, bo nie potrafią, albo będą zalani. Szkoda, że Borowski należy do klanu złodzieji SLD - bo to mądry i inteligentny człowiek. Lepper? Może i prostak, demagog, nic nie umie zrobić ale mówi całą prawdę (no możę wyłączając tę akcję z krowami i wąglikiem), np. skąd Piskorski ma ok miliona dolarów??? Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oko IP: 10.103.4.* 28.01.02, 17:42 No cóż. Każdy widzi to, co chce widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś