Dodaj do ulubionych

Cyniczny usmieszek Millera

IP: 199.71.64.* 26.01.02, 17:55
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzechu Re: Cyniczny usmieszek Millera IP: 193.178.143.* 26.01.02, 18:07
      i siwy wlos
    • Gość: wirus Re: Cyniczny usmieszek Millera IP: 195.116.48.* 26.01.02, 19:31
      to i tak lepsze od wiecznie uśmiechniętej buźki Buzka i człowieka z półdupkiem
      na twarzy - pięknego maryjana
      • Gość: Grzechu Re: Cyniczny usmieszek Millera IP: 193.178.143.* 26.01.02, 19:33
        i wiedzialem, ze gora dwa wpisy i zaraz pojawia sie szpile
        • Gość: Ed Re: Cyniczny usmieszek Millera IP: 10.100.4.* 27.01.02, 03:43
          Gość portalu: Grzechu napisał(a):

> i wiedzialem, ze gora dwa wpisy i zaraz pojawia sie szpile

A do czego zaliczyć Twój post?

• Gość: Janek Re: Cyniczny usmieszek Millera IP: 199.71.64.* 26.01.02, 20:29
      Cyniczny usmieszek i ta jego prostacka morda .Jest bezsilny postawiny pod sciana .Nic nie zrobi i nic nie jest w
      stanie zrobic .Skonczy na smietniku polityki.
      • Gość: Jan Re: Cyniczny usmieszek Millera IP: *.gazeta.pl 26.01.02, 21:17
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Cyniczny usmieszek i ta jego prostacka morda .Jest bezsilny postawiny pod scian
        > a .Nic nie zrobi i nic nie jest w
        > stanie zrobic .Skonczy na smietniku polityki.

Nie skończy na śmietniku polityki - to szprytny lisek
        A jeśli chodzi o uśmiech to faktycznie nie znika z jego ust i to nawet w zupełnie
        nieodpowiednich sytuacjach- cóz taka twarz
    • qubacz Dla mnie Tober jest cool 26.01.02, 22:51
      Bo to fajny mlody wilczek.
      • oscypek_swietokszyski Re: Dla mnie Tober jest cool 26.01.02, 22:54
        A dla mnie to zwykły karierowicz!
        • Gość: Grzechu Re: Dla mnie Tober jest cool IP: 193.178.143.* 26.01.02, 23:06
          moze on i fajny jest, ale ja chyba mam wieksze pojecie o PR, choc w zyciu sie o
          tym nie uczylem
          • qubacz Re: Dla mnie Tober jest cool 26.01.02, 23:07
            i o to wlasnie chodzi - fajniutki taki a pustak az milo :)
            • Gość: lkj Re: Dla mnie Tober jest cool IP: *.icpnet.pl 27.01.02, 04:17
              Miller jest i był komuszkiem,to stąd się bierze.
              • arktur ? 27.01.02, 12:33
                tzn co i skad sie bierze???
                • Gość: warsboy Sld IP: 10.128.134.* 27.01.02, 18:59
                  Dajcie wy w końcu spokój temu SLD i Milerowi. Prawica (czytaj AWS) już pokazała
                  co potrafi, nakradli się, co niektórzy powyjeżdżali za granicę, mają grube
                  tyłki i śmieją się ze wszystkiego i wszystkich dookoła. Pewnie że będzie ciężko
                  zrobić coś dobrego dla tego kraju, skoro buzek wszystko rozpier..lił.Pozdrawiam.
                  • abc2001 Re: Sld 27.01.02, 19:09
                    Gość portalu: warsboy napisał(a):

> Dajcie wy w końcu spokój temu SLD i Milerowi. Prawica (czytaj AWS) już pokazała
                    >
                    > co potrafi, nakradli się, co niektórzy powyjeżdżali za granicę, mają grube
                    > tyłki i śmieją się ze wszystkiego i wszystkich dookoła. Pewnie że będzie ciężko
                    >
                    > zrobić coś dobrego dla tego kraju, skoro buzek wszystko rozpier..lił.Pozdrawiam
                    > .

mam dziwne wrażenie, że to samo będziemy mogli powiedzieć
                    po zakończonej kadencji SLD, zmieniając tylko skróty i nazwiska,
                    niestety...
                  • Gość: Q AWS to nie prawica IP: 193.0.110.* 27.01.02, 19:28
                    AWS=SLD
                    • Gość: Ed Re: AWS to nie prawica - idzie dalej IP: 10.101.1.* 27.01.02, 19:43
                      Gość portalu: Q napisał(a):

> AWS=SLD

No, no Panie Q. Wyjatkowy poziom edukacji. Może zdradzisz miejsce swojej
                      wyjatkowej alma mater?

• arktur Re: AWS to nie prawica 28.01.02, 00:09
                      Gość portalu: Q napisał(a):

> AWS=SLD

nie, AWS miał bardziej socjalistyczny program...
                      • Gość: Ed Re: AWS to nie prawica IP: 10.101.1.* 28.01.02, 10:02
                        arktur napisał(a):

> ...AWS miał bardziej socjalistyczny program...

Oczywiście życzeniowy, bo kto to wszystko zrobił :-)

• kriss.forum Miller i spółka (z ograniczoną odpowiedzialnością) 28.01.02, 17:38
                          Miller to dupek który działał w KC PZPR, zresztą tak samo jak cała masa ludu z
                          SLD. Największy błąd zrobił Mazowiecki wyrażając zgodę na to, aby komuniści
                          mogli po '89 zasiadać w sejmie. AWS to też skorumpowani do cna ludzie.
                          Komuniści NIC nie zrobią, bo nie potrafią, albo będą zalani. Szkoda, że
                          Borowski należy do klanu złodzieji SLD - bo to mądry i inteligentny człowiek.

Lepper? Może i prostak, demagog, nic nie umie zrobić ale mówi całą prawdę (no
                          możę wyłączając tę akcję z krowami i wąglikiem), np. skąd Piskorski ma ok
                          miliona dolarów???

Pozdrawiam,
                          Kriss.
                          • Gość: Ed Re: Oko IP: 10.103.4.* 28.01.02, 17:42
                            No cóż. Każdy widzi to, co chce widzieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka