Gość: moniczka Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.centertel.pl 13.09.14, 13:38 Polecam p. Romana nr 503 561 337. Umowilismy sie z dnia na dzien. Wszystko bylo okej, faceci mili, do pogadania. A przede wszystkim tanio! Biora 60zl/80zl za h plus 1,20zl za km... taniej chyba nie znajdziesz ;) no ale cena za calosc zalezy od tego gdzie trzeba przewiezc rzeczy ;) poczytaj sobie na ich stronie: uslugi-przewozowe.com ;) bardzo polecam w podziekowaniu.. Mam nadzieje ze pomoglam tez Tobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopla Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.centertel.pl 17.06.16, 14:42 W Warszawie sporo jest firm, które zajmują się przeprowadzkami, ale niestety mało takich, które załatwią przeprowadzkę od początku do końca i niczego nie uszkodzą. Dlatego jednak warto korzystać z firm godnych zaufania, takich jak Japa&Co. W innym przypadku może być tak, że po przeprowadzce wszystkie meble będą do wymiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzystof Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.146.2.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.08.16, 12:46 W takich przypadkach polecam Eleganckie Przeprowadzki wykonują kompleksowe przeprowadzki od A do Z. Pakują od rzeczy osobistych poprzez delikatne rzeczy w kuchni oraz ubrania z garderoby. Poza tym demontaż i montaż mebli, który przytrafia się podczas przeprowadzki nie sprawia Eleganckim Przeprowadzkom najmniejszych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeprowadzki Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.04.17, 16:53 ja mialem wynajmowany transport z Wiki transportprywatny.com/przeprowadzki/ dobra ekipa szybko sprawnie i nie wzieli duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolla Wwwa Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.17, 16:01 Ostatnio korzystałam z usług firmy Uptrans - uptrans.pl/oferta - przeprowadzka Warszawa, dużo rzeczy. Panowie wszystko zgrabnie zapakowali, ostreczowali i zabezpieczyli w dużym samochodzie dostawczym. Przeprowadzka nie zajęła mi wiele czasu, a przy tym nie wzięli ode mnie dużo w porównaniu do innych firm, które za taki zakres usług chcieli ok 200 zł więcej. Podobno mniejszymi zleceniami też się zajmują. Planuję zakup nowego zestawu mebli do salonu więc pewnie też się do nich odezwę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.16, 17:16 1) Znajdziesz taniej. Większość firm nie dolicza za km. 2) Pewnie większość wolałaby, aby firma była profesjonalna niż tania. Ja osobiście wolę dopłacić 200 zł za przeprowadzkę niż 2000 za meble, które W TANICH FIRMACH naprawdę często ulegają zniszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawex Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.17, 22:26 Jak dla mnie, najlepszą firmą jest MEGAM. Wszystko przebiega naprawdę bezproblemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka_83 Re: Przeprowadzki w Warszawie 24.07.17, 13:19 Jak już mam zatrudnić firmę przeprowadzkową, to tylko taką, z usług której korzystał ktoś z rodziny czy znajomych. W ciemno boję się celować :P Dwa lata temu korzystałam z Inter-Trans (oczywiście z Wawy) i byłam zadowolona. Zrobili wszystko zgodnie w wcześniejszymi ustaleniami. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliawawa Re: Przeprowadzki w Warszawie 10.07.18, 13:43 Eleganckie Przeprowadzki wykonują przeprowadzki osób prywatnych ale nie tylko! Robią również biura i firmy. przeprowadzki-warszawskie.pl/przeprowadzki-prywatne.html Odpowiedz Link Zgłoś
ludwiqs Re: Przeprowadzki w Warszawie 16.08.18, 14:03 Ja nie dawno przeprowadzałem się na nowe mieszkanie z firmą Japa & Co. Jestem bardzo zadowolony. Wszystko przebiegło po mojej myśli. Ekipa pomogła we wszystkim. Nawet katonami nie musiałem się przejmować, gdyż posiadają je w swojej ofercie. www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Przeprowadzki w Warszawie 16.08.18, 18:08 „Nie dawno”? Niedouczony spamer. Wszędzie spam tego samego badziewia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.free.aero2.net.pl 30.09.14, 18:10 Najlepiej jest zatrudnić firmę, ja korzystałam z best-move.pl/ ale wybór firm masz naprawdę szeroki. Lepiej przeprowadzać się z firmą, bo nie marnuje się czasu, a po drugiej jest mniejsze ryzyko, że tacy profesjonaliści coś nam zniszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
helpmeeee Re: Przeprowadzki w Warszawie 19.10.14, 19:13 Zgadzam się z tym, ze lepiej kogoś wynająć, masz pewność, ze zrobią to dobrze i nie poobijają mebli, w końcu robią to na codzień ;-) ja korzystałem z www.google.pl/maps/place/Adam+Du%C5%82awski-+Przeprowadzki+transport+Elbl%C4%85g/@54.1541748,19.4173755,14z/am=t/data=!4m5!1m2!2m1!1stransport+elbl%C4%85g!3m1!1s0x46fd4bf4cd43dea1:0xaee51f51bc8e4c9e i również mogę polecić z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
adamos70 Re: Przeprowadzki w Warszawie 09.11.14, 11:07 sporo ofert z przeprowadzkami itd jest na najem-wynajem.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Jadzia Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.14, 12:38 Przeprowadzka biura poszła Elegancko, Ty też skorzystaj z Eleganckiej firmy od Przeprowadzek :) Przeprowadzki Warszawa i okolice dodatkowo mieliśmy transport pianina, poszło im na prawdę elegancko. Cały czas powtarzali "elegancko się udało" "elegancko poszło" aż się zaraziłam i wszędzie mówię "elegancko" Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idioci Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.15, 16:58 "Cały czas powtarzali "elegancko się udało" "elegancko poszło"" Sorry, ale mnie by to odstraszyło. Kto normalny się tak zachowuje? Odpowiedz Link Zgłoś
jasna25 Re: Przeprowadzki w Warszawie 12.08.15, 12:48 Polecam ciekawy artykuł o przeprowadzkach w Warszawie: warszawa.dlastudenta.pl/studia/artykul/Jak_ulatwic_sobie_przeprowadzke_do_nowego_mieszkania,114553.html Odpowiedz Link Zgłoś
omnipotens Re: Przeprowadzki w Warszawie 04.12.14, 13:42 Bardzo dobrą ofertę ma firma Ichtis ( uslugitransportowe-ichtis.pl/cennik ) . Ma bardzo atrakcyjne ceny, bo za godzinę pracy dwóch pracowników płaciłam tylko 80 zł! (a chyba nie ma drugiej tak taniej oferty w naszej pięknej stolicy :D). Odpowiedz Link Zgłoś
arie-tka Re: Przeprowadzki w Warszawie 10.02.15, 18:06 Korzystna oferta, ale teraz nawet taka firma jak MEGAM ma promocję i za dwóch pracowników z samochodem płacimy jedynie 90 zł Odpowiedz Link Zgłoś
treborlegionowo Re: Przeprowadzki w Warszawie 12.02.15, 13:37 Reklam tu jest naprawdę sporo jak i firm. Ja polecam Ci serwis Zamów Usługę znajdą i przedstawią Ci ofertę. Hej Odpowiedz Link Zgłoś
klawy_warszawiak Re: Przeprowadzki w Warszawie 28.02.15, 21:20 Jestem zmuszony sie wyprowadzic bo mam prusaki na karolkowej . Ktos poleci firme , ktora wyniesie meble, 2 lozka, i inne rzeczy. Vanem wystarczy mysle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Przeprowadzki w Warszawie 28.02.15, 21:35 mało masz w tym wątku polacaanych firm? Odpowiedz Link Zgłoś
klawy_warszawiak Re: Przeprowadzki w Warszawie 01.03.15, 21:06 Tak wlasnie widze... Reklama a nie opinie ich klientow. Trzeba byc idiota zeby tego nie zauwazyc. Poza tym 1-buc kim ty jestes by pisac nie na temat i lamac regulamin? Twoje posty nie sa pomoce, nie na temat, pelne frustracji , nie masz udanego zycia seksualnego ? Czy chodzisz do gimnazjum i poprawiasz wszystkich na forum bo ci dokuczaja rowiesnicy albo cie bija? I mscisz sie na forum za swoje zyciowe niepowodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
ekoeda Re: Przeprowadzki w Warszawie 01.03.15, 20:18 Polecam Przeprowadzki z Albertem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.180.32.102.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.03.15, 23:15 Nie zwracajcie uwagi na to co tu wypisują! Wszystkie wpisy są zwykłą reklamą i oszustwem! Piszą je ludzie związani z konkretną firmą. Jest tylko jeden sprawdzony sposób aby skorzystać z usług rzetelnej firmy- szukajcie opinii wśród znajomych, tylko taka droga gwarantuje namiar na odpowiednią firmę. Ja przeprowadzalem się 12 razy o ile mnie pamięć nie myli i 4 ostatnie z jedną firmą - porządną, sprawdzoną, poprzednie- porażka! Oczywiście nie spamuje i nie wymienię tej firmy tutaj, ale nie znalazłem jej na tym forum. A mają mnóstwo klientów i napięte terminy bez takich tanich sztuczek jak pisanie sztucznych opinii na swój temat na forach. Życzę wszystkim, których czeka przeprowadzka powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE ZGADZAM SIĘ Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.15, 13:26 A ja się z Tobą nie zgodzę. W jakich my czasach żyjemy, większość informacji się zdobywa z internetu. Przeprowadzałem się już dwa razy z firmą poleconą na tym forum i jestem pewna, że to był strzał w dziesiątkę. Dziękuję ludziom, którzy się faktycznie wypowiadają na temat danych firm, nie tym, którzy tylko piszą polecam www.xxx.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.centertel.pl 06.05.15, 20:21 Masz rację. Zgadzam się w 100%. Ja również bazuję na poleceniach znajomych i forum. Do tej pory przeprowadzałem się 3 razy i dopiero za 3 razem trafiłem na firmę alan-przeprowadzki.pl która zajęła się mną kompleksowo. Po prostu nie musiałem martwić się przeprowadzką, a oni wszystko zrobili za mnie. Tak to miało wyglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinek Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.15, 07:37 Cześć, ja polecam Top Przeprowadzki z Ursynowa, nie biorą dużo a przynajmniej są punktualni i robią robotę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bueto Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.16, 14:30 Również nie podzielam Twojego zdania. To jest forum, wiadomo, że jak ktoś piszę www.....pl to zwykła reklama. Zresztą okej, kto mu broni. Ale jak to na forum bywa są też ludzie, którzy faktycznie opisują swoje przeżycia i moim zdaniem to jest bardzo fajne, bo to naprawdę pomaga. Jeżeli firma by była kiepska to oprócz tych pozytywnych opinii na pewno pojawiłyby się także negatywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Ostrzeżenie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.04.15, 09:24 Jedno Ci powiem, wystrzegaj się firmy Lewandowski Mieczysław Przeprowadzki, poniszczyli mi podłogi, meble i futryny drzwiowe, wzięli masę pieniędzy i właściciela nic to nie obchodzi. Nie odbiera telefonów i nie odpowiada na maile. beznadziejna firma - ostrzegam! Odpowiedz Link Zgłoś
kumpelka83 Re: Ostrzeżenie 06.05.15, 10:41 Dziki Zbigniewie, miałem do nich dzwonić, ale w końcu wybrałem firmę JPT na Władysława Jagiełły 30 - telefon 509 601 853 Odpowiedz Link Zgłoś
kumpelka83 Re: Ostrzeżenie 06.05.15, 10:47 Dziki Zbigniewie, miałam do nich dzwonić, ale w końcu wybrałam firmę JPT na Władysława Jagiełły 30 - telefon 509 601 853 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleeksandra Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.15, 10:32 Profesjonalną firmą w Warszawie jest MEGAM Odpowiedz Link Zgłoś
helpmeeee Re: Przeprowadzki w Warszawie 13.10.15, 19:48 Ja poelcam firmę www.przeprowadzki-elblag.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kutsu25 Re: Przeprowadzki w Warszawie 15.10.15, 09:08 Polecam dobry artykuł o przeprowadzkach warszawa.dlastudenta.pl/studia/artykul/Jak_ulatwic_sobie_przeprowadzke_do_nowego_mieszkania,114553.html Odpowiedz Link Zgłoś
aaaa9999 Re: Przeprowadzki w Warszawie 15.10.15, 13:58 Polecam przeprowadzki z Albertem naprawdę warto skorzystać ze sprawdzonej firmy, unikniemy różnych rozczarowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: passaran Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.dynamic.mm.pl 20.10.15, 17:05 Warto odezwać się do Japy. Są chyba najlepsi w stolicy, a przy tym nie są drodzy. Chłopaki są mega pomocni i sympatyczni, dzięki czemu cała przeprowadzka nie jest taka uciążliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie lubię spamy Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.10.15, 21:23 Firmę Japa zawsze reklamuje IP: *.dynamic.mm.pl Cóż za zbieg okoliczności... Odpowiedz Link Zgłoś
mobilek70 Re: Przeprowadzki w Warszawie 20.11.15, 21:45 Ja korzystałam z firmy której ulotkę zerwałam na słupie i byłam zaskoczona fachowością i kulturą ludzi którzy przyjechali mnie przeprowadzić mam telefon 606 906 769 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.16, 23:13 NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigma Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.centertel.pl 15.12.15, 16:17 Jeżeli chodzi o przeprowadzki, to w Warszawie jedną z lepszych firm jest JAPA. Mają wieloletnie doświadczenie i samochody przystosowane do przewozu przeróżnych gabarytowo rzeczy, także nie będzie trzeba się martwić, czy na pewno wszystko Ci przewiozą. Odpowiedz Link Zgłoś
anon0 Re: Przeprowadzki w Warszawie 25.01.16, 20:05 Nie korzystajcie z firmy questo lub z firm ktore wspolpracuja z tymi oszustami,oszukuja ludzi i nie placa swoim pracownikom,zmienil nr tel ten Arkadiusz kowalski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.16, 22:45 Przeprowadzki na poziomie.Fajna firma - pracownicy doświadczeni znosili mi pianino z 7 piętra i zawozili do renowacji. Polecam bardzo dobra firma Odpowiedz Link Zgłoś
partycjuszka Re: Przeprowadzki w Warszawie 25.03.16, 13:31 Tak. Usługa nazywa się door to door ;) Przeprowadzałam się raz (mam nadzieję, że więcej nie będę musiała :P ), ale z nimi nie było to takie straszne, bo właściwie to oni wykonywali za mnie tą najgorszą robotę. rozkręcali meble, wszystko zabezpieczali, dostarczyli kartony, przewozili, a potem montowali na nowym miejscu. Tutaj poczytasz więcej zlotnicki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj2225 Re: Przeprowadzki w Warszawie 28.04.16, 10:04 Firma przeprowadzki-inclusive.pl - bardzo solidna, fachowa i doświadczona. Odpowiedz Link Zgłoś
joderek Re: Przeprowadzki w Warszawie 28.04.16, 21:30 Trzeba rozróżniać usługi transportowe od przeprowadzkowych :) Polecam super poradnik www.info.clicktrans.pl/przeprowadzka-poradnik/ . Bardzo dużo się można z niego dowiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artka Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.16, 00:22 Tak, firma MEGAM przeprowadzała mnie pod klucz. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kryska_n Re: Przeprowadzki w Warszawie 08.05.16, 22:40 bagazowka - polecam, w ptk przeprowadzali nas, szybko sprawnie i bez problemu :) najlepiej zadzwonić powiedzieć co i jak, czy pakujesie się sami? czy chcecie żeby ekipa Was spakowała? Odpowiedz Link Zgłoś
larsonson Re: Przeprowadzki w Warszawie 23.08.16, 10:23 Widzę, że post stary i pewnie już pięć razy się przeprowadzka odbyła ale polecam tani-transporcik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garry Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: 91.235.239.* 02.12.16, 11:10 firm jest masa (ads przeprowadzki, wiki, clicktrans, japa), na pewno warto spytać w kilku miejscach i porównać oferty Odpowiedz Link Zgłoś
damiankonar Re: Przeprowadzki w Warszawie 03.02.17, 08:26 Masz prawo być zestresowanym. To jest duże wydarzenie dla każdego, kto własnie zdecydował się na wyprowadzkę ze swojego rodzinnego domu. Gdy ja się przeprowadzałem do warszawy miałem podobnie. Skorzystałem z usług firmy towarski i jestem zadowolony. Usługa wykonana szybko i kompleksowo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herasa Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.play-internet.pl 19.04.17, 19:43 Jeżeli to Twoja pierwsza przeprowadzka, to mogę Ci polecić ten poradnik: www.japa-przeprowadzki.com.pl/poradnik.html Dzięki niemu wszystkiego się dowiesz. Przeprowadzka nie jest wcale taka straszna, jak się wydaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekoeda Re: Przeprowadzki w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.17, 22:52 PRZEPROWADZKI z Albertem Kompleksowe Usługi Przeprowadzkowe Usługi Transportowe 604 799 471 603 599 980 info@przeprowadzkiwarszawa.pl przeprowadzkizalbertem@gmail.com www.przeprowadzkiwarszawa.pl www.facebook.com/przeprowadzki.z.albertem Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszz76 Re: Przeprowadzki w Warszawie 05.07.17, 14:14 ja polecam firmę, która obsługuje całą polskę seba-trans.pl/nasza-oferta/przeprowadzki-firm/ Odpowiedz Link Zgłoś