Gość: Ciekawostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 18:10 "Sitwa warszawska" lekko osłabiona, Jestem zawiedziony;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ?///? Re: Marta Fogler niewinna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 18:18 Hertlowa brzydsza nie miała z Foglerową szans, Oj Bronek, Bronek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banana Re: Marta Fogler niewinna? IP: *.chello.pl 15.12.03, 21:04 czy Tusk usiłuje wszystkim wmówić, że "Układ Warszawski" to Ławniczak z Ławniczakową-Hertlową? www1.gazeta.pl/kraj/1,34308,1826592.html Odpowiedz Link Zgłoś
mam_zle_w_oczach do Rumby.... 15.12.03, 21:32 czy wiesz już, czy mój faworyt odwołany na Ursynowie? chodzą słuchy, że to tylko mistyfikacja. Co Ty na to? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: do Rumby.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.03, 23:14 Na sesji Rady zrezygnował z funkcji i poinformował, że występuje z PO. Chyba 2 tygodnie temu... Mimo że nalegał, Sąd Partyjny właśnie z tego powodu nie odnosił sie do jego roli w aferze mostowej. Tynczasem Tusk informował prasę, że to On namówił Bujalskiego do odejścia z Ursynowa. Sam się skreślił, bo jest bezpartyjny, a Ursynowiem rządzi PO... PS. Ale wszystko w naszej badziewiastej "poli(po)tyczce" jest możliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam_zle_w_oczach Re: do Rumby.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 09:53 no dobrze, ale co na wczorajszej sesji było? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: do Rumby.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.03, 11:19 Wczoraj nie było sesji... Jest dzisiaj. Rada Dzielnicy przyjmie rezygnację. Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam_zle_w_oczach Re: do Rumby.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 12:35 No właśnie wiedziałam, ze gdzieś dzwonią, to jest bardzo ciekawe, bo cały czas chodzą słuch, że może "da sie ubłagac" i zostac nawet jako bezpartyjny, ale "fachowiec" dzieki pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: do Rumby.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.03, 14:24 1.Nikt Go nie poprosi o pozostanie 2.Rada w tajnym głosowaniu odwoła Go z funkcji 3.Od jutra Ursynów będzie miał 4.osobowy Zarząd:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama_zle_w_oczach Re: do Rumby.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 16:38 doszły mnie słuchy, że Kaczor chciał poświęcić jednego swojego z zarządu i zrobić 3 osobowy Zarząd. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: do Rumby.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.03, 19:09 Rada odwołała Pawła Bujalskiego w tajnym głosowaniu. PS. 8 osób było przeciw (wygląda na to, że SLD:))))))) Bujalski podziękował, Machowski pobłogosławił... PS. Zarząd pozostanie 4.osobowy - na Ursynowie jest ekumenicznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam_zle-w_oczach Re: do Rumby.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 21:35 Dzięki za info, wyglada na to, ze tam miał największych przyjaciół, może Go przygarną. powiało optymizmem, może Jasiowi uda się, Ciekawe jak sobie poradzi Machowski bez takiego sprzymierzeńca. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: Marta Fogler niewinna? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.12.03, 18:19 Winna - niewinna, już się nie wywinna...poszło w świat... Czyste powietrze wokół tych ludzi pozostanie tylko w marzeniach "bohaterów" sagi rodów Foglerów i Hertlów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawostek Re: Marta Fogler niewinna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 18:20 Ławniczaków, Mordasewiczów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: Marta Fogler niewinna? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.12.03, 18:27 Małgorzata Ławniczak - Hertel wyrzucona z PO Jerzy Hertel (mąż) - nagana Piotr Fogler - upomnienie PS. Teraz rozwiąże się worek powiązań, bo ukarani nie podarują tym, którym udało się wywinąć...to jeszcze nie koniec, to początek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawostek Re: Marta Fogler niewinna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 18:44 Ciekawe co Rokita na to? Tak walczy o czystość wPartii to chyba ściema:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: Marta Fogler niewinna? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.12.03, 18:46 To dopiero I akt - Sąd Partyjny PS. Akt II przed nami, nie mówiąc o finale:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawostek Re: Marta Fogler niewinna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 18:49 Myślisz o organach sprawiedliwości? huehuehue:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: Marta Fogler niewinna? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.12.03, 18:54 :))))))) Jak czytasz? Miejsce akcji to wciąż PO, ale teraz właśnie Rokita i Tusk osądzać będą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawostek Re: Marta Fogler niewinna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 18:59 Ale Tusk lubi ryby w końcu to Kaszuba:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: Marta Fogler niewinna? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.12.03, 19:05 Oddałbyś głowę za rybę?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawostek Re: Marta Fogler niewinna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 19:07 To zależy od ryby huehuehue. dzieki za lekcję spadam. Odpowiedz Link Zgłoś
mam_zle_w_oczach No proszę, mój Faworyt Paweł Bujalski... 14.12.03, 18:23 to człowiek Honoru w porównaniem z w/w sam sobie karę zadał i do tego ładny. Rumba znów mnie naszło....ech. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: No proszę, mój Faworyt Paweł Bujalski... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.12.03, 18:32 :))))) Pozostałych Pawełek nie uprzedził i tego Mu nie podarują... A to On jest Capo di tutti capi. To zresztą tajemnica poliszynela, więc nic nie odkryłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_zle_w_oczach Re: No proszę, mój Faworyt Paweł Bujalski... 14.12.03, 18:37 Czy mówimy o tym samym Pawle? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: No proszę, mój Faworyt Paweł Bujalski... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.12.03, 18:42 O tym, co się tak w mule schował, że nic o Nim nie słychać ostatnio... PS. Nie wie, że wędkarze trotyl szykują :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_zle_w_oczach Re: No proszę, mój Faworyt Paweł Bujalski... 14.12.03, 18:45 Myślę,że skoncentrował się na Brukselce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: No proszę, mój Faworyt Paweł Bujalski... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.12.03, 18:50 Krzyżyk na drogę... Trzeba tylko jeszcze duuuużo głosów zebrać, a i dostać się na czoło kisty wyborczej, a tu już Jasio z nożycami czeka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_zle_w_oczach Re: No proszę, mój Faworyt Paweł Bujalski... 14.12.03, 18:52 z tego co słyszę to warszawka na Jasia nożyce szykuje. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: No proszę, mój Faworyt Paweł Bujalski... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.12.03, 19:01 Nie da rady:))))))) Jest zakładnikiem Jego popularności. PS. Wewmętrzne sondaże pokazują to jednoznacznie, dlatego są wściekli, ale nic nie mogą zrobić, bo im spadnie z 26 do 10! Odpowiedz Link Zgłoś
mam_zle_w_oczach Re: No proszę, mój Faworyt Paweł Bujalski... 14.12.03, 19:05 Przy całej sympatii do Jasia, to cos czuję, ze jak zwykle z Nim bywa co sknoci ON nie lubi grupy, a chłopcy to zespół od lat. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: No proszę, mój Faworyt Paweł Bujalski... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.12.03, 19:09 Ja w tym widzę Jego przewagę - psychiczną i etyczną. A poparcie dla PO nie stoi na warszawce PO, a na elektoracie i działacze dobrze o tym wiedzą. A jeszcze do tego w słupkach im tak wychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_zle_w_oczach Re: No proszę, mój Faworyt Paweł Bujalski... 14.12.03, 19:12 Obyś miała rację, Jasio coś tam sugerował o rozwiązaniu struktur, to nie bardzo sie podoba nawet Jego fanom. coś po za tym rozmowy z Kaczorem nie wychodzą Jasio troszkę kłotliwy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banana jeszcze zobaczycie Martę Fogler na czele listy PO IP: *.chello.pl 14.12.03, 21:23 do parlamentu europejskiego A Bronek Komorowski miałby ruszyc Foglera? przeciez kiedy 10 lat temu Fogler w Jabłonnej zwinął teren przekazany (za darmo) na szpital i rozparcelował go na działki budowlane, to taka prawie darmowa działeczke dostał od niego Komorowski, dzis PO-wiacki wzorzec uczciwości i czystych rąk. To Bronuś, tą czysta ręką, miałby skrzywdzić swego darczyńcę Foglera z rodziną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komagane Re: jeszcze zobaczycie Martę Fogler na czele list IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.03, 00:34 Skrzywdzi, będze płakać, ale skrzywdzi, bo inaczej popłynie razem z nimi. Jesli sie buduje wizerunek partii o czystych rękach, to nie ma zmiłuj. Tusk z Rokitą musza wykazac, że są sprawni, energiczni, uczciwi, a przy tym liberałowie - tylko tak moga wypaćć dobrze na tle Kaczyńskiego. Kaczyńskiego, na którym sie psy wiesza za niesptrawność w rządzeniu, ale uczciwości nie sposób mu odmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
andre1 Stary Fogler zasluzony komuch i ubowiec... 15.12.03, 10:25 w 68r. siedzial na walizkach do..Izraela.Wywinal sie jednak,mocne mial uklady,nawet Moczar nie mogl go ruszyc.Synowie szczegolnie Piotrus mieli wiec doskonala szkole zycia i przez lata byli niezniszcalni jak chwast - zetniesz ,odrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włodek 1944 Re: No proszę, mój Faworyt Paweł Bujalski... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 22:55 wygląda na to ,ze PO to PARTIA BUJALSKICH Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: No proszę, mój Faworyt Paweł Bujalski... 16.12.03, 23:59 Nie cała:) PS. Niecała (street)? Odpowiedz Link Zgłoś