Gość: gosc IP: *.jmdi.pl 05.08.09, 20:46 Witam, czy ktoś z Was organizował lub był na przyjęciu w restauracji Tenis House w Markach na ul. Piłsudskiego, jeśli tak czy może się podzielić ze mną opinią, Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BUC Re: Tenis House Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 22:24 niecierpliwie czekamy na pozytywna opinie Odpowiedz Link Zgłoś
allkaja Re: Tenis House Marki 11.08.09, 20:37 także jestem zainteresowana opinią na tenat tego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plain Re: Tenis House Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 21:23 Organizowaliśmy tam jakiś czas temuy wesele. Jedzenie bardzo dobre, dość dobrze cenowo i sala bardzo nam się podobała napewno dużo lepiej wygląda w rzeczywistości niż na zdjęciach!! Jedyną słabą rzecza była orkiestra ale to już inna sprawa. A sama restauracja naprawde godna polecenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna.p Re: Tenis House Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 00:32 od paru lat gram w tenisa w markach i teraz jest tam ta restauracja, organizowaliśmy z męzem rocznice slubu, szukaliśmy sali z klimatem i dobrej kuchni na tym mi najbardziej zależało. Całe menu można uzgodnić z kucharzem i naprawde warto powybierałam różne nietypowe potrawy niektore to nawet nie wiedzialam co to bedzie, rózne przystawki min kaczka na zimno naprawde bardzo duzo..., osobiście przyznaje że byłam aż zaskoczona jedzeniem naprawde wyśmienite. Mają tam dobrych kucharzy nie mogę sie doczekać otwarcia restauracji mieszkamy niedaleko a myśle że będzie to najlepszy lokal w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tenis House Marki IP: *.171.107.130.static.crowley.pl 26.08.09, 09:39 bardzo dziękuję za opnie, planujemy z żoną zorganizować tam chrzest dla naszego synka i widzę że chyba dobrze wybraliśmy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawaler Re: Tenis House Marki IP: *.aldautomotive.pl 01.09.09, 13:26 A jeszcze najważniejsze pytanie ile sala pomieści osób. Wizualnie wygląda na skromną. Planujemy zaprosić nie więcej niż 100 osób i nie wiem czy po ustawieniu stołów nie będzie za ciasno (za mały parkiet + orkiestra). Prośba o podzielenie się wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tenis House Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 23:13 sala dosyc mała ostatnio byłam z mężem na przyjeciu weselnym ok 80 osób i było strasznie ciasno wiec nie polecam chyba ze na jkąs mała impreze. lokal nieprzystosowany na wieksze wogóle. W prawdzie jest klimatyzacja ale pracownicy prósb gosci nie egzekwują sami wiedzą wszystko najlepiej . Duzy minus obsługa - szczerze wygladało to tak jakby to byl ich "pierwszy raz" wrazenia estetyczne lokalu -wystrój w srodku całkiem ok. natomisat Teren wokól juz mniej ciekawy kostka na parkingu krzywo ułozona. O jej wystające krawedzie mozna sobie zęby powybijac. Tzw ogródek piwny- całkiem przyjemnie sie tam siedzi ale wątpliwosci budzą napewno porozrzucane deski na schodach na których stoja donice z iglakami.Elewacja niedokonczona dla ukrycia tego zastosowano mate wiklinową z pod której to wydobywaja sie zstrzępki styropianu. Własciciel nastawiony jedeynie na czerpaniu zysków a nie wprowadzaniu udogodnien i innowacji jednym słowem odradzam a te 100 osób to moze sie zmiesci ale na korty tenisowe sala robi wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tenis House Marki IP: *.jmdi.pl 21.09.09, 12:00 wczoraj mieliśmy tam przyjęcie z okazji chrztu i jesteśmy bardzo zadowoleni, jedzenie i obsługa bardzo dobra,wszyscy goście byli zachwyceni polecam ten lokal wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozytywnie :) Re: Tenis House Marki IP: *.europe.hp.net 07.01.10, 09:10 Ja robilam tam swoje urodziny, kuchnia naprawde wysmienita!!! Wielki ukłon w strone kucharzy, na obiad jedlismy przepysznego łososia z ryżem Mniam :) Co do wystroju to w środku jest bardzo ładnie i elegancko, wszystko zrobione ze smakiem. Na zewnątrz, może rzeczywiście jeszcze nie wszystko jest dokończone, ale podejrzewam, że to kwestia czasu. Z tego co wiem sala caly czas sie powieksza jest jadna duza (glowna sala) i 2 mniejsze (kazda na oko na 25 osob), ktore sa polaczone ze soba + te kanapy przy barze, dzieciaki moga tam sobie szalec. Ja robilam wesele w mniejszej sali na 100osob, wiec moim zdaniem 130osob spokojnie wejdzie. Nie wiem co na to wlasciciel, trzebaby zadzwonic i sie dowiedziec. o i maja nowa stronke www.restauracjath.pl Ja bylam bardzo zadowolona i dlatego polecam to miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan smith polecam IP: *.anonymouse.org 07.01.10, 13:48 pyszne jedzonko i niskie ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GosioFil Re: polecam IP: *.128.10.5.static.crowley.pl 15.09.10, 14:37 Organizowaliśmy wesele na 75 osób i wyszło wspaniale:) Obsługa, posiłki i organizacja przyjęcia - pierwsza klasa! Serdecznie pozdrawiamy i POLECAMY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Tenis House Marki IP: *.centertel.pl 08.01.10, 11:02 > bardzo dziękuję za opnie, planujemy z żoną zorganizować tam chrzest ......chrzest w restauracji-coś się tu chyba, kupy nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.aliorbank Re: Tenis House Marki 05.03.10, 18:27 chrzest w restauracji? Oczywiście że tak :) Restauracja to tylko fragment działalności TenisHouse. Byłem na jednym jednym weselu i jednym chrzcie. Całość składa się z kilku pomieszczeń sprytnie połączonych ze sobą, przez co jak ktoś pisze że w 80 osób było ciasno to znaczy że dodatkowe sale były zamknięte. A jak są zamknięte to nikt się nawet nie domyśla że za ścianami są następne sale. Ja byłem w opcji na 140 osób i było wyśmienicie. Kuchnia mistrzostwo, obsługa super, właściciel bardzo pozytywnie nastawiony. Faktycznie w zeszłym roku dodatkowe sale były wykańczane i widać było poukrywane ślady budowy, ale byłem ostatnio na kortach które należą do kompleksu i wszystko jest porobione. Rozmawiałem z właścicielem i mówił że ma mało rezerwacji na ten rok więc śpieszyć się bo fajne terminy mogą być wolne :) Ja serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Tenis House Marki 06.03.10, 11:15 Nie załapałeś. Chrzest to jest w kościele, w restauracji są tzw. "chrzciny", czyli przyjęcie z okazji chrztu. To tak, jakby napisać, że w restauracji był ślub. Odpowiedz Link Zgłoś