Gość: kris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 09:08 Jeszcze lepszy widok jest z mostu Berlinga. Szczególnie noca wyglada to kosmicznie, ale w dzien też robi wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hlsng Hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 09:39 Dobrze że chociaż z zewnątrz to ładnie wygląda, i nie widać tego co w środku się dzieje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rdtj Re: Budowa Narodowego przypomina stację kosmiczną IP: *.acn.waw.pl 06.08.09, 09:42 gdzie jest most Berlinga? Odpowiedz Link Zgłoś
mozgow Re: Budowa Narodowego przypomina stację kosmiczną 06.08.09, 09:54 Most Berlinga :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan Re: Budowa Narodowego przypomina stację kosmiczną IP: *.2a.pl 16.08.09, 11:13 > gdzie jest most Berlinga? "Warszawiak", co nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Jaką stację to niby przypomina? 06.08.09, 10:43 Kosmiczną?! Tytuł powinien brzmieć: "Budowa Narodowego przypomina autorowi stacje kosmiczną z jego wyobrażeń." A tu - wypisz wymaluj - budowa Narodowego nocą: www.nasa.gov/images/content/126445main_iss_assembly_4a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
polacy_ratujcie_mnie Nocą to wygląda prędzej na budowę Doozers :) 06.08.09, 10:50 digital.ihenson.com/FraggleRock_press/festival/DZ_FR_012.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konradludwi02 Nie Stadion Narodowy, lecz Piłkarski Stadion ... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.08.09, 09:16 Nie Stadion Narodowy, lecz Piłkarski Stadion Narodowy. Stadion Narodowy był, jest i długo jeszcze będzie w Chorzowie! Warszawiacy jakby nie zauważyli, że Stadion 10-lecia z lekkoatletyczno-piłkarskiego zubożony został do roli wyłącznie piłkarskiego. Ech łza się w oku kręci: 100 000 widzów na LA meczu USA-Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Szanowny autorze. Stacja kosmiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 10:49 nie świeci tyloma lampkami. Pomyliło się Tobie chyba z czymś co nazywają stacją kosmiczną w filmach sci-fi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a@bc.de A mi stację benzynową przypomina IP: *.disney.com 06.08.09, 11:07 A mi stację benzynową przypomina, taką ją własnie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cnk Tutaj jest kamerka z budowy CNK IP: *.ip.netia.com.pl 06.08.09, 11:44 http://www.warbud.pl/blog_budowy_cnk/ i mozna na żywo patrzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky Z pejzażu Śródmieścia niemal znikły dźwigi ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:03 Chyba 'zniknely'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Z pejzażu Śródmieścia niemal znikły dźwigi ?? IP: 195.182.52.* 06.08.09, 14:40 No właśnie "znikły" na pewno jest poprawnie, nie wiem, czy "zniknęły" też jest dopuszczalne czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perfee Budowa Narodowego przypomina stację kosmiczną IP: *.chello.pl 06.08.09, 12:20 Drogi Autorze, całkowicie nie zgadzam się z Twoją opinią a propos prawego brzegu Wisły. Uważam, że ta ściana drzew dobrze wygląda na Mazurach, a nie w środku miasta. Warszawa jest tyłkiem wykręcona do rzeki. To niedopuszczalne zaniedbanie. O ile miasta europejskie wyglądają ciekawiej, gdy rzeka stanowi ich integralny punkt. Koncentruje się tam zazwyczaj rozrywka w postaci klubów, kawiarni, pubów... A u nas? Jestem Warszawiakiem i wstydzę się praskiego brzegu... pozostawionego samemu sobie, zaniedbanego, zapomnianego. Odpowiedz Link Zgłoś
gzeju Re: Budowa Narodowego przypomina stację kosmiczną 06.08.09, 22:32 No ale jak nawet lewego nie umiemy porządnie uatrakcyjnić, to co dopiero się brać za tak zaniedbany i zasyfiony prawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiu Re: Budowa Narodowego przypomina stację kosmiczną IP: *.acn.waw.pl 08.08.09, 15:02 A co jest za miasto "Belin"? Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Budowa Narodowego przypomina stację kosmiczną 16.08.09, 08:23 szczególne (do stacji kosmicznej) podobieństwo stadionu narodowego będzie zauważalne po ...zbudowaniu. Będzie na nim (poza kilkoma meczami) równie dużo ludzi co na stacji kosmicznej. No, może trochę więcej będzie ... cieciów (stróżów). A może wynająć parę sektorów kupcom spod Pałacu Kultury ? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Budowa Narodowego przypomina stację kosmiczną 16.08.09, 09:27 za parę lat,gdy będę na mojej stacji kosmicznej, stwierdzę z nostalgią- ŁOJEZUNIU,JAK TA MOJA STACJA PRZYPOMINA BUDOWĘ ST. NARODOWEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trójmiasto piękne Rafineria Płock/Gdańsk przypomina stację kosmiczną IP: *.gdynia.mm.pl 16.08.09, 09:46 A Warszawa nadal - troche Paryża ale nadal więcej Moskwy ;) Najładniejsza nocą - niewątpliwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontenet Budowa wychodka mi za to przypomina ... IP: *.ipartner.com.pl 16.08.09, 09:51 ... prom kosmiczny . Hmmm. W sam raz pasuje do tej stacji kosmicznej ;););) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Budowa Narodowego przypomina stację kosmiczną 16.08.09, 12:06 Prawdopodobnie dlatego, że tak długo trwa, a pieniądze pochłania masywna czarna dziura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol nareście doczekałem się a mam już 99lat i chore IP: 80.50.134.* 16.08.09, 14:42 jądra,może nasza rodzima piłka podniesie się ze zgliszcz jak feniks,a razem ze stadionami podsniosą się nasi dobrze opłacani pod stołem piłkarze,i wszystko będzie piękne i wspaniałe tylko te moje jądra mnie cały czas kur........bolą Odpowiedz Link Zgłoś