georg12 10.11.04, 17:50 Hej, co sadzicie o Michelinkach? Musze wymienic na zimowki a slyszalem ze te alpinki to niezle oponki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szatanciekocha Re: Michelin Alpin 15.11.04, 20:52 są znakomite wczoraj zmieniłem na drugi sezon zeszłej zimy nawet mnie niezarzuciło drogie oponki ale faktycznie jak mówił sprzedawca to "królowa opon zimowych" polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Michelin Alpin 15.11.04, 20:55 jeżdżę na Dębicach i też mnie nie zarzuciło. Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Michelin Alpin 20.11.04, 16:39 sa beznadziejne, kiedys bylem na slowacji z kolega, ja mialem kormoran winterki a koles michaliny alpiny, wspialem sie pod gorke, bylo ciezko ale dalem rade, rozgladam sie za nim, a jego nie ma, wychodze spogladam w dol a on w na podjezdzie sie zatrzymal... :))) Polecam jeszcze ContiWinter. POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
xeonon Re: Michelin Alpin 22.11.04, 12:50 Nie no Panowie to już są jakieś jajca! Sam jeździłem na oponach kormoran snow pro, a obecnie na kleberach, ale w życiu bym nie powiedział, że są one leprze od „miszelinek”. To zupełnie inna klasa produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zanx Re: Michelin Alpin IP: *.k2.pl / *.crowley.pl 26.11.04, 12:50 ja bym sie zastonowil nad jakims dunlopem, taniej a jakosc porownywalna Odpowiedz Link Zgłoś
xeonon Re: Michelin Alpin 26.11.04, 15:20 Gość portalu: zanx napisał(a): > ja bym sie zastonowil nad jakims dunlopem, taniej a jakosc porownywalna Niuniu ten "jakis" dunlop wymyślił oponę jako taką, więc nie pisz o tej firmie "jakaś" bo się ośmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: Michelin Alpin IP: 62.199.202.* 26.11.04, 13:50 ja mowie jak bylo, nie sciemniam, i wniosek mozna 1 wyciagnac... Uwazam ze sa troche przechwalone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobile Re: Michelin Alpin IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 26.11.04, 15:17 Bo SnowPro są do d..., a Winter S-100 były rewelacyjne na śniegu.Do tej pory je opłakuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Re: Michelin Alpin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.04, 18:29 rzeczywiście inna klasa produktów... inna klasa cenowa. Żadne z opon michelina z którymi miałem styczność (energy, pilot i alpine) nie są warte swojej ceny. Za znacznie mniejsze pieniądze, można mieć znacznie lepsze opony. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ap5ik Re: Michelin Alpin 14.12.04, 22:50 3 lata temu mialem Alpiny z poprzedniej serii i były doskonale. Teraz juz 2 rok mam Alpiny kolejnej generacji i sa gorsze od tamtych. Na oblodzonej drodze czy na sniegu sa OK, ale na błocie sniegowym nie spisuja sie zbyt dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kress Re: Michelin Alpin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 23:10 Mam Alpiny od roku - mam mieszane uczucia - po miesiącu użytkowania jedna z opon mi po prostu strzeliła na równej dwupasmowej drodze w Warszawie... serwis nie przyjął reklamacji:(( Od tego czasu nie narzekam co prawda - ale nie polecam - raz ze względu na .. jakość, dwa - na serwis Michelin Polska :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejski głupek Re: Michelin Alpin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 18:34 >>>na równej dwupasmowej drodze w Warszawie...<<< he he he co za brednie.. Odpowiedz Link Zgłoś