Dodaj do ulubionych

Brak badania technicznego!!!!

IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:34
Witam
Mam problem ,juz ponad 2 miesiące jeżdzę bez badania technicznego ,to mój
pierwszy samochód ,poprostu zapomniałam pojechać na to badanie,nie wiem co
teraz robić ,czy w stacji normalnre mi podbija czy mogą być tego jakieś
konsekwencje.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • meps3 Re: Brak badania technicznego!!!! 23.10.05, 10:42
      W zasadzie nie mogą Ci nic zrobić jeśli masz na myśli diagnostę.Natomiast
      Policjant to juz może i to jak!!!Doradzam jak najszybciej pojechać na
      przegląd ,większosć stacji działa na dwie zmiany.

Pozdar.
      • Gość: Karolina Re: Brak badania technicznego!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 11:27
        dzięki za odpowiedz ,nieżle się zrobiłam ,mam nadzieję że wszystko będzie
        o.k.Pozdrawiam.
    • Gość: lupa Re: Brak badania technicznego!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.05, 12:04
      Stacja diagnostyczna nie ma żadnych podstaw, żeby robić jakiekolwiek trudności.
      Mogłaś przecież nie używać samochodu, być za granicą itp. Ale jeśli złapie Cię
      policja, będą kłopoty. Podobnie, gdyby zdarzyła Ci się stłuczka. Ubezpieczyciel
      odmówi wypłaty odszkodowania. Jeżdżenie bez badań jest bardzo ryzykowne.
      • Gość: Karolina Re: Brak badania technicznego!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 15:24
        dzięki,będę teraz tego pilnować i jak najszybciej to załatwie,Pozdrawiam
        • Gość: radek Re: Brak badania technicznego!!! IP: 81.21.200.* 23.10.05, 16:27
          nawet jak zlapie cie policja to mow ladnie ze zapomnialas etc. zabiora ci dowod
          rejestracyjny i dadza tydzien na wykonanie badan technicznych nic sie nie stanie
          • entry Re: Brak badania technicznego!!! 23.10.05, 18:50
            nic sie nie stani
            > e

mandat plus opłata za odebranie dowodu z UM plus czas na to stracony. Jeśli to
            nic to faktycznie nie ma co narzekać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka