Dodaj do ulubionych

Przed podróżą sprawdź

23.03.06, 11:24
Za disiejszą Gazetą Polską:
W 1996 r. Jarosław Kaczyński o mało nie zginął. Jechał w okolicach Mławy swym *******(*marka samochodu). - Samochód wypadł z drogi przy szybkości 160 km na godzinę - wspomina. - Byliśmy o włos od śmierci, policjanci powiedzieli nam, że przeżyliśmy tylko dlatego, że to ******* (*kraj pochodzenia) solidny wóz. Po drodze wyrwaliśmy drzewo z korzeniami. Jak się okazało, ktoś lekko poluzował zawór w kole, by powietrze powoli uchodziło.

Kiedyś tłumaczyłem policjantom, że ta spalona żarówka to przez współpracownika, że pewnie na moje stanowisko czycha.
Rzecz poważna a oni śmiali się tylko.

Ty tu czytasz a moze właśnie przy Twoim samochodzie....

Oczywisty argument obalający tezę jakoby przyczyną większości wypadków była nadmierna prędkość czy głupota.

Przyczyną większości wypadków jest spisek.
I tego będę się trzymał.
Obserwuj wątek
    • emes-nju Re: Przed podróżą sprawdź 23.03.06, 11:39
      Prawy i sprawiedliwy jechal 160 km/h?! Ostoja polskiej praworzadnosci?!

Nie wierze... Ta informacja prasowa, to z cala pewnoscia spisek wrogich sil.
      • Gość: ostrożny Re: Przed podróżą sprawdź IP: 62.29.136.* 23.03.06, 11:56
        No własnie a skoro o naszym JK mowa to czy ktoś widział czy on ma stosowne
        siedzenie co by siedział wyżej by widzieć drogę przed sobą no i takie klocki na
        buty by siegnąć do pedałow ?
        • wiemicho1 Re: Przed podróżą sprawdź 23.03.06, 12:09
          Jako, ze BOR objął prewencyjną ochroną równiez osoby podobne do prezydenta to przysługuje mu przdłużenie w postaci BOR - owika.

Podobno powstała społeczna lista osób równie podobnych do panującego miłościwie a wnioskujących o ochronę.
          Trwa rozpatrywanie wniosków.
    • dziedzicznacytadelafinansjery Re: Przed podróżą sprawdź 23.03.06, 16:25
      Ja proponuję takie posty i dyskusje - to raczej gdzie indziej umieszczać.
    • Gość: m824 Kaczor nie ma prawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:52
      wiemicho1 - o czym ty piszesz? ( araczej o czym ta gzeta pisze). przeciez
      KACZOR NIE MA NAWET PRAWA JAZDY! (Chyba ze z kierowca jechal, ale tego w twojej
      info nie ma).
      Kiedyś u Najsztuba w programie mówił, że nie ma prawka... he he he.
      • Gość: mickey Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:58
        www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=682&Itemid=50
        (a to zdjęcie... kfuck! uwielbiam koty i kotów właścicieli, ale ten kot w jego
        rękach wygląda..hmmm nie na miejscu. coś mi się wydaję, że pożyczył go do
        zdjęcia od jakiejś miłej sąsiadki ;-)

chociaż podpis pod zdjęciem mówi: "Buś – ukochany kot Jarosława Kaczyńskiego –
        miał niewykształcone jądra i problemy z nadwagą. Kiedy zdechł, został pochowany
        w ogrodzie"
        z tego co wiem, to zwierzęta upodabniają się do swoich właścicieli ;-)
    • wiemicho1 Re: Przed podróżą sprawdź 24.03.06, 11:43
      Zupełnie jest mi obojętne jakie nazwisko wstawimy w miejsce p.J. Kaczynskiego.
      Istotne jest to, jak łatwo osoby z pierwszych stron gazet łatwo przyznają się do łamania prawa.
      Często mając wpływ na kształt tego prawa.
      Oczywiście jeżdżą (oni lub ich kierowcy) szybko ale bezpiecznie.
      A prawo dla maluczkich.
      Wzór?
      Raczej wzorzec.
      Ale skoro "oni" mogą.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka