Dodaj do ulubionych

I co Tadziu? Za dwa tygodnie włączamy światła...

IP: *.chello.pl 03.04.07, 17:02
A jak się zbuntujesz i nie włączysz to punkciki i mandacik. Lub sąd grodzki
jeżeli wolisz...
Obserwuj wątek
    • Gość: na zimno Rozumiem, ze mozna sie mocno klocic IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.04.07, 17:26
      "w tym temacie", ale taka reakcje moze okazac tylko "stary wyprobowany
      pracownik aparatu", ktory od razu proponuje gotowe rozwiazania.

Ilu Was tam jeszcze jest na tych przedwczesnych emeryturach dla darmozjadow?
      Nie macie co robic?
      A do lopaty! ( na dodatkowym etacie ma sie rozumiec)

Posprzatac po zimie, psie kupy zebrac w parku, papierki pozbierac,
      a nie: znecac sie nad forumowiczem i to z powodu decyzji o swiatlach.

• Gość: tadeusz Drogi Tomo dawałem se radę z Milicją to z Policją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 20:56
      tym bardziej.
      Gdybym się uparł to mnie w dupę mogą pocałować, zabiorą prawko , będę jeździł
      bez , Nie takie rzeczy już przeżyłem od internowania począwszy.
      Oni po prostu potrzebują rozpaczliwie kasy i w imię tego celu postanowili
      zwiększyć sprzedaż paliw poprzez nakazanie włączenia świateł.
      Będą mieli z tego trzy dodatkowe miliardy złotych rocznie a ty jeśli nie masz
      stacji paliw lub nie jesteś półślepy przez co masz interes w tych światłach to
      jesteś jak ten cymbał który cieszy się z widoku złodziei wyciągających mu kasę
      z portfela albo jak ten wiejski głupek który cieszy się z pochwał konkurencji
      po tym jak podpalił sklep swojej mamy.
      No innymi słowy trzeba poczekać na zmianę koniunktury rejestrować ilość ofiar
      która wzrośnie i po prostu brać ich potem po kolei za dupę.
      Napisz w google Statystyka wypadków i ściągnij sobie dane to sam zobaczysz ,że
      do 2004 roku jeszcze podawali szczegóły a od tego czasu tylko ogólnie ale
      ściągnij to sobie na kompa żebyś miał porównanie za rok.
      Jak za rok okaże się że liczba zabitych jest większa to zobaczymy czy cofną ten
      nakaz.
      • iberia.pl Re: Drogi Tomo dawałem se radę z Milicją to z Pol 03.04.07, 22:19
        Gość portalu: tadeusz napisał(a):

> tym bardziej.
        > Gdybym się uparł to mnie w dupę mogą pocałować, zabiorą prawko , będę jeździł
        > bez , Nie takie rzeczy już przeżyłem od internowania począwszy.

w takim razie zycze ci aby tak sie stalo, jak cie zlapia ktorys raz bez
        papierka to zobaczymy jak bedziesz kwiczal albo nie daj Bog jak bedziesz
        uczestnikiem stluczki-problemy z wyplata odszkodowania.

> Oni po prostu potrzebują rozpaczliwie kasy i w imię tego celu postanowili
        > zwiększyć sprzedaż paliw poprzez nakazanie włączenia świateł.
        > Będą mieli z tego trzy dodatkowe miliardy złotych rocznie

uwielbiam te teorie spiskowe, a poza tym policz ile kasy by w budzecie zostalo,
        gdyby obciac diety oslom w wiejskiej itd.
        • Gość: tadeusz Iberio ja jestem tego charakteru ,że nędzarzem bym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 22:35
          został żeby nie mieli czego ze mnie ściągnąć.
          Więcej- pakowałbym się do mamra ile by się razy dało żeby musieli łożyć na moje
          utrzymanie.
          Od ciebie to ja się tym różnię ,że w kłopotach czuję się jak ryba w wodzie a w
          stagnacji zamieram i więzienia się nie boję.
          Ale tutaj moją intencją jest żeby za parę lat ścigali tych złodziei jak teraz
          IPN eSBecję za niepotrzebnie zmarłych na raka i choroby wieńcowe oraz za
          zwiększoną ilość ofiar wypadków drogowych i zatrucie atmosfery.
          Więc będę zbierał dane statystyczne a od czasau do czasu dam się złapać Policji
          bez świateł.
          • iberia.pl Re: Iberio ja jestem tego charakteru ,że nędzarze 04.04.07, 21:26
            Gość portalu: tadeusz napisał(a):

> został żeby nie mieli czego ze mnie ściągnąć.

typowy polaczek-cfaniaczek

> Więcej- pakowałbym się do mamra ile by się razy dało żeby musieli łożyć na
            moje utrzymanie.

niestety nie oni a na przyklad ja.

> Od ciebie to ja się tym różnię ,że w kłopotach czuję się jak ryba w wodzie a
            w stagnacji zamieram i więzienia się nie boję.

??? wow jestem pod wrazeniem psychoanalizy mej osoby domorosly psychologu :-DDD

> Ale tutaj moją intencją jest żeby za parę lat ścigali tych złodziei jak teraz
            > IPN eSBecję za niepotrzebnie zmarłych na raka i choroby wieńcowe oraz za
            > zwiększoną ilość ofiar wypadków drogowych i zatrucie atmosfery.
            > Więc będę zbierał dane statystyczne a od czasau do czasu dam się złapać
            Policji bez świateł.

have fun.
        • Gość: na zimno Do roboty ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.04.07, 10:27
          Posprzatac po zimie, psie kupy zebrac w parku, papierki pozbierac,
          a nie: znecac sie nad forumowiczem i to z powodu decyzji o swiatlach.
      • Gość: Tomo Re: Drogi Tomo dawałem se radę z Milicją to z Pol IP: *.chello.pl 04.04.07, 21:06
        Może współosadzeni nie tylko Cię w tą dupę pocałują, ale zrobią z nią jeszcze
        inne rzeczy gdy złapany na jeździe bez prawka zostaniesz przykładnie ukarany
        przez 24 godzinny sąd i osadzony w areszcie.
        A i komornik do drzwi zapuka za niezapłacone mandaty...
        • tadeusz542 O widzę ,że siedziałeś - a jak tam ciąża??? 05.04.07, 08:07
          No takie doświadczenie musisz mieć wyłącznie z autopsji
    • Gość: ~~~~~~~~~~~~~~` Re: I co Tadziu? Za dwa tygodnie włączamy światła IP: *.aster.pl 04.04.07, 20:53
      i do Niemiec nie będzie można jeździć bo przecież nie będziemy widzieć na
      drodze żadnego samochodu- toż tam jeżdża bez włączonych świateł, wiadomo-
      niemcy, co oni mogą wiedzieć o bezpieczeństwie na drodze.
      • Gość: zdziwiony Re: I co Tadziu? Za dwa tygodnie włączamy światła IP: *.media4.pl 04.04.07, 20:55
        Ale przecież w Niemczech słońce inaczej świeci.
        • Gość: ~~~~~~~~~~~~~~` Re: I co Tadziu? Za dwa tygodnie włączamy światła IP: *.aster.pl 04.04.07, 22:45
          "Ale przecież w Niemczech słońce inaczej świeci."
          Tyż racja, przecie tam ono już zachodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka