iberia.pl 31.12.07, 17:14 kto z Was dzisiejszej nocy bedzie kierowca? Ja z wyboru a nie po prosbie a i owszem bede :-), ktos to doborowe towarzystwo do domu odstawic musi :-). Do Siego Roku :-). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rav107 Re: Sylwestrowi kierowcy IP: *.aster.pl 31.12.07, 17:57 iberia.pl napisała: > kto z Was dzisiejszej nocy bedzie kierowca? Nigdy w życiu. Nie ryzykuję wsiadania za kółko po pijaku, a dzisiejszą noc zamierzam zakończyć ze sporą zawartością % we krwi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Sylwestrowi kierowcy 31.12.07, 18:49 ja tez robie zawsze za kierowce bo nie pijam z zasady :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Sylwestrowi kierowcy 31.12.07, 19:09 tiges_wiz napisał: > ja tez robie zawsze za kierowce bo nie pijam z zasady :) ja a i owszem pijam, ale musze miec do tego wene :-).Dzisiaj nie pije bo jutro bede driverem, wiec ta dzisiejsza noc tak w sumie przy okazji niepijaca jest :-). Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Sylwestrowi kierowcy 31.12.07, 19:06 Uchlewac sie nie uchlewam, ale abstynentem nie jestem. Jednak cisnienia na picie nie mam az takiego, aby nie robic czasem za drivera. W tym roku sylwestruje sie z sasiadami u mnie w domu. Wlasnie zazywam pierwsza dawke terapeutyczna, bo mam treme i snieg pada i PiS przepadl i dlatego, ze mam ochote :) Uwazaj, aby pijusy, ktorych powieziesz nie chuchaly za bardzo na Ciebie. Alkomatu nie oszukasz, gdy wziewnie sie upijesz :) Zdrofko! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Sylwestrowi kierowcy 31.12.07, 19:08 edek40 napisał: > Uwazaj, aby pijusy, ktorych powieziesz nie chuchaly za bardzo na Ciebie. Alkoma tu nie oszukasz, gdy wziewnie sie upijesz :) wiem, dzieki za rade.Na szczescie autko dosc duze a trasa w miare krotka-z sasiedniego miasta wiem mam nadzieje, ze dam rade:-) Do Siego Roku :-). > > Zdrofko! niepijacych dzisiaj:-P Odpowiedz Link Zgłoś
kozak-na-koniu Re: Sylwestrowi kierowcy 01.01.08, 03:29 Dziś jestem na..y jak bombowiec, ale jutro wieczorem służę uprzejmie: od Lublina do Berlina, a ściślej mówiąc - przez Nałęczów lub Józefów do Wilkowa - mogę podwieźć. Odpowiedz Link Zgłoś
kozak-na-koniu PS 01.01.08, 03:36 Na tylnym siedzeniu rozwali się pies, i nie próbujcie go stamtąd wyrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaskoczony Re: Sylwestrowi kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.08, 22:41 To na powaznie? Mozna sie nawdychac od towarzystwa na tyle ze wyjdzie to na alkomacie? > > Uwazaj, aby pijusy, ktorych powieziesz nie chuchaly za bardzo na > Ciebie. Alkoma tu nie oszukasz, gdy wziewnie sie upijesz :) > > wiem, dzieki za rade.Na szczescie autko dosc duze a trasa w miare > krotka-z sasiedniego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Sylwestrowi kierowcy 01.01.08, 22:48 Predzej wskaze cos po zjedzeniu jakis slodkosci z alkoholem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan kierowca Re: Sylwestrowi kierowcy IP: *.lei3.cable.ntl.com 02.01.08, 04:43 mnie dziabneli na alkomat-z mojej winy bo smsa pisalem na kolanach i troche nierowno jechalem-na Sylwestra duzo niepilem-kilka piwek,szampan i whiskey 3 szklaneczki to wszystko-ale jablka jadlem z rana i po10h od konca picia jade,zatrzymuja mnie-ja im gadke wciskam ze radio zmienialem(lykneli chyba bo komy niewidac bylo)ale ze przed poludniem bylo to alkomat mi podali i...0,6promila:)-mowie ze w nocy pilem i rano jablka jadlem i zaraz bede trzezwy zupelnie..oni:..czyli wszystko ok,prosze jechac i szerokiej drogi:) To sa nieliczne plusy UK-a kontroli bylo mnostwo w nocy-ja mialem kierowce z imprezy do kumpla a potem 90km po autostradzie(prawie caly czas)do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekrut1 Re: Sylwestrowi kierowcy IP: *.chello.pl 02.01.08, 13:05 Szanowny panie kierowco, o tych czekoladkach to ostrzegali i niezależnie z czym były z piwkiem,szamonem czy whiskey mogłeś je sobie odpuścić(albo jechać bocznymi drogami). Co do "Sylwestrowych kierowców" to problem jest raczej innej natury, oni nawet bez tych "czekoladek" jeżdżą jak po i tu się zaczyna problem. Pozdr. Pazdzioch Odpowiedz Link Zgłoś