Gość: maja IP: *.lodz.pdi.net 02.09.03, 16:23 w trakcie stłuczki otworzyła sie poduszka powietrzna (kierowcy), ulatniający się z niej gaz poparzył mi prawą rękę. czy mogło się tak zdarzyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brian Re: poduszka powietrzna IP: *.defbank.com.pl 04.09.03, 11:01 Mogło. Mój znajomy przeżył taką sytuacje ( stłuczka => odpalenie poduszki => poparzenie ręki ). Przypadek znam z jego opowiadania - samochodu po stłuczce nie widzałem, ale jego poparzoną rękę tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: poduszka powietrzna IP: *.visp.energis.pl 04.09.03, 20:54 Maja, proponuje zasatanowić sie nad wystąpieniem do producenta poduszki powietrznej o odsszkodowanie. Jeżeli maz chwile czasu to opisz dokładnie swoje obrażenia i jakie są tego skutki w chwili obecnej. Może bede w stanie Ci pomóc. Adres do korespondencji odszkodowania_oc@op.pl. Pozdrawiam Irek Odpowiedz Link Zgłoś
jaki71 Re: poduszka powietrzna 06.09.03, 11:06 Gość portalu: maja napisał(a): > w trakcie stłuczki otworzyła sie poduszka powietrzna (kierowcy), ulatniający > się z niej gaz poparzył mi prawą rękę. czy mogło się tak zdarzyć? Moze przejrzyj instrukcje samochodu. W wiekszosci ktore czytalem opisana byla zasada dzialania poduszki. Pisali tam miedzy innymi o tym ze poduszka napelniana jest goracymi gazami, ktore moga poparzyc twaz, rece i inne czesci ciala. Jesli masz to napisane to raczej nic nie wywalczys od producenta samochodu. Jesli nie to moze warto probowac??? JAki Odpowiedz Link Zgłoś