habudzik 29.12.08, 01:18 pl.youtube.com/watch?v=_qMd3OvkGXc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Kilka dobrych rad-zacznij od siebie 29.12.08, 14:58 moze jakis kurs doszkalajacy? Polecam, bo warto czasem by fachowiec ocenil nasze umiejetnosci albo zle nawyki. Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: Kilka dobrych rad-zacznij od siebie 29.12.08, 16:41 Spokojnie kotku , bo Ci jadu zabraknie . Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Kilka dobrych rad-zacznij od siebie 29.12.08, 20:31 habudzik napisał: > Spokojnie kotku , bo Ci jadu zabraknie . kotka to sobie w swojej rodzinie poszukaj. Po prostu pytam co zrobiles w tym kierunku na swoim podworku? Jesli nic to znaczy,ze uskuteczniasz demagogie-co mnie nie dziwi, bo to typowe dla tego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: Kilka dobrych rad-zacznij od siebie 29.12.08, 20:46 iberia.pl napisała: > habudzik napisał: > > > Spokojnie kotku , bo Ci jadu zabraknie . > > > kotka to sobie w swojej rodzinie poszukaj. > > Po prostu pytam co zrobiles w tym kierunku na swoim podworku? W tym kierunku ???? Tzn co w kierunku dowcipu który wkleiłem??? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Kilka dobrych rad-zacznij od siebie 29.12.08, 21:08 habudzik napisał: > iberia.pl napisała: > > > habudzik napisał: > > > > > Spokojnie kotku , bo Ci jadu zabraknie . > > > > > > kotka to sobie w swojej rodzinie poszukaj. > > > > Po prostu pytam co zrobiles w tym kierunku na swoim podworku? > > W tym kierunku ???? Tzn co w kierunku dowcipu który wkleiłem??? > > > Nie w kierunku dowcipu, pytam powaznie, a linka nie ogladalam bo pewnie nic madrego nie wkleiles. Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: Kilka dobrych rad-zacznij od siebie 29.12.08, 21:21 iberia.pl napisała: > > > Po prostu pytam co zrobiles w tym kierunku na swoim podworku? > > > > W tym kierunku ???? Tzn co w kierunku dowcipu który wkleiłem??? > > > > > > > Nie w kierunku dowcipu, pytam powaznie, a linka nie ogladalam bo > pewnie nic madrego nie wkleiles. Było obejrzeć bo zrobiłeś z siebie pośmiewisko . Na poważne pytania jest poważne miejsce a przynajmniej poważny wątek a nie ten z dowcipem . Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Kilka dobrych rad-zacznij od siebie 29.12.08, 21:26 habudzik napisał: > iberia.pl napisała: > > > > > Po prostu pytam co zrobiles w tym kierunku na swoim podworku? > > > > > > > W tym kierunku ???? Tzn co w kierunku dowcipu który wkleiłem??? > > > > > > > > > > > Nie w kierunku dowcipu, pytam powaznie, a linka nie ogladalam bo > > pewnie nic madrego nie wkleiles. > > Było obejrzeć bo zrobiłeś z siebie pośmiewisko . Na poważne pytania jest poważn > e > miejsce a przynajmniej poważny wątek a nie ten z dowcipem . > > habudziczku, nikt z nas nie bedzie wiekszym posmiewiskiem od ciebie na tym forum:-DDDDD.A slowo "dygresja" albo off top znasz ? Watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: Kilka dobrych rad-zacznij od siebie 29.12.08, 21:37 Już większego niż Ty pośmiewiska nie da się z siebie zrobić przyznając się z rozbrajającą szczerością że się nie czytało tego o czym się dyskutuje i w tak kategoryczny sposób wypowiada w jego temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
mejson.e Stare ale ciągle zabawne! (n/t) 29.12.08, 20:13 Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: Ups !!!! 29.12.08, 20:48 Myślałem że wcześniej tego nikt nie widział . Przepraszam . Liberia chyba tego jednak nie zrozumiała choć widziała dawno temu . Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Ups schabudzik 29.12.08, 21:11 habudzik napisał: > Myślałem że wcześniej tego nikt nie widział . Przepraszam . > Liberia chyba tego jednak nie zrozumiała choć widziała dawno temu . kotus wara ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kozak-na-koniu Re: Ups !!!! 30.12.08, 11:47 habudzik napisał: > Myślałem że wcześniej tego nikt nie widział . Nie myśl tyle, bo znów Cię głowa rozboli, te filmiki były modne 10 lat temu. Wrzuć sobie w szukajkę hasło "Bruno Bozzetto", a znajdziesz nowsze, niemniej ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: Ups !!!! 30.12.08, 18:22 No juz raz przeprosiłem . Nie jestem na czasie . Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Stare ale ciągle zabawne! (n/t) 29.12.08, 20:53 Fajne też jest kobiety vs mężczyźni, tego nie znałem. Dzięki habudzik za przypomnienie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
goflin Re: Stare ale ciągle zabawne! (n/t) 30.12.08, 22:26 Przepraszam tylko coś sprawdzam temat wybrałem przypadkowo www.serwis-auto.republika.pl/ www.liceum_plastyczne_rypin.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Facet przekazuje fundalmentalną prawdę, 31.12.08, 02:07 swego czasu wpisaną w pord. Nie ufać innym, tylko sobie... Odpowiedz Link Zgłoś