zbyfauch 15.02.10, 08:37 Wczoraj widziałem fragment meczu niemieckiej ligi piłkopa. To są wariaci. Grali na mrozie i przy padającym śniegu. Trzeba mieć zdrowo nawalone. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nusz Re: Wariactwo 15.02.10, 08:44 Za taką kasę chyba też włożyłbyś krótkie gacie i poszedł kopać - bez względu na temperaturę. No i na emeryturę poszedłbyś przed czterdziestką. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Wariactwo 15.02.10, 08:55 A gdybym nie umarł, wyfasowałbym taką galantą koszulę z marką kaloryferów na kołnierzyku i pierdoliłbym głupoty w telewizorze razem z innymi cajmerami w podobnych kołnierzykach. Odpowiedz Link
drugiich przecież murawa jest podgrzewana, 15.02.10, 09:36 na ziemi jest cieplej niż w powietrzu, dlatego tak ochoczo się rzucają Odpowiedz Link
donnerbalken Universalgeleerter... 15.02.10, 09:58 drugiich napisał: > na ziemi jest cieplej niż w powietrzu, dlatego tak ochoczo się rzucają ====================================== Pan Dyrektor zna się także na technicznych problemach.... Universalgeleerter... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: geleerter to ty jesteś, 15.02.10, 10:26 drugiich napisał: > ja mogę uchodzić za Gelehrte Trza wiedzieć jak Pana Dyrektora z poza pieca wywabić... Jakie piwo na dzień dzisiejszy rekomendujesz? Masz jakiś ciekawy artykuł o Eskimosach? Odpowiedz Link