lepian4 21.03.10, 19:07 Bez komentarza Specjalne pozdrowienia dla pana Mecenasa i jego podopiecznego januschka. Dzięki wam można dzis połączyć naukę z czymś pożytecznym. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nusz Re: Wikipedia daje czadu 21.03.10, 20:21 Wikipedia zajmuje się nie tylko anatomią pizdy. Jest tam też cały artykuł poświęcony tobie i asiekowi: tinyurl.com/yf58ng7 Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wikipedia daje czadu 22.03.10, 03:38 Zacytuje pana Mecenasa: jesteś zwykłym skurwysynem! Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Wikipedia daje czadu 22.03.10, 14:02 ja.nusz napisał: Cytat > Wikipedia zajmuje się nie tylko anatomią pizdy. > Jest tam też cały artykuł poświęcony tobie i asiekowi: > > tinyurl.com/yf58ng7 Czytając te bohaterskie historie o działalności opozycyjnej w niemieckich lagrach J.Cyrankiewicza & Towarzyszy można by dojść do wniosku, że cała SS na to cierpiała... A takiego jednego polskiego profesora to wypuścili do domu, ze względu na słaby stan zdrowia. Nie nadawał się do życia lagrowego... I ten Pan Profesor cięgle jeszcze żyje i jest nawet politycznie bardzo aktywny... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wikipedia daje czadu 22.03.10, 14:06 Przesadzasz, a janusz i tak tego nie zrozumie Odpowiedz Link
jureek Re: Wikipedia daje czadu 22.03.10, 14:12 Tak, tak, skurwysynu, wmawiaj sobie dalej, że kacety to sanatoria były. Co za brunatna menda z tegop Asieka. Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Wikipedia daje czadu 22.03.10, 14:56 jureek napisał: Cytat > Tak, tak, skurwysynu, wmawiaj sobie dalej, że kacety to sanatoria były. Co za > brunatna menda z tegop Asieka. > Jura Ależ ja o bohaterskim oporze Cyrankiewicza piszę. A Ty o czym? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wikipedia daje czadu 22.03.10, 15:18 Ja pierdole, nawet na tak przyjemny i pozyteczny temat, jak wikipedia nie mozna wz wami podyskutowac!!!!!!! Odpowiedz Link
jureek Re: Wikipedia daje czadu 22.03.10, 16:58 lepian4 napisał: > Ja pierdole, nawet na tak przyjemny i pozyteczny temat, jak wikipedia nie mozna > wz wami podyskutowac!!!!!!! Podniecasz się jak dziesięciolatek, który pierwszy raz zobaczył atlas anatomiczny człowieka. Może na jakimś forum dla gimnazjalistów znajdziesz partnerów do rozmowy na interesujące Cię tematy. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wikipedia daje czadu 22.03.10, 17:10 Jesli sie podniecam, to normalnie, nie na miekko, jak milosciwy pan Mecenas. Moze cie rozczaruje, ale zainteresowalo mnie nastepujace zagadnienie: Skoro wiki publikuje zdjecia obrzezanych narzadow rozrodczych kobiety, to powinny pojawic sie tak samo naukowo opisane przyciete fallusy. NIc Q.M. nie znalazlem!!! Co to jest za zrodlo wiedzy, skoro nie ma zdjecia golego fiuta? Przeciez nawet pan Mecenas twierdzi, ze Wikipedia jest atlasem anatomicznym czlowieka!!!! A to zagadnienie jest z zakresu kulturoznastwa!!!!! Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Wikipedia daje czadu 22.03.10, 18:25 Ehhh, nie doceniasz wiki pl.wikipedia.org/wiki/Obrzezanie Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wikipedia daje czadu 22.03.10, 19:53 No tak, ty podeszlas od stronu kulturoznawczej. Ja, zgodnie z wola pana mecenasa grzebalem w Atlasie Anatomii Czlowieka wedlug kluczy: fallus, Phallus, penis, edaeagus. Jedynie niemieckiej wersji jest ogolony penis, dadrunter wersja konska. Ja protestuje!!! Odpowiedz Link
drugiich Re: Wikipedia daje czadu 22.03.10, 17:50 To bywają takie zarośnięte cipy? Nie widziałem do tej pory lepian4 napisał: > Bez komentarza > > Specjalne pozdrowienia dla pana Mecenasa i jego podopiecznego januschka. > Dzięki wam można dzis połączyć naukę z czymś pożytecznym. Odpowiedz Link
koelscher Re: Wikipedia daje czadu 22.03.10, 19:36 A co ty, qrwa, w ogole jeszcze widzisz? Zreszta, przy twoim "wyborze" trudno sie dziwic... k-r Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Wikipedia daje czadu 22.03.10, 20:24 No ba, tak samo jak bywaja brodaci faceci... Odpowiedz Link
drugiich dawno temu w playboyu był dowcip rysunkowy, 22.03.10, 20:31 facet leży pyskiem w patelni, partnerka podnosi głowę, przygląda się i stwierdza: Z wąsami wyglądasz lepiej. Odpowiedz Link