drugiich 24.05.10, 12:07 Takie i podobne chwyty przewidywałem, gdy mówiłem o FJN. A opozycja jest dobrze wychowana. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drugiich osz qrwa, zapomniałem wkleić 24.05.10, 12:08 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7925738,Poncyljusz__Choroba_mamy_Jaroslawa_Kaczynskiego_utrudnia.html Odpowiedz Link
donnerbalken Kolejna instrukcja wyborcza / Pytanie techniczne 25.05.10, 09:29 Zdradź mi proszę, jak się takie obrazki robi. Thanks in advance. PS Merytoryczna zawartość także ciekawa... Zobaczę co się da zrobić... Ale ja już od lat działam w obronie demokracji, postępu i cywilizacji... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kolejna instrukcja wyborcza / Pytanie techn 25.05.10, 09:42 Najpierw musisz znalezc zrodlo-moze byc wiki Pozniesz klikujesz na obrazek kopiujesz http- Dingsda wchodzisz na nasze forum klikujesz IMG Pozniej wduszasz koniecznie razen STRG+V pozniej tylko ok Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Kolejna instrukcja wyborcza / Pytanie techn 25.05.10, 09:48 Nu, to ja wszystko znam. Myślałem, że to jakiś skan z ekranu, technika której jeszcze nie znam... Ot co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kolejna instrukcja wyborcza / Pytanie techn 25.05.10, 12:24 A to tez jest mozliwe. Jest taki zapomniany przycisk na klawiaturze Druck _____ S-Abf D Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Kolejna instrukcja wyborcza / Pytanie techn 25.05.10, 13:39 lepian4 napisał: Cytat > A to tez jest mozliwe. Jest taki zapomniany przycisk na klawiaturze > Druck > _____ > S-Abf > Serdecznie dziękuję! Klawisz w mgnieniu oka znalazłem. Ale mój zasób inteligencji nie wystarcza, aby z tym klawiszem coś rozsądnego począć. Ot co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kolejna instrukcja wyborcza / Pytanie techn 25.05.10, 13:58 To moze najpierw dryknij ten przycisk, pozniej Strg +V W taki sposob Jureek wkleja dokumenty, pokazujac na dolnej linijce, ze zrobil to w pracy. Dla zaawansowanch jest kombinacjia STRG+alt+Druck/S-Abf. Wtedy masz tylko obrazek bez informacji, jakie inne programy sa uruchomione. Z bozym blogoslawienstwem Your lepian Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Kolejna instrukcja wyborcza / Pytanie techn 25.05.10, 16:09 lepian4 napisał: Cytat > To moze najpierw dryknij ten przycisk Serdeczne dzięki za instruktarz. Obie metody działają. Lecz tylko w powiązaniu z Tekst-programem. Nie działa funkcja wklejenia do formularza odpowiedzi forum. Jakie następne klawisze muszę "dryknąć"? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kolejna instrukcja wyborcza / Pytanie techn 25.05.10, 16:53 A zerknij sobie do archiwum, jak nam Jureek drzewka ilustrowal Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Kolejna instrukcja wyborcza / Pytanie techn 25.05.10, 17:04 lepian4 napisał: > A zerknij sobie do archiwum, jak nam Jureek drzewka ilustrowal ------------------------ Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Kolejna instrukcja wyborcza / Pytanie techn 25.05.10, 17:22 lepian4 napisał: > A zerknij sobie do archiwum, jak nam Jureek drzewka ilustrowal ------------------------ Odpowiedz Link
lepian4 Re: beschämend 24.05.10, 13:23 Nie wiem, co ciebie sklania do takich glebokich przemyslen, ale moge przychylic sie do tej opinii, by choroby matki Jarusia nie wplatywac w kampanie wyborcza. Brukowce, ktore na wzor Big Brothera donosza o jej stanie zdrowia, nie reprezentuja zadnej opcji politycznej, co najwyzej realne potrzeby spoleczenstwa, ktorego program wyborczy nie interesuje, tylko koligacje kandydatow. To juz jest taka tradycja, pielegnowana rowniez na naszym forum: dziadek jest najwazniejszy! Albo dokladniej, wyobrazenie dziadka. Nasz nadzorca kurnika zza Bugiem moglby dokonac glebszej egzemplifikacji tych inklinacji. Nie ukrywam, mnie to intelektualnie przerasta. Odpowiedz Link
drugiich nic mnie nie skłania, prezydent RP 24.05.10, 13:30 mnie gówno obchodzi, wystarczy mi, że nie wstydzę się być Polakiem. Wśród ludzi inteligentnych nie mam z tym problemu. Odpowiedz Link
donnerbalken Exactly! 24.05.10, 13:38 drugiich napisał: Cytat Wśród ludzi inteligentnych nie mam z tym problemu. Exactly! Listen to my words! Odpowiedz Link
donnerbalken shameful 24.05.10, 13:31 lepian4 napisał: Cytat Nie ukrywam, mnie to intelektualnie przerasta. Ładnie to wyraziłeś. Ja sobie takie wyrażenia notuję... O Januszku można tylko jedno powiedzieć: shameful Odpowiedz Link
donnerbalken Re: beschämend 24.05.10, 13:24 Well, I couldn’t help but have my eyes swell up with tears as reading your comment. I'll say... Odpowiedz Link
maria421 Re: beschämend 24.05.10, 13:46 donnerbalken napisała: > Well, > > I couldn’t help but have my eyes swell up with tears as reading your com > ment. > > I'll say... > Swell-swole-swollen. Your eyes might be swollen up by tears. Odpowiedz Link
donnerbalken Your eyes might be swollen up by tears... 24.05.10, 14:10 maria421 napisała: Cytat > donnerbalken napisała: > > > Well, > > > > I couldn’t help but have my eyes swell up with tears as reading your comment. > > > > I'll say... > > > > Swell-swole-swollen. > Your eyes might be swollen up by tears. Gracias Maryja! Odpowiedz Link
donnerbalken Następna wojna światowa się szykuje... 24.05.10, 14:28 #10486 DER SPIEGEL #10492 DER SPIEGEL Następna wojna światowa się szykuje... Ot co... Odpowiedz Link
maria421 Re: Your eyes might be swollen up by tears... 24.05.10, 14:55 donnerbalken napisała: > Gracias Maryja! De nada. Gern geschehen. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Your eyes might be swollen up by tears... 24.05.10, 16:00 maria421 napisała: Cytat > donnerbalken napisała: > > > Gracias Maryja! > > De nada. Gern geschehen. Thanks again for your great comments... Saludos... Odpowiedz Link