donnerbalken 27.05.10, 15:07 Przykład autentycznej solidarności plemiennej... Hitchcock-Klassiker "Die Vögel" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donnerbalken Re: lunatix? 27.05.10, 15:23 Lunatix jest pełnoprawnym członkiem naszej społeczności... Tu na naszym forum nie ma żadnego mobbingu! Linki Lunatixa są zawsze mile widziane przez większość naszej społeczności forumowej... Ot co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Hitchcock-Klassiker "Die Vögel" 27.05.10, 15:26 Wchodzisz miedzy wrony, kracz, jak i ony. Te biedne ptaki weszly miedzy Niemiaszki, kein Wunder, dass sie gealttätig geworden sind. Tu trza wyjasnic, kto zaplaci odszkodowanie? Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Hitchcock-Klassiker "Die Vögel" 27.05.10, 15:49 lepian4 napisał: Cytat > Wchodzisz miedzy wrony, kracz, jak i ony. Te biedne ptaki weszly miedzy > Niemiaszki, kein Wunder, dass sie gealttätig geworden sind. Tu trza wyjasnic, > kto zaplaci odszkodowanie? Popieram unconditional... Niezwykle trefna uwaga... Odpowiedz Link
donnerbalken Jak was kiedyś kruki podziobią... 28.05.10, 08:43 Jak was kiedyś kruki podziobią, to aby nie było: "Nas nikt nie ostrzegał..." Macie wielkie szczęście, że tu jestem między wami! Kiedyś wracałem późnym wieczorem poprzez łąki na rowerze z pracy do domu. Na przydrożnym drzewie siedziało stado kruków, w tym momencie jeden czarny kruk zaatakował mój plecak. Reszta jeszcze się namyślała, i ten sposób zdążyłem dojechać do oświetlonej ulicy i teraz macie szczęście, że tu jestem między wami... Ot co... PS To była opatrzność... Odpowiedz Link
jureek Re: Ty to jesteś biedny... 28.05.10, 09:18 Jak nie Grecy Cię atakują, to znowu kruki. A do tego Mossad, cykliści, kosmopolici, jezuici i kto tam jeszcze. Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Grecy Cię atakują... 28.05.10, 09:26 jureek napisał: > Jak nie Grecy Cię atakują, to znowu kruki. A do tego Mossad, cykliści, > kosmopolici, jezuici i kto tam jeszcze. > Jura ==================================== Opatrzność trzyma rękę nade mną... Odpowiedz Link
donnerbalken Nie drażnić kruków! 30.05.10, 18:04 Dalej atakują... Nie drażnić kruków! Nie odwiedzać parków publicznych. Kruki tego nie lubią... Ot co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Nie drażnić kruków! 31.05.10, 07:31 Udalo mi sie rozsyzfrowwac te ataki krukow. One zwiastowaly jedynie to nieszczescie Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Nie drażnić kruków! 31.05.10, 08:01 lepian4 napisał: Cytat > Udalo mi sie rozsyzfrowwac te ataki krukow. One zwiastowaly jedynie to nieszczescie Ja już od dawna wiedziałem, że GW ma tendencje antyeskimoskie... Ot co... Odpowiedz Link
donnerbalken Jaki ten świat jest podły... 31.05.10, 08:16 donnerbalken napisała: Cytat > > Ja już od dawna wiedziałem, że GW ma tendencje antyeskimoskie... > > Ot co... > Także DER SPIEGEL jest przesiąkły nienawiścią... Jaki ten świat jest podły... Odpowiedz Link
donnerbalken Zamiast DER SPIEGEL polecam: 31.05.10, 08:47 Zamiast DER SPIEGEL polecam: Niniejsze pismo... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jaki ten świat jest podły... 31.05.10, 11:15 GW mowi o trzech smiertelnych przypadkach, der Spiegel o 16. Ja slucham jedynie Izraela. Onie nie potwierdzaja zadnych ofiar. A jesli ktos dostal guza, to im sie kurwa nalezalo, albo sa sobie sami winni. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Jaki ten świat jest podły... 31.05.10, 11:26 lepian4 napisał: > GW mowi o trzech smiertelnych przypadkach, der Spiegel o 16. Ja slucham jedynie > Izraela. Onie nie potwierdzaja zadnych ofiar. A jesli ktos dostal guza, to im > sie kurwa nalezalo, albo sa sobie sami winni. I myślisz matołku, że tak jest, bo ty tak napisałeś - zawsze to samo z tym pojebem. www.jpost.com/ Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Jaki ten świat jest podły... 31.05.10, 11:35 ja.nusz napisał: Cytat > > I myślisz matołku, że tak jest, bo ty tak napisałeś - zawsze to samo z tym pojebem. > > > www.jpost.com/ ============================================= Austriacy piszą: Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jaki ten świat jest podły... 31.05.10, 12:22 Lieber Eduard, pragne uprzejmie twej zydokomunistycznej pustej lepetynie sprostowac, ze posluzylem sie jedynie twymi argumentami i pieknem twej retoryki. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Jaki ten świat jest podły... 31.05.10, 12:48 Jak zwykle przyłapany na kłamstwie, potrafisz jedynie udawać idiotę - nie musisz udawać - jesteś nim. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jaki ten świat jest podły... 31.05.10, 12:50 Lieber kaprologu, mozesz moje klamstwo przytoczyc? Cytowalem jedynie "oficjalne" Pressemeldungen Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Jaki ten świat jest podły... 31.05.10, 12:57 lepian4 napisał: > Lieber kaprologu, mozesz moje klamstwo przytoczyc? Cytowalem jedynie "oficjalne > " > Pressemeldungen I to co napisałeś poniżej uważasz za "oficjalny meldunek prasowy"- pierdolnij się młotkiem w swój pusty łeb. >Ja slucham jedynie >Izraela. Onie nie potwierdzaja zadnych ofiar. A jesli ktos dostal >guza, to im >sie kurwa nalezalo, albo sa sobie sami winni. Oficjalny meldunek prasowy masz tutaj dla utrwalenia tumanie: www.jpost.com/ Odpowiedz Link