koelscher 13.02.11, 13:54 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,9097513,Quebec_stawia_bariery_dla_zwyczajow_imigrantow___Wielokulturowosc.html Ja moja 38. Smith & Wesson Special wnosze WSZEDZIE! - nawet do samolotu... k-r Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
folksdojczer4kategorji Re: skandal 13.02.11, 14:33 Phi! Też mi nowość! W Niemiaszkowej Republice Federalnej wolno żydom i wyznawcom islamu podrzynać krówkom i owieczkom gardziołka. Chrześcijański Niemiaszek za ten sam czyn zostaje oskarżony za znęcanie się nad zwierzętami... Są równi i równiejsi Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: skandal 13.02.11, 15:03 To nawet srasz z bronią w ręku, koelscher? Boisz się własnego gówna? Kacperek koelscher napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,9097513,Quebec_stawia_bariery_dla_zwyczajow_imigrantow___Wielokulturowosc.html > Ja moja 38. Smith & Wesson Special wnosze WSZEDZIE! - nawet do samolotu... > > k-r > Odpowiedz Link
koelscher Re: skandal 13.02.11, 17:19 Znowu, qrwa, nic nie kapujesz! Boje sie, ze moglbys wystawic czerep z klozetowej rury odplywowej... k-r PS Nie uwazasz, ze to gorsze niz gowno? Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: skandal 13.02.11, 17:33 Ty masz klozet z rurą odpływową? No Panie Chrabio (Chrabiu?) nie konfabuluj! Przeca wszyscy wiedzą, że srasz do fosy okalającej twój zameczek. Kacperek Odpowiedz Link
koelscher Re: skandal 13.02.11, 19:16 Nastepna projekcyjka chlopka-roztropka, strjacego za stodola. k-r Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: skandal 13.02.11, 19:47 Oj koelscher, koelscher głupiś ty i biedny. I tak już będzie do końca twoich dni. Beznadziejny, nieuleczalny przypadek sfrustrowanego uciekiniera z PRL-u. Koniec.Kropka. Kacperek P.S. Nie chce mi się już z tobą gadać siuśmajtku. Odpowiedz Link
lepian4 Re: skandal 13.02.11, 20:29 Przestancie sie klocic! Poczekajcie lepiej na opinie Januszka. On swa wiedza bez watpienia was osieci. Ja poczekam na jego opinie i tega wam tez zycze. Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: skandal 13.02.11, 22:35 Niedoczekanie Twoje. On się chwilowo zdystansował. Ot co! Kacperek lepian4 napisał: > Przestancie sie klocic! Poczekajcie lepiej na opinie Januszka. On swa wiedza be > z watpienia was osieci. Ja poczekam na jego opinie i tega wam tez zycze. Odpowiedz Link
koelscher Re: skandal 13.02.11, 22:06 Moj ty moj w mysleniu powolny malorolny! Jam jest, ktory jest. Ciebie beze mnie nie ma. k-r zawszekacperek napisał: > Oj koelscher, koelscher głupiś ty i biedny. > I tak już będzie do końca twoich dni. > Beznadziejny, nieuleczalny przypadek sfrustrowanego uciekiniera z PRL-u. > Koniec.Kropka. > Kacperek > P.S. > Nie chce mi się już z tobą gadać siuśmajtku. Odpowiedz Link
maria421 Re: skandal 13.02.11, 22:57 koelscher napisał: > Jam jest, ktory jest. Ciebie beze mnie nie ma. Spodziewasz sie ze Kacperek padnie na twarz jak Abraham? Musisz mu ziemie za to obiecac Odpowiedz Link
koelscher Re: skandal 13.02.11, 23:10 Nie Marysie sie nie boi! Kacper przyzwyczajaon do rycia ryjem w roli... k-r Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: skandal 14.02.11, 07:20 Lepiej jest ryć ryjem rolę, niżli być takim jak ty ... G Ł U P O L E M. Kacperek P.S. Zamiast truć tu nam na forum Chrabio wielki, won sprzedawać ... sfrytowane kartofelki. koelscher napisał: > Nie Marysie sie nie boi! > Kacper przyzwyczajaon > do rycia ryjem w roli... > > k-r Odpowiedz Link
maria421 Re: skandal 14.02.11, 09:22 koelscher napisał: > Nie Marysie sie nie boi! > Kacper przyzwyczajaon > do rycia ryjem w roli... > > k-r Ja sie nie boje o Kacperka tylko o Ciebie. "Jam jest ktory jest" z 38. Smith & Wesson Special ... Odpowiedz Link
jureek Re: skandal 14.02.11, 10:32 maria421 napisała: > Ja sie nie boje o Kacperka tylko o Ciebie. "Jam jest ktory jest" z 38. Smith & > Wesson Special ... Tak se czytam ten wątek i przypomniał mi się stary dowcip. Ciekawe, czy Jecki zaczyna dzień od przepięcia orderów z pidżamy na marynarkę? Jura Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: skandal 14.02.11, 10:56 No to jazda. koelscher wdzięczy się do lustra i pyta żonę: "Powiedz skarbie, co ci się we mnie najbardziej podoba? Moja fizjonomia, czy moja fryzura?" "Twoje arystokratyczne poczucie humoru mój drogi!" Kacperek jureek napisał: > maria421 napisała: > > > Ja sie nie boje o Kacperka tylko o Ciebie. "Jam jest ktory jest" z 38. Sm > ith & > > Wesson Special ... > > Tak se czytam ten wątek i przypomniał mi się stary dowcip. Ciekawe, czy Jecki z > aczyna dzień od przepięcia orderów z pidżamy na marynarkę? > Jura Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: skandal 14.02.11, 11:27 Na kozetce u znanego psychoanalityka doktora Cyberberga leży koelscher. "O.K. - mówi lekarz. - Zacznijmy od początku." Na to pacjent z westchnieniem: "O.K. Na początku stworzyłem niebo i ziemię..." Kacperek maria421 napisała: > koelscher napisał: > > > Nie Marysie sie nie boi! > > Kacper przyzwyczajaon > > do rycia ryjem w roli... > > > > k-r > > Ja sie nie boje o Kacperka tylko o Ciebie. "Jam jest ktory jest" z 38. Smith & > Wesson Special ... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Jam jest, który jest 14.02.11, 09:54 Najpierw umyj sobie... nogi, jeśli chcesz iść między bogi. W buty nałóż świeżej słomy, a ten Special Smith&Wesson przytrocz sznurkiem do kaleson. Na łbie pustym popraw rogi, no i ruszaj między bogi. Kacperek Odpowiedz Link
koelscher Re: Jam jest, który jest 14.02.11, 19:12 Slabiutkie, pikus, zawstydzajaco wrecz slabiutkie. Nit zatem, lecz k-r Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Jam jest, który jest 14.02.11, 19:39 Skocz na forum Język niemiecki i w wątku germanofilki o błędach w Ponsie popraw "zasadzony" przez siebie jełopizm. Chodzi o "mal" po "nennt". Odwróć kota ogonem. Dasz radę.Jesteś w tym miszczem. Kacperek P.S. Do "poezji" wrócimy później. koelscher napisał: > Slabiutkie, pikus, zawstydzajaco wrecz slabiutkie. Nit zatem, lecz > > k-r Odpowiedz Link
maria421 Z dedykacja dla Koelschera 14.02.11, 19:52 www.youtube.com/watch?v=RRe3gLoE0wU Odpowiedz Link
koelscher Re: Z dedykacja dla Koelschera 14.02.11, 22:11 Mylem, ze zwionskof nie widzem... k-r maria421 napisała: > www.youtube.com/watch?v=RRe3gLoE0wU Odpowiedz Link
maria421 Re: Z dedykacja dla Koelschera 15.02.11, 00:07 koelscher napisał: > Mylem, ze zwionskof nie widzem... > > k-r Zwionski nie som widzialne ino slyszalne. W tekscie. Odpowiedz Link
koelscher Re: Jam jest, który jest 14.02.11, 22:09 Ch. z grafofilka, jesli za glupia, zeby sama zamienic l na n. k-r zawszekacperek napisał: > Skocz na forum Język niemiecki i w wątku germanofilki o błędach w Ponsie > popraw "zasadzony" przez siebie jełopizm. Chodzi o "mal" po "nennt". Odwróć k > ota ogonem. Dasz radę.Jesteś w tym miszczem. > > Kacperek > P.S. > Do "poezji" wrócimy później. > > > koelscher napisał: > > > Slabiutkie, pikus, zawstydzajaco wrecz slabiutkie. Nit zatem, lecz :- > ( > > > > k-r > > Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: No to poprawka 14.02.11, 20:59 Chrabia koelscher opowiada Chrabiemu (Chrabiu?, Chrabi?) Jeckiemu: "Ty sobie wyobraź, wracam wczoraj do zamku, wchodzę do salonu i widzę, że mój butler posuwa Chrabinę! Tak się zdenerwowałem, że gdybym miał akurat przy sobie swojego Smith&Wessona, to bym go spoliczkował." Kacperek koelscher napisał: > Slabiutkie, pikus, zawstydzajaco wrecz slabiutkie. Nit zatem, lecz > > k-r Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: I jeszcze jeden 14.02.11, 21:21 Do pokoju wchodzi strasznie pobity Chrabia. - Chrabio, co się panu stało?! - pyta butler. - Dostałem w twarz od barona. - Od barona? Przecież to chucherko! Musiał mieć coś w ręku! - Miał. Kolbę 38.Smith&Wesson Special. - A pan, panie Chrabio? Nie miał pan nic w ręku? - Miałem. Lewą pierś żony barona. Piękna rzecz, nie przeczę, ale do walki zupełnie się nie nadaje. Kacperek Odpowiedz Link
koelscher Re: No to poprawka 14.02.11, 22:05 To juz lepsze. Powinno jednak byc: "że gdybym nie miał akurat przy sobie swojego Smith&Wessona, to bym go spoliczkował." Czuje malorolstwo bluesa??? k-r zawszekacperek napisał: > Chrabia koelscher opowiada Chrabiemu (Chrabiu?, Chr > abi?) Jeckiemu: > "Ty sobie wyobraź, wracam wczoraj do zamku, wchodzę do salonu i widzę, że mój b > utler posuwa Chrabinę! Tak się zdenerwowałem, że gdybym miał akurat przy > sobie swojego Smith&Wessona, to bym go spoliczkował." > > Kacperek > > koelscher napisał: > > > Slabiutkie, pikus, zawstydzajaco wrecz slabiutkie. Nit zatem, lecz :- > ( > > > > k-r > > Odpowiedz Link