Dodaj do ulubionych

Dziedziczne chamstwo

19.03.11, 23:44
synkow sowieckich oficerow?
"Er (Solis) hat ein Volltreffer (sic!) bekommen und wollte nicht weiter kämpfen" (original Witali Klitschko)
Wenn das ein volltrefer war, ist belka do srania Masutatsu Oyama.

k-r
Obserwuj wątek
    • zawszekacperek Re: Dziedziczne chamstwo 20.03.11, 09:49
      Niebywałe!!! Jak można tak zdenerwować mistrza chonoru Grafa Arschlocha?
      Diaspora powinna stanowczo zdystansować się od tego sqr.wiela Kliczki! Zwłaszcza Asiek.
      (bynajmniej bez ironii)
      Acha. Witalijowi K. należy odebrać doktorat, bo obraził koelschera.

Kacperek
      P.S.
      Tak na marginesie koelscher, ilu ojców mają (mieli) bracia Kliczko?

koelscher napisał:

> synkow sowieckich oficerow?
      > "Er (Solis) hat ein Volltreffer (sic!) bekommen und wollte nicht weiter kämpfen
      > " (original Witali Klitschko)
      > Wenn das ein volltrefer war, ist belka do srania Masutatsu Oyama.
      >
      > k-r
      • folksdojczer4kategorji Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźniaki K 20.03.11, 10:34
        zawszekacperek napisał:
        Diaspora powinna stanowczo zdystansować się od tego sqr.wiela Kliczki! Zwłaszcza Asiek.
        ==================================

A to niby dlaczego?

Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźniaki Kaczyńscy...

Keine Dojczhasser!
        • lepian4 Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 11:08
          Gdyby blizniacy Kaczynscy tyle Niemcom zawdzieczali ci Klitschkos, to tez pewnie zrewidowali byswe poglady
          • folksdojczer4kategorji Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 11:20
            lepian4 napisał:

> Gdyby blizniacy Kaczynscy tyle Niemcom zawdzieczali ci Klitschkos, to tez pewn
            > ie zrewidowali byswe poglady
            -----------------------------------------
            • lepian4 Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 12:24
              Ale ten obywatel nie ma brata blizniaka!
              • ja.nusz Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 13:23
                Z braku czasu odpowiem obu śmieciom jednocześnie.

Niech śmieć asiek przyjmie do wiadomości, że sram tylko na takich "Niemców" jak on - ten gatunek jest największą zakałą tego sołeczeństwa. Ale ponieważ on i tak niedługo zdechnie, nie ma potrzeby sobie nim zawracać dupy. Oby go tylko odpowiednio głęboko zakopali - smród z Fukushimy przy nim to pikuś.

Niech śmieć lepian przyjmie do wiadomości, że 5 lat różnicy między "bliźniakami" Kłyczko to deko przydużawo.

• gaarsch gwoli ścisłości: 20.03.11, 13:41
                  bliźniaków Kliczko stworzył ten chuj:
                  forum.gazeta.pl/forum/w,51283,123409260,123414732,Blizniaki_Kliczko_sa_mi_milsi_anizeli_blizniaki_K.html
                  a nie śmieć lepian. Co do śmiecia - nie prostuję smile
                • folksdojczer4kategorji Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 14:31
                  ja.nusz napisał:

> Z braku czasu odpowiem obu śmieciom jednocześnie.
                  >
                  > Niech śmieć asiek przyjmie do wiadomości, że sram tylko na takich "Niemców" jak
                  > on - ten gatunek jest największą zakałą tego sołeczeństwa. Ale ponieważ on i t
                  > ak niedługo zdechnie, nie ma potrzeby sobie nim zawracać dupy. Oby go tylko odp
                  > owiednio głęboko zakopali - smród z Fukushimy przy nim to pikuś.
                  >
                  > Niech śmieć lepian przyjmie do wiadomości, że 5 lat różnicy między "bliźniakami
                  > " Kłyczko to deko przydużawo.

----------------------------------------
                • folksdojczer4kategorji Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 16:47
                  Januszku, dlaczego jesteście tak brutalni?
                  • ja.nusz Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 17:19
                    Jako gówno zostałeś wysrany na ten świat i jako gówno zdechniesz - i tylko smród po tobie pozostanie stary idioto - nic więcej.
                    • lepian4 Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 19:02
                      Na milosc Boska, Januschek wrocil!! Wyjebali cie z Wa-wa?
                      • zawszekacperek Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 19:19
                        Ależ z Ciebie ignorant Lepianie z numerem seryjnym 4. Nikt nikogo z Wawy nie wyjebał. Januszek zrobił sobie podróż sentymentalną z atrakcjami. Wpierdolił pączka od Bliklego (Tłusty Czwartek - wiadomo tradycja), ugotował się na śledziku (wtorek - też tradycja, a u Niego dodatkowo nałóg), w Aschermittwoch zignorował tradycję, wziął udział w inscenizacji historycznej Exodus 68 (Warszawa Zachodnia PKP - nomen omen albo i na odwrót Aleje Jerozolimskie 144) i wrócił do HH.
                        Ot co!

Kacperek

lepian4 napisał:

> Na milosc Boska, Januschek wrocil!! Wyjebali cie z Wa-wa?
                        • ja.nusz Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 19:30
                          Cała wasza zasrana trócja musi mieć wyjątkowo nudny żywot.
                          Kręcą was najwyrańniej wyłącznie cudze życiorysy i podróże obcych wam zupełnie ludzi.
                          Pies was wszystkich trzech jebał - najlepiej wściekły.
                          • lepian4 Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 19:38
                            Januszku, ty juz dla nas nie jestes obcy.
                            Sam tez bardzo chetnie opowiadasz o swych przezyciach. Dla mnie jestes nawet anffaszystowskim idolem i dlatgo z utesknieniem czekam na twe wiesci
                            • ja.nusz Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 19:58
                              Kim ty dla mnie jesteś pisałem tu wystarczająco często.
                              Twój żywot jest najwyraźniej tak samo zasrany jak asiekowy - z tą małą różnicą, że ty będziesz się dłużej męczył w swoim brunatnym łajnie.
                              • lepian4 Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 21:05
                                Jesli o mnie chodzi, wlasne gowno mi nie przeszkadza. Sa wprawdzie tacy, ktorzy twierdza, ze nie jest wystarczajaco koszerne, albo jest haram. Mnie jest z tym jednak dobrze! Ot co!
                                • ja.nusz Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 21:31
                                  lepian4 napisał:

> Jesli o mnie chodzi, wlasne gowno mi nie przeszkadza.

A to nic nowego - taplasz się w nim od momentu miotu w latrynie.
                                  • folksdojczer4kategorji Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 21:47
                                    ja.nusz napisał:

> lepian4 napisał:
                                    >
                                    > > Jesli o mnie chodzi, wlasne gowno mi nie przeszkadza.
                                    >
                                    > A to nic nowego - taplasz się w nim od momentu miotu w latrynie.

Januszku kochany!

Po Twoich wpisach dostaję zawsze niekontrolowanego, gwałtownego trzepotania przepony...

To może być śmiertelne...

I przepowiednie z teczek MOSSAD-u mogą się lada chwila spełnić...

Widocznie także biedny Knut czytał Twoje wpisy...

Jak może 4 letni niedźwiadek ni stąd, ni zowąd umrzeć?

Jestem pewny, że to MOSSAD za tym stoi...
                                    • folksdojczer4kategorji Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 22:33
                                      folksdojczer4kategorji napisała:

> Jak może 4 letni niedźwiadek ni stąd, ni zowąd umrzeć?
                                      >
                                      > Jestem pewny, że to MOSSAD za tym stoi...

>
                                      Lebensdauer: Die durchschnittliche Lebenserwartung für ein Eisbär ist ca. 15-20 Jahre.
                                  • lepian4 Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 21.03.11, 04:53
                                    Jestem pelen podziwu wobec twej przenikliwoswci!
                                    Opowiedz nam lepiej, jak ci minal czas w Wa-wa? Szaberek sie udal?
                                    • folksdojczer4kategorji Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 21.03.11, 08:18
                                      lepian4 napisał:

> Jestem pelen podziwu wobec twej przenikliwoswci!
                                      > Opowiedz nam lepiej, jak ci minal czas w Wa-wa? Szaberek sie udal?
                                      =============================

Mnie by także interesowało, czy jeździł pierwszymi w Polsce schodami ruchomymi na Trasie W-Z. Schody były darem Związku Radzieckiego.

Związek Radziecki zdemontował je fachowo w Berlinie u Hitlerowców...
                                      • ja.nusz Re: Bredzi jak zawsze 21.03.11, 09:26
                                        Ruscy szabrowali - to nie jest żadną sensacją. Ich szabrownictwo można jednak w zwykły sposób wytłumaczyć - "okazja czyni złodzieja".
                                        Bardziej problematyczne stają się próby tłumaczenia tego co i kogo Niemcy "zdemontowali" - przy aktywnym wsparciu pseudo Niemców asiekowego pokroju. Eksterminacja Warszawy była akcją na skalę przemysłową, w której uczestniczyli w dużej mierze właśnie tacy asiekowcy.

PS.
                                        Pierwsze w PRL schody ruchome nie pochodziły z szabru - ale skąd ta stara kurwa miałaby to wiedzieć.
                                        • lepian4 Re: Bredzi jak zawsze 21.03.11, 13:16
                                          A mnie sie wydawalo, ze twoj caly kurnik udal sie wtedy na Kurs Obslugi Radia.
                                          Januszku kochyny, nie denerwuj sie. Straszliwie za toba tesknilismy. Moja wspaniala Kolonia specjalnie przegrala 6:2 bys wrocil zwalczac faszystow! Ot co!
                          • folksdojczer4kategorji Na nim możesz polegać jak na Zawiszy Czarnym! 21.03.11, 14:29
                            ja.nusz napisał:

> Cała wasza zasrana trócja musi mieć wyjątkowo nudny żywot.
                            > Kręcą was najwyrańniej wyłącznie cudze życiorysy i podróże obcych wam zupełnie
                            > ludzi.
                            > Pies was wszystkich trzech jebał - najlepiej wściekły.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zapomniałeś zaopiniować Marysieńkę ...

Mnie się wydaje, że Marysieńka także nie jest w 100% koszerna...

100% koszerny jest tylko Pan Mecenas.

Na nim możesz polegać jak na Zawiszy Czarnym!

Pan Mecenas to klasa!
                    • folksdojczer4kategorji Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 20:26
                      ja.nusz napisał:

> Jako gówno zostałeś wysrany na ten świat i jako gówno zdechniesz - i tylko smró
                      > d po tobie pozostanie stary idioto - nic więcej.

Nu, nareszcie, po 10 latach dostarczasz nowe, nie zbadane dotychczas fakty do dyskusji...

Te detektory smrodu MOSSAD już zainstalował?
                      • koelscher Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 21:55
                        Zaden ch. nie powiedzial jeszcze nic ad rem.

k-r
                        • zawszekacperek Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 22:31
                          Nic dziwnego. Prócz ciebie na tym forum nie udziela się żaden inny ch -czyt. chrabia.

Kacperek
                          • koelscher Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 22:58
                            Nie przynudzaj. Wszyscy wiedza, ze masz problemy z czytaniem, o rozumieniu juz nie wspominajac. Proponuje, zebys ty sie wypowiedzial: cham o chamstwie - czyz nie byloby to zabawne? (dla latwiejszego zrozumienia: pytanie jest, oczywiscie, retoryczne).

k-r

zawszekacperek napisał:

> Nic dziwnego. Prócz ciebie na tym forum nie udziela się żaden inny ch -c
                            > zyt. chrabia.
                            >
                            > Kacperek
                      • zawszekacperek Re: Bliźniaki Kliczko są mi milsi, aniżeli bliźni 20.03.11, 22:35
                        Nu i widzisz? Nie lepiej było się zdystansować?
                        Teraz Twój smród będzie szczegółowo analizowany w Centrali.
                        A pismo mówi: Kto mieczem wojuje, ten ...
                        Kacperek
                        folksdojczer4kategorji napisała:

> ja.nusz napisał:
                        >
                        > > Jako gówno zostałeś wysrany na ten świat i jako gówno zdechniesz - i tylk
                        > o smró
                        > > d po tobie pozostanie stary idioto - nic więcej.

>
                        > Nu, nareszcie, po 10 latach dostarczasz nowe, nie zbadane dotychczas fakty do d
                        > yskusji...
                        >
                        > Te detektory smrodu MOSSAD już zainstalował?
                        >
    • gadupa Zadroscisz hehehe 21.03.11, 10:04
      Rozumiemy ze jak sie jest dzieckiem kilofa i pomocy kuchennej to musisz sie na polackich forumkach zaistniec.

buahahahahahahahah
    • koelschefrau Plagiat? 25.03.11, 20:17
      Jeden z Kliczkow ma dr. germanistyki, przypuszczam bez czytania i sprawdzania, ze to plagiat...Harald Schmidt chial im dac kiedys Gutschein na Deutsch -Sprachkurs.
      • folksdojczer4kategorji Re: Plagiat? 26.03.11, 09:41
        koelschefrau napisała:

> Jeden z Kliczkow ma dr. germanistyki, przypuszczam bez czytania i sprawdzania,
        > ze to plagiat...Harald Schmidt chial im dac kiedys Gutschein na Deutsch -Sprach
        > kurs.

----------------------------------------------------------------->
        ----------------------------------------------------------------->

Kłamiesz!
        Cytat
        Klitschko schloss ein Sportlehrerstudium an der Pädagogischen Universität „Hryhorij Skoworoda“ in Perejaslaw-Chmelnyzkyj (Ukraine) mit Auszeichnung ab. Im Jahre 2000 erfolgte seine Promotion in Sportwissenschaften. Thema seiner Dissertation war „Sportbegabung und Talentförderung“.

PS

Harald Schmidt ma kręgosłup moralny wygięty na prawo...
        Od siebie dodam, że byłoby lepiej, gdybyś takich audycji nie oglądała...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka