folksdojczer4kategorji Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 11:05 I co? żyje jeszcze? Kiedy pokażą jej kamieniowanie? Toż ona gorsza od Thilo Sarrazina! Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 11:59 Nikt się tu nie odzywa... Ta kobieta zapewne jest zarażona syfilisem... Nieprawdaż Januszku? Nieprawdaż Panie Mecenasie? Wyjątkowo dużo roboty dzisiaj w pierwszy dzień po świętach! Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 12:49 Wspaniala, odwazna kobieta. Wiecej takich! Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 15:55 maria421 napisała: > Wspaniala, odwazna kobieta. Wiecej takich! U góry blond a na dole tak! Każde dziecko tu na forum wie o co chodzi! A w ogóle to jest ciężka zniewaga dla Januszka i Pana Mecenasa takie tendencyjne filmiki tu wstawiać! Pan Mecenas ma w pracy przyjaciela muzułmanina. Proszę uprzejmie w przyszłości to uwzględniać przy doborze filmów!!! Odpowiedz Link
gadupa Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 18:17 Te nudysta, od kiedy bojisz sie odziezy? hehehe Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 14:01 W Bundestagu czasem drą ryje jeszcze głośniej. A kto przemawiał przed tą panią? Waro byłoby też posłuchać - żeby żeby zrozumieć dlaczego niewiasta tak sobie nadwyręża gardziołko. Odpowiedz Link
jessi_a dostal już kopa 26.04.11, 14:57 www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,758369,00.html Odpowiedz Link
ja.nusz Re: dostal już kopa 26.04.11, 16:25 Znamiennym jest fakt, że największego świra mają muzułmanie, którzy muzułmanami się nie urodzili. Podobnie jest z byłymi nałogowymi palaczami - nagle wielu z nich staje się radykalnymi przeciwnikami palenia i palaczy. Jeszcze wyraźniej widać to zjawisko na przykładzie wielu byłych obywateli Polski, którzy na skutek otrzymania niemieckich papierów dostali kompletnego kota. Jeden taki onanizuje się na tym forum od rana do wieczora. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: dostal już kopa 26.04.11, 16:40 Januszek pisze: Jeden taki onanizuje się na tym forum od rana do wieczora. ________________________________ Gdzie? Gdzie? Gdzie? To i chyba Pan Arystokrata Jecki niedługo powróci, on uwielbia takie sceny... PS Po tym artykule w DER SPIEGEL omal nie pęcłem ze śmiechu. Muzułmanie się chyba bardzo przestraszyli the german authorities... Odpowiedz Link
maria421 Re: dostal już kopa 26.04.11, 16:40 ja.nusz napisał: > Znamiennym jest fakt, że największego świra mają muzułmanie, którzy muzułmanami > się nie urodzili. Przeogromna wiekszosc muzulmanskich swirow to urodzeni muzulmanie. Odpowiedz Link
maria421 Re: dostal już kopa 26.04.11, 16:43 Z dzisiejszej GW wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,9495369,Dziesieciu_najgrozniejszych_wiezniow_z_Guantanamo,,ga.html Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: dostal już kopa 27.04.11, 09:22 ja.nusz napisał: > Jeden taki onanizuje się na tym forum od rana do wieczora. ------------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link
ja.nusz Re: dostal już kopa 27.04.11, 09:33 folksdojczer4kategorji napisała: > ja.nusz napisał: > > > Jeden taki onanizuje się na tym forum od rana do wieczora. > -------------------------------------------------------------------- > Powód, dla którego Januszowy tata dos > tał tak znikome odszkodowanie za przymusowe roboty w III Rzeszy Hitlerowskiej.. > . > > A synalek wybrał sobie spadkobierców III Rzeszy Hitlerowskiej jako swoje refugi > um ... > > Ma ktoś jakieś w miarę logiczne wytłumaczenie na taką zagmatwaną logikę? Czy ktokolwiek jeszcze ma jakiekolwiek wątpliwości, że ten starzec jest pierdolnięty? Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: dostal już kopa 27.04.11, 09:52 ja.nusz napisał: > Czy ktokolwiek jeszcze ma jakiekolwiek wątpliwości, że ten starzec jest pierdolnięty? ------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: dostal już kopa 27.04.11, 10:22 Januszek napisał: > > Czy ktokolwiek jeszcze ma jakiekolwiek wątpliwości, że ten starzec jest pierdolnięty? --------------------------------------------------- Odpowiedz Link
ja.nusz Re: dostal już kopa 27.04.11, 10:34 Tylko jeden komentarz ciemniaku: "Deutschland erhöht Zahlungen für Holocaustüberlebende" Należałoby dodaj jeszcze dodać "o wiele za malo" Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: dostal już kopa 27.04.11, 10:47 ja.nusz napisał: > Tylko jeden komentarz ciemniaku: > > "Deutschland erhöht Zahlungen für Holocaustüberlebende" > > Należałoby dodaj jeszcze dodać "o wiele za malo" ====================================== Nu to wreszcie gadamy jednym językiem... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: dostal już kopa 27.04.11, 10:58 ja.nusz napisał: > Tylko jeden komentarz ciemniaku: > > "Deutschland erhöht Zahlungen für Holocaustüberlebende" > > Należałoby dodaj jeszcze dodać "o wiele za malo" ============================================ Słusznie krzyczysz! Musisz jeszcze odrobinę głośniej krzyczeć... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 09:14 ja.nusz napisał: > > A kto przemawiał przed tą panią? ------------------------------------------------------ Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 10:39 ja.nusz napisał: > W Bundestagu czasem drą ryje jeszcze głośniej. > ----------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 17:23 Na pewno jest ta kobieta odważniejsza niż takie Stammtischhelden jak Asiek. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 17:48 jureek napisał: > Na pewno jest ta kobieta odważniejsza niż takie Stammtischhelden jak Asiek. > Jura Obawiam sie ze gdybys z ta kobieta dyskutowal na forum, to bys ja odpowiednio pouczyl ze Niemcom nie grozi zadna islamizacja a ona sama jest nietolerancyjna ksenofobka. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 18:06 maria421 napisała: > Obawiam sie ze gdybys z ta kobieta dyskutowal na forum, to bys ja odpowiednio p > ouczyl ze Niemcom nie grozi zadna islamizacja a ona sama jest nietolerancyjna k > senofobka. A gdybaj sobie na zdrowie. Skoro nie potrafisz znaleźć żadnej mojej wypowiedzi, w której popierałbym tzw. Hassprediger (i nie znajdziesz takiej, bo takich nie ma), pozostało Ci tylko gdybanie. Jura Odpowiedz Link
gadupa A to ty jeszcze nie wiesz? 26.04.11, 18:15 Gdybanie i liczenie nie swojego jest najwajszniejszym u Polaczkow. Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:12 jureek napisał: > A gdybaj sobie na zdrowie. Skoro nie potrafisz znaleźć żadnej mojej wypowiedzi, > w której popierałbym tzw. Hassprediger (i nie znajdziesz takiej, bo takich nie > ma), pozostało Ci tylko gdybanie. > Jura Jurku, to sa po prostu zwykli islamprediger jakich pelno w calym islamskim swiecie i jakich coraz wiecej w Europie. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:29 maria421 napisała: > Jurku, to sa po prostu zwykli islamprediger jakich pelno w calym islams > kim swiecie i jakich coraz wiecej w Europie. No to czemu jeden z nich został z Niemiec wydalony, jeżeli to tylko zwykły kaznodzieja? Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:38 jureek napisał: > No to czemu jeden z nich został z Niemiec wydalony, jeżeli to tylko zwykły kazn > odzieja? > Jura Dzieki wczesniejszym protestom. Impreza "zapraszajaca do raju" byla wczesniej juz oprotestowana przez roznych "ksenofobow" i "islamofobow". Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:46 maria421 napisała: > Dzieki wczesniejszym protestom. > Impreza "zapraszajaca do raju" byla wczesniej juz oprotestowana przez roznych " > ksenofobow" i "islamofobow". Przeciwko jego wpuszczeniu protestowali też przedstawiciele partii Zielonych, ale tego Maria nie raczy zauważyć, bo to nie pasuje do jej Klischees. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:52 jureek napisał: > Przeciwko jego wpuszczeniu protestowali też przedstawiciele partii Zielonych, a > le tego Maria nie raczy zauważyć, bo to nie pasuje do jej Klischees. > Jura Widac wsrod Zielonych tez sa ksenofoby i islamofoby Odpowiedz Link
jessi_a Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 20:14 Taa zieloni, najpierw oprotestowuja "gestze", ze za bardzo rasistowskie, a potem protestuja. Odpowiedz Link
jessi_a Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:39 A kto go tu wpuscil? Przeciez znany jest w swiecie jako Hassprediger. Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:43 jessi_a napisała: > A kto go tu wpuscil? Przeciez znany jest w swiecie jako Hassprediger. > No wlasnie. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:44 jessi_a napisała: > A kto go tu wpuscil? Przeciez znany jest w swiecie jako Hassprediger. No to teraz zgłupiałem. Gdy pisałem o nim, że jest Hassprediger, to Maria zaprotestowała, że nie, bo to tylko zwykły islamprediger. Teraz znowu Ty znowu twierdzisz to samo, co ja wcześniej, że jednak jest on głosicielem nienawiści. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:53 jureek napisał: > > No to teraz zgłupiałem. Gdy pisałem o nim, że jest Hassprediger, to Maria zapro > testowała, że nie, bo to tylko zwykły islamprediger. Teraz znowu Ty znowu twier > dzisz to samo, co ja wcześniej, że jednak jest on głosicielem nienawiści. > Jura Na jedno wychodzi, Jurku. Islam = Hass. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:59 maria421 napisała: > Na jedno wychodzi, Jurku. Islam = Hass. Skoro na jedno wychodzi, to po co mnie poprawiałaś? Żeby się wymądrzyć? Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:00 jureek napisał: > Skoro na jedno wychodzi, to po co mnie poprawiałaś? Żeby się wymądrzyć? > Jura Bo nie wiedziales ze islam= Hass Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:03 maria421 napisała: > Bo nie wiedziales ze islam= Hass A skąd wiesz, co ja wiem? Egzaminowałaś mnie, pani przemądrzała? Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:06 jureek napisał: > maria421 napisała: > > > Bo nie wiedziales ze islam= Hass > > A skąd wiesz, co ja wiem? Egzaminowałaś mnie, pani przemądrzała? > Jura Z tego co piszesz. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:08 maria421 napisała: > Z tego co piszesz. Ale ja przecież nie muszę pisać wszystkiego, co wiem. Jura Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:05 maria421 napisała: > Bo nie wiedziales ze islam= Hass Islam to przede wszystkim bezczelnie uzurpujący sobie prawo do wszechobecności zabobon. Fakt, często groźny zabobon. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:08 Zapomniałem podać kfele - islamistyczna ulotka w kebabowni. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 18:20 maria421 napisała: > Obawiam sie ze gdybys z ta kobieta dyskutowal na forum, to bys ja odpowiednio p > ouczyl ze Niemcom nie grozi zadna islamizacja a ona sama jest nietolerancyjna k > senofobka. Mario, nie wiem czy Jurek, ale ja z całą pewnością próbowałbym wytłumaczyć tej panience, że wydzieranie gęby w jej stylu na ulicy, to nic innego jak sianie paniki. W tym kraju już raz ludzie dali się nabrać na takich idiotów, którzy biegali po ulicach i podobnie jak ten babsztyl darli ryja "Deutschland erwache". Pierdolnięty kaznodzieja siejący nienawiść został potraktowany w ramach obowiązującego prawa -i już go tu nie ma. Asiek ze swoją propagandą nie jest wiele lepszy. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 18:40 jessi_a napisała: > Jakiej paniki? Mozesz rozwinac? A choćby takiej paniki, że z powodu takich mówców jak ten (nomen omen) Vogel, ludzie zaczną masowo z chrześcijaństwa na islam konwertować. Wiesz ile ludzi występuje rocznie z kościołów chrześcijańskich w Niemczech? Około 200 - 300 tysięcy. A ilu z nich przechodzi na islam? 4000 rocznie to już jest bardzo dużo. Czy islam zagraża przyszłości kościołów chrześcijańskich, czy jednak coś innego? Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:19 jureek napisał: > A choćby takiej paniki, że z powodu takich mówców jak ten (nomen omen) Vogel, l > udzie zaczną masowo z chrześcijaństwa na islam konwertować. > Wiesz ile ludzi występuje rocznie z kościołów chrześcijańskich w Niemczech? Oko > ło 200 - 300 tysięcy. A ilu z nich przechodzi na islam? 4000 rocznie to już jes > t bardzo dużo. Czy islam zagraża przyszłości kościołów chrześcijańskich, czy je > dnak coś innego? > Jura Przeciez tej kobiecie nie chdzi o to ze ludzie z kosciolow wytspuja!!!! Jej chodzi o to, ze w centrum Frankfurtu , za pozwoleniem wladz, propagowana jest totalitarna ideologia nienawisci i przemocy!!! Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:32 maria421 napisała: > Przeciez tej kobiecie nie chdzi o to ze ludzie z kosciolow wytspuja!!!! > Jej chodzi o to, ze w centrum Frankfurtu , za pozwoleniem wladz, propagowana je > st totalitarna ideologia nienawisci i przemocy!!! Czyli chodziło jej o delegalizację islamu, tak? Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:39 jureek napisał: > Czyli chodziło jej o delegalizację islamu, tak? > Jura Wlacz video i sam posluchaj. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:48 maria421 napisała: > Wlacz video i sam posluchaj. Słuchałem, ale jej dykcja pozostawia wiele do życzenia. Masz może jakieś wideo z niemieckimi napisami? Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:55 jureek napisał: > maria421 napisała: > > > Wlacz video i sam posluchaj. > > Słuchałem, ale jej dykcja pozostawia wiele do życzenia. Masz może jakieś wideo > z niemieckimi napisami? > Jura Nie mam, to video jest wystarczajaco zrozumiale. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 20:01 maria421 napisała: > Nie mam, to video jest wystarczajaco zrozumiale. No więc skoro dla Ciebie było zrozumiałe, to nie możesz po prostu odpowiedzieć na pytanie, czy chodziło jej o delegalizację islamu, zamiast odsyłać mnie do wideo? Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:01 jureek napisał: > No więc skoro dla Ciebie było zrozumiałe, to nie możesz po prostu odpowiedzieć > na pytanie, czy chodziło jej o delegalizację islamu, zamiast odsyłać mnie do wi > deo? > Jura Sam poslujach, nie wyreczaj sie mna. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:06 maria421 napisała: > Sam poslujach, Spokojnie, Mario, nie denerwuj się tak. Pisałem, że słuchałem, ale nie rozumiałem tej pani, bo ona niewyraźnie krzyczała. Nie każdy ma tak dobry słuch, że może odsłuchiwać czarne skrzynki. Jura Odpowiedz Link
jessi_a Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 18:49 ja.nusz napisał: > W tym kraju już raz ludzie dali się nabrać na takich idiotów, którzy biegali po > ulicach i podobnie jak ten babsztyl darli ryja "Deutschland erwache". > W tym kraju wlasnie zabraklo takich ludzi jak ta kobieta, aby tych drzejacych ryja poskromic. Wiekszosc przygladala sie obojetnie i stworzyli Hitlera. Zamiast Heil Hitler mamy "Allahu Akbar" Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:09 jessi_a napisała: > W tym kraju wlasnie zabraklo takich ludzi jak ta kobieta, aby tych drzejacych r > yja poskromic. Wiekszosc przygladala sie obojetnie i stworzyli Hitlera. Zamiast > Heil Hitler mamy "Allahu Akbar" Doskonale to ujelas, Jessi. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:31 jessi_a napisała: > W tym kraju wlasnie zabraklo takich ludzi jak ta kobieta, aby tych drzejacych r > yja poskromic. Wiekszosc przygladala sie obojetnie i stworzyli Hitlera. Zamiast > Heil Hitler mamy "Allahu Akbar" Myślisz, że ci co wołają Allah Akbar są w sojuszu z tymi od Heil Hitler? Coś w tym jest. Na pewno łączy ich antysemityzm. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:39 jureek napisał: > Myślisz, że ci co wołają Allah Akbar są w sojuszu z tymi od Heil Hitler? Coś w > tym jest. Na pewno łączy ich antysemityzm. > Jura W czasie wojny byli sojusznikami. Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:16 ja.nusz napisał: > Mario, nie wiem czy Jurek, ale ja z całą pewnością próbowałbym wytłumaczyć tej > panience, że wydzieranie gęby w jej stylu na ulicy, to nic innego jak sianie pa > niki. Tak tak, mowilby jej ze islam jest religia pokoju ... > Pierdolnięty kaznodzieja siejący nienawiść został potraktowany w ramach obowiąz > ującego prawa -i już go tu nie ma. > Asiek ze swoją propagandą nie jest wiele lepszy. Ale Pierre Vogel i jego kumpel Sven (nie pamietam nazwiska) oraz inni imamowie nadal krzewia islam z poparciem toleryncyjnych Jureekow i Januszkow. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:27 maria421 napisała: > Ale Pierre Vogel i jego kumpel Sven (nie pamietam nazwiska) oraz inni imamowie > nadal krzewia islam z poparciem toleryncyjnych Jureekow i Januszkow. Oj, biedna, biedna, już tylko kłamstwa w żywe oczy Ci pozostały. Nie popieram żanych Voglów czy Svenów. Dotarło? A może, kto nie z Marią, ten popiera Voglów, czy Svenów? Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 19:42 jureek napisał: > Oj, biedna, biedna, już tylko kłamstwa w żywe oczy Ci pozostały. Nie popieram ż > anych Voglów czy Svenów. Dotarło? A może, kto nie z Marią, ten popiera Voglów, > czy Svenów? > Jura Kto uwaza ze ta odwazna kobieta to "baba siejaca panike", ten popiera Voglow i Svenow i tych ktorzy sie z Voglami i Svenami zgadzaja. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 20:04 maria421 napisała: > Kto uwaza ze ta odwazna kobieta to "baba siejaca panike", ten popiera Voglow i > Svenow i tych ktorzy sie z Voglami i Svenami zgadzaja. Aha, a jak ktoś uważa tylko, że sieje panikę, a niekoniecznie uważa ją za "babę", to znaczy, że popiera tylko jednego z nich? A którego? Gdybym zastosował tę samą logikę co Ty, to powinienem napisać, że każdy kto nie popiera islamu, popiera aborcję i zboczenia. Jura Odpowiedz Link
jessi_a Moze tego 26.04.11, 20:24 “Dank eurer demokratischen Gesetze werden wir euch überwältigen, dank eurer religiösen Gesetze werden wir euch beherrschen” Imam von Izmir auf einem Dialogtreffen – ( Quelle: DIE WELT vom 6.10.2001.) Odpowiedz Link
jureek Re: Moze tego 26.04.11, 20:43 jessi_a napisała: > “Dank eurer demokratischen Gesetze werden wir euch überwältigen, dank eur > er religiösen Gesetze werden wir euch beherrschen” > > Imam von Izmir auf einem Dialogtreffen – ( Quelle: DIE WELT vom 6.10.200 > 1.) No i co? Uważasz, że mamy ugiąć się przed szantażem takich, jak ten cytowany iman z Izmiru, i odejść od wartości Zachodu? Zrezygnować z demokracji i wolności religijnej? Jura Odpowiedz Link
jessi_a Re: Moze tego 26.04.11, 20:47 Milczeniem i poprawnoscia polityczna nie mamy szans przed takimi. Odpowiedz Link
jureek Re: Moze tego 26.04.11, 20:56 jessi_a napisała: > Milczeniem i poprawnoscia polityczna nie mamy szans przed takimi. A co to za zwycięstwo, jeśli mamy stać się tacy sami jak oni? To żadne zwycięstwo, to oddanie pola bez walki. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Moze tego 26.04.11, 21:11 jureek napisał: > A co to za zwycięstwo, jeśli mamy stać się tacy sami jak oni? To żadne zwycięst > wo, to oddanie pola bez walki. > Jura > A kto mowi ze mamy sie stac jak oni??? Odpowiedz Link
zbyfauch Co Wy z tą pierwszą osobą liczby 26.04.11, 21:16 mnogiej? My to było za komuny. Oni też. I gdyby ludzie bardziej koncentrowali się na zaimkach liczby pojedynczej świat byłby dużo spokojniejszy. Odpowiedz Link
jureek Re: Co Wy z tą pierwszą osobą liczby 26.04.11, 21:41 zbyfauch napisał: > I gdyby ludzie bardziej koncentrowali się na zaimkach liczby pojedynczej świat > byłby dużo spokojniejszy. Tyż prowda. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Moze tego 26.04.11, 21:08 jureek napisał: > No i co? Uważasz, że mamy ugiąć się przed szantażem takich, jak ten cytowany im > an z Izmiru, i odejść od wartości Zachodu? Zrezygnować z demokracji i wolności > religijnej? > Jura Mamy bronic demokracji przed wykorzystywaniem jej w celach islamizacji. Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:03 jureek napisał: > Aha, a jak ktoś uważa tylko, że sieje panikę, a niekoniecznie uważa ją za "babę > ", to znaczy, że popiera tylko jednego z nich? A którego? > Gdybym zastosował tę samą logikę co Ty, to powinienem napisać, że każdy kto nie > popiera islamu, popiera aborcję i zboczenia. > Jura Jureek, ja nie mam czasu na odpowiedzi na tak glupie pytania. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 08:59 ja.nusz napisał: > Asiek ze swoją propagandą nie jest wiele lepszy. ====================================== A tu jest fragment z Protokołów Mędrców Syjonu... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 20:27 jessi_a napisała: > Dlaczego? To do mnie? No wrzeszczy na ulicy, to wariatka. Normalni ludzie nie wrzeszczą a już na pewno nie na ulicy. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 20:41 50 lat temu eksperci od energii straszyli, że ropy wystarczy jeszcze najwyżej na 50 lat i dalej kicha i dramat ogólnoświatowy. Podobni "eksperci" i "ekspertki" dzisiaj sieją w podobny sposób panikę odnośnie rzekomo postępującej islamizacji w Niemczech. Zyję w tym kraju od trzydziestu lat i nie zauważyłem najmniejszej różnicy w obecości islamu między 1980 i 2011. Zauważyłem jednak wzmagające się pierdolenie o "postępującej" islamizacji - puste gadanie lub nawet wrzaski świrniętych bab na rynku. Powtórzę - asiekowa propaganda na tym forum jest gorsza od tej rzekomej islamizacji. Odpowiedz Link
jessi_a Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 20:53 Widzisz roznice miedzy Oster a Frühlingsfest. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 20:58 jessi_a napisała: > Widzisz roznice miedzy Oster a Frühlingsfest. To sprawa islamu, czy takich poyebów, jak ci tańczący ze słuchawkami na uszach? Jura Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:02 jessi_a napisała: > Widzisz roznice miedzy Oster a Frühlingsfest. A wszystkie X-Mass, żeby było bardziej kul niż Christmas to też islam wymyślił? Podałem liczby. Ludzie nie występują z kościołów z powodu islamizacji. Ja tej islamizacji podobnie jak Janusz po prostu nie widzę. Mam kolegów wierzących w Allaha, żaden z nich nawet nie próbował mnie przeciągać na islam. I nie ze strony tych kolegów słyszę kawały nabijające się z religii chrześcijańskiej, tylko z całkiej innej strony. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:15 jureek napisał: > A wszystkie X-Mass, żeby było bardziej kul niż Christmas to też islam wymyślił? > Podałem liczby. Ludzie nie występują z kościołów z powodu islamizacji. Ja tej i > slamizacji podobnie jak Janusz po prostu nie widzę. Mam kolegów wierzących w Al > laha, żaden z nich nawet nie próbował mnie przeciągać na islam. I nie ze strony > tych kolegów słyszę kawały nabijające się z religii chrześcijańskiej, tylko z > całkiej innej strony. > Jura Jureek, islam sie tu pleni bo MY mu scielimy droge! MY, czyli polityczno poprawny Zachod pelen uzytecznych idiotow ktorzy dla wlasnego dobrego poczucia i samozachwytu nad wlasna tolerancja robi wszystko zeby tylko sie islamowi przypodobac, wszystko zeby tylko muzulmanow nie obrazic. Jezeli Ty tez islamizacji nie widzisz, to Tobie rowniez polecam wizyte u okulisty. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:23 maria421 napisała: > Jezeli Ty tez islamizacji nie widzisz, to Tobie rowniez polecam wizyte u okulis > ty. JA islamizacji nie widzę. Może CIEBIE ktoś próbował islamizować, nie wykluczam tego, ale przyjmij do wiadomości bez odsyłania do okulisty, że ani MNIE, ani nikogo z kręgu moich krewnych czy znajomych nikt islamizować nie próbował nawet. A teraz jeżeli chcesz podyskutować rzeczowo, bez obrażania wysyłaniem kogoś do okulisty, poproszę o konkrety - jak w Twoim przypadku wyglądały te próby islamizowania Ciebie? Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 22:21 jureek napisał: > JA islamizacji nie widzę. Może CIEBIE ktoś próbował islamizować, nie wykluczam > tego, ale przyjmij do wiadomości bez odsyłania do okulisty, że ani MNIE, ani ni > kogo z kręgu moich krewnych czy znajomych nikt islamizować nie próbował nawet. Aha! Jezeli CIEBE jeszcze nikt nie probowal islamizowac, to znaczy ze islamizacja Niemiec jest wymyslem. > A teraz jeżeli chcesz podyskutować rzeczowo, bez obrażania wysyłaniem kogoś do > okulisty, Nie wiedzialam ze rada odwiedzenia okulisty jest obraza. poproszę o konkrety - jak w Twoim przypadku wyglądały te próby islami > zowania Ciebie? > Jura Jureek, Ty kpisz czy o droge pytasz???? Nie chodzi o proby islamizowania Ciebie czy mnie , chodzi o to co sie w Europie dzieje. Nie widzisz gwaltownie rosnocej liczby muzulmanow? Nie widzisz gwaltownie rosnacej liczby meczetow? Nie widzisz zorganizowanej walki muzulmanow o chusty w miejscach pracy, o lekcje islamu w szkolach, o eliminacje wieprzowiny ze stolowek, o wprowadzenie produktow halal do wszelkich sieci supermarketow, o zrownanie prawnego statusu islamu ze statusem chrzescijanstwa, o dni wolne w muzulmanskie swieta, o pomieszczenia do modlitwy w szkolach i miejscach pracy, o zwalnianie muzulmanskich uczennic z lekcji sportu, o pokoje do modlitwy w szkolach i miejscach pracy? Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 22:26 maria421 napisała: > Jureek, Ty kpisz czy o droge pytasz???? Nie chodzi o proby islamizowania Ciebie > czy mnie , chodzi o to co sie w Europie dzieje. Jeeli ma być islamizowanie, to ktoś musi być islamizowany. Jeżeli nie ja, nie Ty, to kto jest islamizowany? Jura Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 22:31 jureek napisał: > Jeeli ma być islamizowanie, to ktoś musi być islamizowany. Jeżeli nie ja, nie T > y, to kto jest islamizowany? Jurek, nie przeginaj, przecież wiesz, że islamski zabobon się rzeczywiście rozłazi po Europie jak zaraza. A Marysię razi, że śmie konkurować z zabobonem katolickim, czy tam chrześcijańskim. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 22:48 zbyfauch napisał: > Jurek, nie przeginaj, przecież wiesz, że islamski zabobon się rzeczywiście rozł > azi po Europie jak zaraza. Aha, czyli to Ciebie islamizują. A jak? Wygląda na to, że już samą obecnością. > A Marysię razi, że śmie konkurować z zabobonem katolickim, czy tam chrześcijańs > kim. Gdyby Marii o to chodziło, to starała by się o wzmocnienie chrześcijaństwa. Ale dla Marii nie jest ważne np. chrześcijańskie wychowanie młodzieży. Jej bardziej chodzi o osłabienie islamu niż o to, żeby chrześcijaństwo miało się dobrze. Trochę jak w tym kawale o chłopie, który modli się nie o to, żeby jego krowy się dobrze chowały, tylko o to, żeby krowy sąsiada pozdychały. Jura Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 22:59 jureek napisał: > (...) A jak? Wygląda na to, że już samą obecnością. Owszem, denerwuje mnie wszechobecność wszelkiego gusła w mediach, w życiu publicznym. Nie podoba mi się dotowanie organizacji religijnych z publicznych pieniędzy, czy choćby obdarowywanie ich ulgami fiskalnymi. Co nie znaczy, że jestem zwolennikiem zamiany Wielkanocy na Święto Wiosny. Ale jeśli nawet w przedszkolu czy szkole szuka się zająca to bez indoktrynacyjnej presji. Nie znam żadnych świąt muzułmańskich, poza ramadanem, pewno są i nie widziałbym niczego złego, gdyby dzieci szukały np. bomby w turbanie. Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 09:47 jureek napisał: > Aha, czyli to Ciebie islamizują. A jak? Wygląda na to, że już samą obecnością. Jureek, nie wyglupiaj sie. > Gdyby Marii o to chodziło, to starała by się o wzmocnienie chrześcijaństwa. Ale > dla Marii nie jest ważne np. chrześcijańskie wychowanie młodzieży. Jej bardzie > j chodzi o osłabienie islamu niż o to, żeby chrześcijaństwo miało się dobrze. T > rochę jak w tym kawale o chłopie, który modli się nie o to, żeby jego krowy się > dobrze chowały, tylko o to, żeby krowy sąsiada pozdychały. > Jura Jureek, zacznij w koncu pisac na temat a nie dla samej polemiki. Nie trzeba byc chrzescijaninem zeby dostrzec islamizacje Europy i zagrozenie z tego plynace. Trzeba byc zapatrzonym w czubek wlasnego nosa jak Ty zeby tego nie dostrzec. Islamizacja nie jest zagrozeniem tylko dla chrzescijanstwa, jest zagrozeniem dla tego, co sobie Europa wypracowala- czyli wolnosc, prawa czlowieka, demokracja. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 10:11 maria421 napisała: > Jureek, nie wyglupiaj sie. Tryb rozkazujący po raz pierwszy. > Jureek, zacznij w koncu pisac na temat a nie dla samej polemiki. Tryb rozkazujący po raz drugi. > Nie trzeba byc chrzescijaninem zeby dostrzec islamizacje Europy i zagrozenie z > tego plynace. Trzeba byc zapatrzonym w czubek wlasnego nosa jak Ty zeby tego ni > e dostrzec. Próba obrażenia. > Islamizacja nie jest zagrozeniem tylko dla chrzescijanstwa, jest zagrozeniem dl > a tego, co sobie Europa wypracowala- czyli wolnosc, prawa czlowieka, demokracja Poproszę o definicję islamizacji. Mam bowiem wrażenie, że dla Ciebie sam islam jako taki = islamizacja. Dla mnie islamizacja oznacza narzucanie wszystkim praw islamskich, to byłoby rzeczywiście zagrożenie dla wartości świata zachodniego. Ja jednak takiego narzucania nie widzę. Oczywiście zdarzają się próby jakichś oszołomów, ale nie mają wielkich szans. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 11:01 Jureek, zacznijmy od wyjasnienia: 1."Tryb rozkazujący (łac. imperativus) – jeden z podstawowych trybów w mowie. Wyraża zazwyczaj rozkaz, życzenie lub prośbę." 2. Nie bierz krytyki za probe obrazania. 3:"Islamizacja – to proces wypierania rodzimych wierzeń etnicznych, osiadłego w określonym rejonie ludu, przez islam i kulturę arabską. Islamizacja towarzyszyła arabskiej ekspansji i podbojom. Proces ten obejmował Bliski Wschód, Kaukaz, Bałkany oraz północną, centralną i wschodnią Afrykę." Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 11:10 maria421 napisała: > 3:"Islamizacja – to proces wypierania rodzimych wierzeń etnicznych, osiad > łego w określonym rejonie ludu, przez islam i kulturę arabską. Islamizacja towa > rzyszyła arabskiej ekspansji i podbojom. Proces ten obejmował Bliski Wschód, Ka > ukaz, Bałkany oraz północną, centralną i wschodnią Afrykę." Nie zauważam w Niemczech najmniejszych znamion opisanego powyżej zjawiska, a zwykłem patrzeć dalej niż na czubek własnego nosa. Mario, daruj sobie rady związane z nabyciem okularów - każdy widzi po swojemu. Mnie absolutnie nie przeszkadza, że ty trzęsiesz portkami przed czymś co nie istnieje. Odpowiedz Link
jessi_a Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 11:39 Walka toczy sie za pomoca broni duchowej, ktorej Europie brak, podczas gdy muzulmanie sa doskonale uzbrojeni, latwo wypelniaja puste miejsce powstale w wyniku tego, ze Europejczycy systematycznie usuwaja ze swego zycia elementy chrzescijanstwa. Thilo mial racje, muzulmanie sa leniwi. Potwierdzil to Dr. Yusuf al-Qaradawi, kaznodzieja - “Wir arbeiten nicht!” www.youtube.com/watch?v=3Pk2-vr4sSw&feature=player_embedded Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 11:57 ja.nusz napisał: > Nie zauważam w Niemczech najmniejszych znamion opisanego powyżej zjawiska, a zw > ykłem patrzeć dalej niż na czubek własnego nosa. Jezeli nie zauwazyles ogromnego wzostu muzulmanow w Europie, ogromnego wzrostu liczby meczetow w Europie, muzulmanskich zadan osobnych praw i przywilejow dla siebie (od procesowania sie przez wszystkie instancje o wykonywanie zawodu nauczyciela czy o pomieszczenie do modlitwy w szkole, przez wypieranie wieprzowiny ze stolowek i wprowadzanie produktow halal na rynek, zamykanie basenow zeby muzulmanki mogly sie kapac osobno, burkini na basenach, nieustepliwosci muzulmanow w czasie "Islamkonferrenz", walki o lekcje islamu w szkolach, o zrownanie prawnego statusu islamu z chrzescijanstwem w Niemczech, az po wprowadzenie arbitrazowych sadow szariackich w Anglii), jezeli nie zauwazyles ze ZADNA grupa imigrantow nie broni tak wlasnej tozsamosci jak muzulmanie tym samym stajac sie najbardziej oporna na integracje grupa, to masz powazny problem percepcji. > Mario, daruj sobie rady związane z nabyciem okularów - każdy widzi po swojemu. > Mnie absolutnie nie przeszkadza, że ty trzęsiesz portkami przed czymś co nie is > tnieje. To, ze Ty nie zauwazasz FAKTOW, nie znaczy ze one nie istnieja. Odpowiedz Link
maria421 Korekta 27.04.11, 11:58 mialo byc "o wykonywanie zawodu nauczyciela w chuscie". Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 12:30 Przytoczyłaś kilka nagłówków z pierwszej lub trzeciej strony BILD-a i uważasz to za dowody na islamizację Europy - nie ośmieszaj się. Polacy też masowo wprowadzają masowo swoje produkty na rynek niemiecki. Tyskie siki można kupić już prawie wszędzie, o kiełbasie i innych kapustach nie wspomę - polonizacja psia mać. A co Ruski tu wyprawiają? - głowa boli - a jak pomyśleć, że to właściwie żadne Ruski tylko Zydzi, to tylko za postronek i do lasu. PS. Proponuję nie wychodzić z domu i zacząć pisać testament - najlepiej po arabsku - w końcu notariusz, który kiedyś będzie go odczytywał na pewno będzie znał ten język. Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 13:01 ja.nusz napisał: > Przytoczyłaś kilka nagłówków z pierwszej lub trzeciej strony BILD-a i uważasz t > o za dowody na islamizację Europy - nie ośmieszaj się. > Polacy też masowo wprowadzają masowo swoje produkty na rynek niemiecki. Tyskie > siki można kupić już prawie wszędzie, o kiełbasie i innych kapustach nie wspomę > - polonizacja psia mać. A co Ruski tu wyprawiają? - głowa boli - a jak pomyśle > ć, że to właściwie żadne Ruski tylko Zydzi, to tylko za postronek i do lasu. > > PS. > Proponuję nie wychodzić z domu i zacząć pisać testament - najlepiej po arabsku > - w końcu notariusz, który kiedyś będzie go odczytywał na pewno będzie znał ten > język. Janusz, sprawdz FAKTY. Sprawdz przyprost populacji muzulmanskiej w Europie w ciagu ostatnich 50 lat, sprawdz przyrost liczby meczetow. Z tego wszystkiego co napisalam wylapales tylko produkty halal i kontrujesz ze Polacy tez wprowadzaja wlasne wyroby na rynek. Januszku, ja nie mam NIC przeciw tureckim slodyczom czy marokanskim owocom na rynku, bo to nie o to chodzi! Chodzi o mieso "halal" pochodzace z rytualnego uboju zwierzat, sprzecznego z prawem ochrony zwierzat. Dla muzulmanskich rzeznikow prawo robi wyjatek i pozwala im na to, na co innym nie pozwala- czyli na zabijanie zwierzat bez odurzenia, poprzez wykrwawienie ich na zywo. Owszem, ortodksyjni Zydzi tez w ten sposob zabijaja, ale nie widze w sklepach miesa z napisem "kosher", natomiast widze z napisem "halal". Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 12:39 maria421 napisała: > 3:"Islamizacja – to proces wypierania rodzimych wierzeń etnicznych, osiad > łego w określonym rejonie ludu, przez islam i kulturę arabską. Islamizacja towa > rzyszyła arabskiej ekspansji i podbojom. Proces ten obejmował Bliski Wschód, Ka > ukaz, Bałkany oraz północną, centralną i wschodnią Afrykę." No więc tak rozumiana islamizacja jest praktycznie zjawiskiem marginalnym. To nie islam wypiera rodzime chrześcijaństwo, ci wszyscy występujący z kościoła nie czynią tego w przeważającej większości po to, żeby przejść na islam. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 12:53 jureek napisał: > No więc tak rozumiana islamizacja jest praktycznie zjawiskiem marginalnym. To n > ie islam wypiera rodzime chrześcijaństwo, ci wszyscy występujący z kościoła nie > czynią tego w przeważającej większości po to, żeby przejść na islam. > Jura BZDURA! Islam wypiera chrzescijanstwo przez masowa imigracja rozmnazajacych sie jak kroliki muzulmanow ktorym islam zabrania apostazji pod kara smierci. To czy ona jest wykonywana jest drugorzedne. Islam wypiera chrzescijanstwo poprzez malzenstwa mieszane muzulmanow z Europejkami, ktore sa potem przyjmuja islam , czesto pod naciskiem meza i rodziny. Nie musze chyba przypominac ze wg. islamu muzulmance nie wolno jest wyjsc za maz za "niewiernego", wiec ktokolwiek chce sie ozenic z muzulmanka musi przyjac islam. Islam wypiera chrzescijanstwo sprawujac totalitarna kontrole nad muzulmanami , i uznajac wszystkich "niewiernych" za ludzi drugiej kategorii. Chrzescijanstwo jezeli chce sie oprzec islamizacji powinno zamiast na "dialog" stawiac na nawracanie muzulmanow. Ale tego nie robi, bo byloby przejechane walcem lewackiej politycznej poprawnosci. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 13:19 A kto chrześcijanom zabrania rozmnażać się jak króliki? Te chrześcijanki wychodzące za mąż za muzułmanów są siłą do tego zmuszane? I bardzo proszę, nie rób się mądrzejsza od biskupów i papieża i nie dyktuj kościołowi, co ma robić. Jura Odpowiedz Link
jessi_a Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 13:40 Ja mam wrazenie, ze Kosciol nic w tej materii nie robi. Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 13:47 jessi_a napisała: > Ja mam wrazenie, ze Kosciol nic w tej materii nie robi. Jezeli papiez cokolwiek zrobi, to odpowiedza za to chrzescijanie w Egipcie, Pakistanie, Syrii, Iraku. Nie rozumiem jednak postawy wielu szeregowych ksiezy stawiajacych na "dialog i tolerancje". Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 13:44 jureek napisał: > A kto chrześcijanom zabrania rozmnażać się jak króliki? Odpowiedzialnosc za splodzone potomstwo. Te chrześcijanki wychod > zące za mąż za muzułmanów są siłą do tego zmuszane? Czy to oznacza ze jezeli wyjda za maz za muzulmanina to maz i jego rodzina ma prawo zmuszac je do przejscia na islam??? Czy wiesz ze wedlug prawa koranicznego chrzescijanska zona muzulmanina traci prawo do dzieci po rozwodzie? Czy wiesz ze calkowicie traci prawo do spadku po nim? Tego bronisz??? > I bardzo proszę, nie rób się mądrzejsza od biskupów i papieża i nie dyktuj kośc > iołowi, co ma robić. > Jura Przepraszam bardzo, kosciol to rowniez zgromadzenie wiernych. Czyli m. inn. ja i Ty. Mamy prawo do krytyki. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 14:41 maria421 napisała: > Czy wiesz ze wedlug prawa koranicznego chrzescijanska zona muzulmanina traci pr > awo do dzieci po rozwodzie? Czy wiesz ze calkowicie traci prawo do spadku po ni > m? To w Niemczech obowiązuje już prawo karaniczne - kiedy wprowadzili? Jeżeli Jurek nie atakuje islamu tak jak ty, to oznacza, że broni wszystkich debilizmów związanych z tą religią? Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 14:49 ja.nusz napisał: > Jeżeli Jurek nie atakuje islamu tak jak ty, to oznacza, że broni wszystkich deb > ilizmów związanych z tą religią? To jest właśnie bolszewickie podejście - kto nie z nami, ten przeciw nam. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 15:03 jureek napisał: > To jest właśnie bolszewickie podejście - kto nie z nami, ten przeciw nam. > Jura To jest wlasnie bezsensowna odpowiedz nie na temat. Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 15:02 ja.nusz napisał: > To w Niemczech obowiązuje już prawo karaniczne - kiedy wprowadzili? Jeszcze nie obowiazuje, ale np. w Anglii juz zaczyna w kwestiach rodzinnych wlasnie. > Jeżeli Jurek nie atakuje islamu tak jak ty, to oznacza, że broni wszystkich deb > ilizmów związanych z tą religią? Jezeli nie protestuje to daje milczace przyzwolenie. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 15:38 maria421 napisała: > Jezeli nie protestuje to daje milczace przyzwolenie. Nie widziałem nigdzie, żebyś protestowała przeciw brutalnemu pobiciu w berlińskim metrze w sobotnią noc. Mam wyciągnąć z tego wniosek, że dajesz na to milczące przyzwolenie? Nie widziałem nigdzie, żebyś protestowała przeciwko molestowaniu uczniów w katolickich domach wychowawczych w Irlandii. Mam wyciągnąć z tego wniosek, że dajesz na to milczące przyzwolenie? Z Tobą jednak nie da się dyskutować. Szkoda zdrowia (i czasu). Żałuje, że znowu dałem się wciągnąć. Jura Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 20:27 jessi_a napisała: > Brakuje Ci argumentow Jura? Argumenty (liczbowe) obrazujące skalę zjawiska przedstawiałem, ale dla Marii nie mają one znaczenia. Woli wciskać mi rzekome popieranie gnębienia kobiet i inne rzeczy, których nie napisałem, np. popieranie Hassprediger. Szkoda nerwów na takie nic nie wnoszące przepychanki. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 21:00 jureek napisał: > Argumenty (liczbowe) obrazujące skalę zjawiska przedstawiałem, ale dla Marii ni > e mają one znaczenia. Gdzie te Twoje argumenty??? Woli wciskać mi rzekome popieranie gnębienia kobiet i inn > e rzeczy, których nie napisałem, np. popieranie Hassprediger. Szkoda nerwów na > takie nic nie wnoszące przepychanki. > Jura Jureek, Ty wolisz atakowac mnie niz powiedziec jedno slowo krytyki pod adresem Twoich ukochanych muzulmanow. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 21:23 maria421 napisała: > Jureek, Ty wolisz atakowac mnie niz powiedziec jedno slowo krytyki pod adresem > Twoich ukochanych muzulmanow. No i znowu piękny przykład merytorycznej dyskusji dałaś. "Twoi ukochani muzułmani" Ale co do jednego masz rację - wolę atakować konkretnego Vogla, czy konkretną Marię (nawet nie wiesz, jak wiele macie ze sobą wspólnego), niż ryczałtowo pisać o nieznanych mi ludziach, że są tacy, czy owacy. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 21:56 jureek napisał: > No i znowu piękny przykład merytorycznej dyskusji dałaś. "Twoi ukochani muzułma > ni" Dostosowuje sie do Ciebie. > Ale co do jednego masz rację - wolę atakować konkretnego Vogla, czy konkretną M > arię (nawet nie wiesz, jak wiele macie ze sobą wspólnego), niż ryczałtowo pisać > o nieznanych mi ludziach, że są tacy, czy owacy. > Jura Jureek, nie myslalam ze posuniesz sie az do tego zeby mnie do Vogla porownac. Nie mamy wiecej o czym rozmawiac. Zegnam. Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 20:57 jureek napisał: > > Nie widziałem nigdzie, żebyś protestowała przeciw brutalnemu pobiciu w berlińsk > im metrze w sobotnią noc. Mam wyciągnąć z tego wniosek, że dajesz na to milcząc > e przyzwolenie? Gdybym brala udzial w watku na temat pobicia w berlinskim metrze i tego nie potepiala czy nie protestowala, to moglbys wnioskowac ze daja milczace przyzwolenie. > Nie widziałem nigdzie, żebyś protestowała przeciwko molestowaniu uczniów w kato > lickich domach wychowawczych w Irlandii. Mam wyciągnąć z tego wniosek, że dajes > z na to milczące przyzwolenie? Gdybym brala udzial w watku o molestowaniu uczniow w katolickich domach wychowawczych i nie potepiala tego molestowania czy przeciw niemu nie protestowala, to moglbys wnioskowac ze daje milczace przyzwolenie. > Z Tobą jednak nie da się dyskutować. Szkoda zdrowia (i czasu). Żałuje, że znowu > dałem się wciągnąć. > Jura To Ty ze mna dyskutowales???? Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 22:44 jureek napisał: > Jeeli ma być islamizowanie, to ktoś musi być islamizowany. Jeżeli nie ja, nie T > y, to kto jest islamizowany? > Jura Europa. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:50 maria421 napisała: > Jureek, islam sie tu pleni bo MY mu scielimy droge! MY, czyli polityczno popraw > ny Zachod pelen uzytecznych idiotow ktorzy dla wlasnego dobrego poczucia i samo > zachwytu nad wlasna tolerancja robi wszystko zeby tylko sie islamowi przypodoba > c, wszystko zeby tylko muzulmanow nie obrazic. Uważasz, że nieobrażanie kogoś równoznaczne jest z chęcią przypodobania się temu komuś? Ja tak tego nie widzę. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 22:02 jureek napisał: > Uważasz, że nieobrażanie kogoś równoznaczne jest z chęcią przypodobania się tem > u komuś? Ja tak tego nie widzę. > Jura Uwazam ze obchodzenie naszych swiat , uzywanie naszych symboli, zadanie przestrzegania naszych zwyczajow , korzystanie z naszej wolnosc slowa w celu krytyki islamu nie jest obrazaniem muzulmanow. Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:05 ja.nusz napisał: > 50 lat temu eksperci od energii straszyli, że ropy wystarczy jeszcze najwyżej n > a 50 lat i dalej kicha i dramat ogólnoświatowy. I jakby wtedy nie straszyli, to nigdy nie rozpoczeto by badan nad innymi rodzajami napedu. > Podobni "eksperci" i "ekspertki" dzisiaj sieją w podobny sposób panikę odnośnie > rzekomo postępującej islamizacji w Niemczech. Zyję w tym kraju od trzydziestu > lat i nie zauważyłem najmniejszej różnicy w obecości islamu między 1980 i 2011. > Zauważyłem jednak wzmagające się pierdolenie o "postępującej" islamizacji - pu > ste gadanie lub nawet wrzaski świrniętych bab na rynku. > Powtórzę - asiekowa propaganda na tym forum jest gorsza od tej rzekomej islamiz > acji. Proponuje wizyte u okulisty. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Mutige Deutsche 27.04.11, 09:08 ja.nusz napisał: > Powtórzę - asiekowa propaganda na tym forum jest gorsza od tej rzekomej islamizacji. ---------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
maria421 Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:07 zbyfauch napisał: > To jakaś wariatka. Pasjonatka. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:10 maria421 napisała: > Pasjonatka. W sensie, że ją szewska pasja ogarnęła. Odpowiedz Link
jureek Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:10 Myślę, że ten wątek spokojnie setkę przekroczy. Jura Odpowiedz Link
jessi_a Re: Mutige Deutsche 26.04.11, 21:58 Przedszkole miejskie - wieprzowina wykreslona z menü, Wielkanoc nazywa sie teraz swietem wiosny. Zastanawiam sie nad Opferfest ? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Jeszcze sie nie wszyscy merytorycznie 26.04.11, 22:21 A czego oczekiwałaś? Próbujesz jakąś histeryczkę wykreować na męczennicę chrześcijaństwa. Wielka mi odwaga, pospolite wariactwo, histeria, nic więcej. Odpowiedz Link
maria421 Re: Jeszcze sie nie wszyscy merytorycznie 26.04.11, 22:23 zbyfauch napisał: > A czego oczekiwałaś? > Próbujesz jakąś histeryczkę wykreować na męczennicę chrześcijaństwa. ?????? Moze ona ateistka jest? > Wielka mi odwaga, pospolite wariactwo, histeria, nic więcej. To pokaz Twoja odwage. Odpowiedz Link
jessi_a Re: Jeszcze sie nie wszyscy merytorycznie 26.04.11, 22:26 zbyfauch napisał: > A czego oczekiwałaś? > Próbujesz jakąś histeryczkę wykreować na męczennicę chrześcijaństwa. > Wielka mi odwaga, pospolite wariactwo, histeria, nic więcej. Histeryczke wypromowali inni, jest nie tylko na yt, ale na wielu portalach. Obojetna i anonimowa dla moslemow na pewno juz nie jest. Odpowiedz Link
jureek Re: Jeszcze sie nie wszyscy merytorycznie 26.04.11, 22:28 Akurat odwagi to bym jej nie odmawiał. Przy czym jedno nie przeszkadza drugiemu, jak mawiał dziadek Jacek. Jura Odpowiedz Link