Dodaj do ulubionych

Płakać mi się chce

09.12.11, 22:17
Pan Chrabia napisał:
Wysmażyłem maila do R.S.,

Płakać mi się chce. Toż to język małego nikczemnego gastronoma, a nie potomka "czteropaństwowej" szlacheckiej rodziny.
Gdyby napisał: Wystosowałem aide memoire/ memorandum/ notę ogólną/ notę podpisaną albo notę werbalną do R.S.,, to ja rozumiem.
Ale wysmażyć maila (przypuszczam, że na zjełczałym tłuszczu) to skandal.
V wieków etykiety poszło się jebać.

Kacperek
P.S.
Gdyby to chodziło o zwykłego zjadacza chleba, to jebał go pies.
Ale tu mamy POtomka z POtulic i to z numerem 13 !!!
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: Płakać mi się chce 10.12.11, 07:43
      Lonczem sie w bulu i nadzieji na rychla poprawe
      • zawszekacperek Re: Płakać mi się chce 10.12.11, 08:30
        Dziękuję. Merci. Danke. Spasibo. W Tobie została Nadzieja. Nawet Herr Gaduperle tak nisko nie upadł jak Pan Chrabia. Wysmażyć maila. Żałosne.

Kacperek
      • mieux Re: Płakać mi się chce 10.12.11, 11:36
        zdRadek olał wysmażoną dietę naszego zacnego forumowicza i pewnie nasz restaurator nawet nie otrzymał potwierdzenia przeczytania maila.

I pomyśleć, że taki zdRadek po 3-letniej nauce (filozofii, socjologii i ekonomii czyli niczym) gardzi Hrabią.

Trzeba utworzyć klub ochrony Hrabiego przed takimi nikczemnikami.
        • zawszekacperek Re: Zacna kobieto 10.12.11, 13:51
          serdeczne Bóg zapłać za inspirację. Rzeczywiście trzeba bronić Chrabiego (Chrabia? - qrwa jak się to deklinuje?)

Niniejszym ogłaszam ukonstytuowanie się KOCH - Komitet Obrony Chrabiego. Warunkiem przystąpienia jest wysmażenia maila do jakiegoś POlityka POlskiego (POPO - nie mylić z Gaduperle)

Kacperek

mieux napisała:

> zdRadek olał wysmażoną dietę naszego zacnego forumowicza i pewnie nasz restaura
          > tor nawet nie otrzymał potwierdzenia przeczytania maila.
          >
          > I pomyśleć, że taki zdRadek po 3-letniej nauce (filozofii, socjologii i ekonomi
          > i czyli niczym) gardzi Hrabią.
          >
          > Trzeba utworzyć klub ochrony Hrabiego przed takimi nikczemnikami.
          • mieux Re: Zacna kobieto 10.12.11, 21:07
            > Niniejszym ogłaszam ukonstytuowanie się KOCH - Komitet Obrony Chrabiego.

Ach, Kacperku, ten skrótowiec tak ładnie się kojarzy.
            Nie jakieś tam love, tylko KOCH Hrabiego.

To ma być KOCH tęczowy czy płcia przeciwna też może smażyć?
    • pierwszy-donosiciel Prośba do matematyków na tym forum: 10.12.11, 08:31
      Dwóch Zachodnich Prusaków przygotowuje Wielką IV Rzeszę...

Nic nie pisali, czy obwód Kaliningradzki także się już przyłączył...

Pierwsze Prusy także były proklamowane w Kaliningradzie.

W przyszłości można by było stolicę UE przenieść do Kaliningradu...

Tak sobie myślę ...

Ot co...

PS

Prośba do dyplomowanych matematyków na tym forum:

Jeśli każde z 20-ileś tam państw ma zawrzeć każde z każdym układy dwustronne, to ile miliardów ton papieru to zużyje?

To przecie kombinacje z lotka będą małym psikusem...
      • pierwszy-donosiciel Fajna funkcja... 10.12.11, 09:37
        Jaką fajną funkcję ma

https://graphics8.nytimes.com/images/misc/nytlogo152x23.gif

Wystarczy zaznaczyć dowolne słowo, i automatycznie pojawiają się najlepsze światowe słowniki...

Ot co...
      • pierwszy-donosiciel Polskie korzenie .... 10.12.11, 10:04
        ma Merkelowa...

An der Seite von Polens Präsident Bronislaw Komorowski und dessen Ehefrau Anna schlenderten Merkel und Kanzlergatte Joachim Sauer durch Danzig – die Geburtsstadt von Merkels Mutter Herlind.

Ot co...

PS

Dzięki swojej żonie, ten nieśmiały Joachim Sauer ma okazję zobaczenia nieco świata...

Gratis...
      • mieux Re: Prośba do matematyków na tym forum: 10.12.11, 11:47
        Ja przeliczam ile ton paliwa pochłaniają samoloty, które dowożą dupy na szczyty ekologiczne. I ile się te dupy nażrą i a potem wiadomo. Ekologiczne szczyty to zmasowana produkcja CO2 i metanu. Papieru też oczywiście i to różnych gatunków.
        • fan.club Dobra kobieto, cuś wam się poprzewracało... 10.12.11, 11:54
          w tej... no... głowie. Każda doopa produkuje tyle samo niezależnie od tego, gdzie akurat siedzi. Wasza doopa, dobra kobieto, też jest nieekologiczna. W ogole to człowiek jest aż do śmierci - czyli aż do skompostowania - nieekologiczny.
          • mieux Re: Dobra kobieto, cuś wam się poprzewracało... 10.12.11, 12:19
            A ty głowy nie posiadasz. Pisałam o bezsensowności takich spotkań.
            • gadupa > A ty głowy nie posiadasz. hehe 10.12.11, 13:03
              hehehe
              Caly w tym problem. hehe
              A to pozostalo to i tak porusza sie na kaczych nogach.

buahahaha
              • pierwszy-donosiciel Re: > A ty głowy nie posiadasz. hehe 10.12.11, 18:44
                Głowę to ja mam w zupie...

Lepsze od nosorożca...

Ot co...

PS

Kilkanaście miesięcy wstecz Marysia domagała się na niniejszym forum zakazu pokazywania drastycznych zdjęć z Gazy. (skutki lania ołowiu)

Na swoim forum pokazuje jeszcze bardziej drastyczne...

Tu Izraelitów nikt nie oskarża.. ... ... ...
          • zawszekacperek Re: Zacny fan.club-ie. 10.12.11, 14:00
            doopa kobiety nie może być ekologiczna. Powód: rabunkowa gospodarka tego złoża. Po szczegóły zwróć się do Lepiana z numerem seryjnym 4.

Kacperek
            P.S.
            Wstąpisz do KOCH?

fan.club napisał:

> w tej... no... głowie. Każda doopa produkuje tyle samo niezależnie od tego, gdz
            > ie akurat siedzi. Wasza doopa, dobra kobieto, też jest nieekologiczna. W ogole
            > to człowiek jest aż do śmierci - czyli aż do skompostowania - nieekologiczny.
            • fan.club Ja tam jestem bardziej... 10.12.11, 15:10
              występujący jak wstępujący, ale z ciekawości zapytam: a co to takiego ten KOCH?
              • zawszekacperek Re: Ja tam jestem bardziej... 10.12.11, 18:26
                KOCH Komitet Obrony Chrabiego.
                Nie może przecież tak być, że Pan Chrabia "smaży maile" a polski MSZ w osobie R.S. (jak tajemniczo pisze Pan Chrabia) zwyczajnie go olewa. Kacperek już redaguje w obronie Pana Chrabiego ostrą notę protestacyjną a może nawet i demarche do tych zarozumiałych wypierdków z Foreign Office in Warsaw.

Kacperek

fan.club napisał:

> występujący jak wstępujący, ale z ciekawości zapytam: a co to takiego ten KOCH?
                • fan.club KOCH - zamiary bardzo ambitne... 11.12.11, 19:52
                  ale jak chcesz, Kacprze, uchronić Jecka przed nim samym?
                  • zawszekacperek Re: KOCH - zamiary bardzo ambitne... 11.12.11, 21:25
                    Otto jest pytanie!
                    Początkowo myślałem o lobotomii. Ale Chrabia ma ją niejako wrodzoną.
                    Chociaż z drugiej strony Czcigodny fan.clubie to dolegliwość nierozpoznawania continuum własnego "ja" u Jeckowiaka jest w rzeczy samej czymś fantastycznym. Baron Muenchausen w porównaniu z naszym Chrabią to mały niedoinwestowany intelektualnie chujek.

Kacperek
                    fan.club napisał:

> ale jak chcesz, Kacprze, uchronić Jecka przed nim samym?
                    • pierwszy-donosiciel Re: KOCH - zamiary bardzo ambitne... 11.12.11, 21:41
                      A ja jestem absolutnie pewny, że nasz Jecki także tam jest, ale poprzez wrodzoną skromność nie chce nas peszyć i nie informuje nas o tym wydarzeniu... (Ludzie są podli i zazdrośni)

Ot co...
                      • zawszekacperek Re:Śmiesz wątpić 12.12.11, 08:27
                        A któż inny niż sam Pan Chrabia mógł dyrygować pracą tych 45 kuchcików. Całę szczęście, że pod ręką był Sigi i trzymał kurz za mordę tych 260 kelnerów.

Kacperek

pierwszy-donosiciel napisała:

> A ja jestem absolutnie pewny, że nasz J
                        > ecki także tam jest, ale poprzez wrodzoną skromność nie chce nas peszyć i nie i
                        > nformuje nas o tym wydarzeniu...
                        (Ludzie są podli i zazdrośni)
                        >
                        > Ot co...
                        • pierwszy-donosiciel Najważniejsze w życiu są odpowiednie connections.. 12.12.11, 10:22
                          Najważniejsze w życiu są odpowiednie connections...

Może nasz Jeckowiak mógłby się zwrócić do swego przyjaciela, Radka, aby ten sprawdził w polskim PZU, czy mi nie przysługuje więcej emerytury....

Po co ma się przyjaciół? Pytam się...

Ot co..

zawszekacperek napisał:

> A któż inny niż sam Pan Chrabia mógł dyrygować pracą tych 45 kuchcików.
                          • zawszekacperek Re: aSSiek skażi pożałsta 12.12.11, 15:15
                            na chuj Tiebia tak mnoga dienieg?

Kacperek
          • pierwszy-donosiciel Re: Dobra kobieto, cuś wam się poprzewracało... 28.12.11, 10:20
            fan.club napisał:

> w tej... no... głowie. Każda doopa produkuje tyle samo niezależnie od tego, gdz
            > ie akurat siedzi. Wasza doopa, dobra kobieto, też jest nieekologiczna. W ogole
            > to człowiek jest aż do śmierci - czyli aż do skompostowania - nieekologiczny.
            =======================================

A to dlatego, bo Pan Bóg ciągle jeszcze eksperymentuje z napędem...

Następna kreacja będzie napędzana za pomocą fotowoltaiku...

Obecny cały trakt pokarmowy jest do dupy i śmierdzi, jak Januszek ciągle powtarza...
        • pierwszy-donosiciel Re: Prośba do matematyków na tym forum: 10.12.11, 11:58
          mieux napisała:

> Ja przeliczam ile ton paliwa pochłaniają samoloty, które dowożą dupy na szczyty
          > ekologiczne. I ile się te dupy nażrą i a potem wiadomo. Ekologiczne szczyty to
          > zmasowana produkcja CO2 i metanu. Papieru też oczywiście i to różnych gatunków
          ----------------------------------------------------------------------------------> .

Ale po szczytowych naradach można godziwie relaxować...

Durban położony jest nad Oceanem Indyjskim. Durban jest jednym z największych miast RPA i liczy ponad 3,4 mln mieszkańców (2007). Jest dużym ośrodkiem turystycznym, co zawdzięcza subtropikalnemu klimatowi oraz licznym plażom.

Ot co...
    • lepian4 Re: Płakać mi się chce 12.12.11, 12:16
      Kacperku, jak tam samopoczucie? Jeszcze placzesz?
      • zawszekacperek Re: Użiie łuczsie 12.12.11, 15:27
        Jak donosi koszerny odpowiednik dpa czyli gad(u)pa Familia wysyła Pana Chrabiego do wód. W grę wchodzą: Karlsbad albo Baden-Baden.
        Ostateczna decyzja zapadnie w czwartek na nadzwyczajnym konwentyklu Jeckowiaków. Na razie nie wiadomo, kto będzie towarzyszyć Panu Chrabiemu. Sigi pozostaje bowiem w zameczku, coby pilnować dóbr rodowych Pana Chrabiego.Acha, do wód uda się Pan Chrabia baną, bo Czesna jest na przeglądzie technicznym w Seattle.

Kacperek
        lepian4 napisał:

> Kacperku, jak tam samopoczucie? Jeszcze placzesz?
        • lepian4 Re: Użiie łuczsie 12.12.11, 16:01
          Nie zrozumialem twej zacnej odpowiedzi.

W kwestii formalnej, Karlsruhe odpada, bo tam Karl z kochanica mial Ruhe od zony. Kein Witz!
          • lepian4 Re: Użiie łuczsie 12.12.11, 17:38
            A tak pije polska elita, pierwszy ochamiacz narodu:

https://bi.gazeta.pl/im/3/10798/z10798533W,Radoslaw-Sikorski-rozmawia-z-Maria-Corazza-Bildt-zona.jpg

I mnie sie plakac zachialo!
            • pierwszy-donosiciel Re: Użiie łuczsie 12.12.11, 17:51
              Nie czepiaj się! On jest Westpreuße...

Ot co...
              • lepian4 Re: Użiie łuczsie 12.12.11, 18:05
                No nie, zlituj sie! Co jak co, ale Westpreußen pili ordentlich! Kiepska prowokacja, ot co!
            • fan.club Dżisas, ten wytworny paluszek!!! 12.12.11, 17:55
              Przy okazji: wie ktoś może kim jest ta chuda bdziągwa na zdjęciu? Czyżby Appelbaumowa w tlenionej?
              • lepian4 Re: Dżisas, ten wytworny paluszek!!! 12.12.11, 18:03
                To jest Maria Corazza Bildt, zona premiera Szwecji

https://www.detkungligabrollopet.nu/brollopsbloggen/wp-content/uploads/2010/06/carlbidlt1-565x999.jpg
              • pierwszy-donosiciel Re: Dżisas, ten wytworny paluszek!!! 12.12.11, 18:25
                fan.club napisał:

> Przy okazji: wie ktoś może kim jest ta chuda bdziągwa na zdjęciu? Czyżby Appelb
                > aumowa w tlenionej?
                ----------------------------------------
                • lepian4 Re: Dżisas, ten wytworny paluszek!!! 12.12.11, 18:46
                  Kolega cie olal. Nie da sie ukryc. Wytlumacz mu prosze, na czym polega gafa pierwszego odchamiacza narodu?
                  • zawszekacperek Re: Dżisas, ten wytworny paluszek!!! 12.12.11, 19:12
                    To w końcu jak? Radzio jest ochamiacz czy odchamiacz ?

Kacperek
                    • lepian4 Re: Dżisas, ten wytworny paluszek!!! 12.12.11, 21:52
                      To drugie, jom prosty chlop! Alem musze powiedzioc, ze takiego dobrego ministra to jeszcze nie mielim! Na sam przod wziol sie za chamow, co mu zonke obrazali! A co!
                • fan.club Sorry Gregory, aleeeeee.... 12.12.11, 21:30
                  przy tej nawale linków i wszelkich innych czytadeł muszę selekcjonować - i to ostro.
                  Samo przerobienie linków Lunatixa już wyczerpuje mój linit czasu na te cele.
                  Tak czy owak: teraz już wiem, że to nie jest Appelbaumowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka