Dodaj do ulubionych

7 lipca!!!

22.06.06, 07:58
Mam pytania Tesco zaproponowało mi wyjazd 7 lipca i czy ktoś z Was może też
jedzie? Jaka to miejscowosc? Dzieki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: toja Re: 7 lipca!!! IP: 193.29.207.* 22.06.06, 10:51
      jade jako kierowca do Croydon
      • Gość: youzyczka Re: 7 lipca!!! IP: 194.42.117.* 28.06.06, 13:58
        ja też 07.07. do Ely, koło Cambridge.
      • amagdaa Re: 7 lipca!!! 29.06.06, 16:04
        a kiedy jedziesz? mi zaproponowano dzis Croydon ,a wylot 14 lipca i zastanawiam
        sie...
    • industrialusagi Re: 7 lipca!!! 28.06.06, 14:21
      Hmm zastanawia mnie jak to jest najpierw proponują kiedy i trzeba w ciemno sie
      decydowac nie wiedząc gdzie chcą cie wysłać?
      Troche to bez sensu. A co będzie jak termin pasuje i sie zgodzimy a zaproponują
      wtedy miejsce które nam wogule nie będzie pasować?

Tam mnie to ciekawi bo bylem na badaniach kilka dni temu i zapewne niebawem
      zadzwoną.
      Aha w opcji na hostej to na ile wczesniej nalezy wpłacić pieniądze bo w ciągu 24
      godzin moge nie wykombinowac wolnych 2-2,5 tysiąca.
      • Gość: BediGL Re: 7 lipca!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 14:50
        no ja sie dowiedziałem 26 czerwca ze do 28 musze wplacic 1973.90 zl wiec wlasnie
        mozesz miec na to 48 godzinek ja wplacilem wczoraj
        • industrialusagi Re: 7 lipca!!! 28.06.06, 18:34
          no tak ale to ile masz wplacic dowiedziales sie razem z tym kiedy i gdzie
          lecisz?
          No bo jak najpierw dowiaduje sie ze leci sie tego i tego dnia i tam i tam to
          mozna juz zacząc organizowac kase ( u mnie to jest za mnie i zonke wiec niezła
          sumka wychodzi)
          • pale5 Re: 7 lipca!!! 29.06.06, 14:23
            Ja dostałem maila ile trzeba wpłacić 26 a na ich rachunku muszą być do 28 więc
            praktycznie jeden dzień na wpłate.
          • Gość: Piotr Re: 7 lipca!!! IP: *.echostar.pl 29.06.06, 14:31
            Na badaniach byłem w piątek a w poniedziałek miałem ofertę wyjazdu.Podałem e-
            maila i po 20 minutach oferta była u mnie.Mailem potwierdziłem akceptację i
            następnego dnia wpłaciłem pieniądze potwierdzając wpłatę faxem.Na wpłatę miałem
            48 godzin.Termin i miejsce podano mi w rozmowie telefonicznej.Uważam,że
            wszystko odbyło się z zachowaniem obowiązujacego standardu.
            • industrialusagi Re: 7 lipca!!! 29.06.06, 15:46
              Własnie dla tego pytam bo ciągle czekam na zwrot podatku z US (a własnie jest to
              suma potrzebna dla jednej osoby) ale nic to poradzimy sobie inaczej.

A z innej beczki co będzie jak sie odmówi bo np nie pasuje miejsce lub termin
              (np nie zdkązy sie dostac tak szybko wypowiedzenia z pracy)?
              • Gość: Piotr Re: 7 lipca!!! IP: *.echostar.pl 29.06.06, 16:01
                Napiszę co ja wiem.Przy drugiej odmowie trzeciego telefonu już nie będzie.
                • industrialusagi Re: 7 lipca!!! 29.06.06, 17:30
                  Właśnie cos tak słyszałem ze mozna raz odmówic z jakiegoś tam powodu.
                  No cóż należy mieć nadzieje że sie dobrze trafi za pierwszym razem ;)
    • Gość: hanija Re: 7 lipca!!! IP: 212.106.155.* 30.06.06, 21:18
      mi zaproponowano Hihg Wycombe... miedzy Lodynem a Oxford
      i tez na 7 lipca
    • Gość: alfred Re: 7 lipca!!! IP: 193.29.207.* 02.07.06, 22:03
      Dobra skupcie sie wszyscy bardzo mocno. Jak bedzie z odlotem, który jest o 6:40,
      jak dotrzeć na lotnisko. Podobno jest jakiś szynobus z krk głównego. Wszystkie
      hotele zarezerwowane, mówie o hotelech w rozsądnej cenie czyli do 150 pln,
      najlblizszy hotel jest oddalony o 8 km od lotniska. Poważnie nie mogę w to
      uwierzyć czy my jesteśmy w zambi. Może ktoś wie jak sie dostac tak wcześnie do
      tego bałaganu??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka